Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

válasz #96302336 #26 üzenetére

az arra vonatkozik, hogy magyar az alapnyelv. Az internet lényege, hogy a világon bárhol jelenik meg egy információ, azt mindenki azonnal elérheti. döntő többségében saját nyelven jelenik meg mindenhol az infó, a világ többi részén azt szokták megosztani, kivéve a híroldalak, akik döntő többségben lefordítják a saját nyelvükre és úgy teszik közzé. minden újdonság topikjában legyen az mobil, vga, vagy processzor linkelnek és másolnak be angol, sőt néha német szöveget is, és nem szoktak ezen kiakadni, ha valaki esetleg nem érti, akkor jelzi, hogy nem beszéli az adott nyelvet és segítséget kér, de semmiképpen nem háborodik fel. békéről meg annyit, hogy téged is láttalak már olyan topikban kommentelni, ahol korábban volt angol nyelvű információ, ott mégsem emelted fel a hangod, csak most, hogy én tettem, ezt annak tudom be, hogy korábbi sony és apple topikokban nézeteltéréseink voltak, és azt vetíted ki ide, így viszont több mint visszataszító a végére biggyesztett béke...

29: a szabályzatban az van, hogy a fórum nyelve magyar, de nincs kikötve, hogy csak magyar szöveg jelenhet meg. nagy különbség.

Új hozzászólás Aktív témák