- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Én igazából már csak poénból olvastam át a cikket, de mélységes űr tátong bennem. Egy ilyen "hangszóróért" valaki ad még pénzt illetve foglalkozik vele? Az írónak üzenném, hogy teljesen mindegy ilyen volumenű holminál, hogy fa vagy műanyag. Aztán, a kitöméssel nem lehet nagyobb a hangerő, mert pont a magasabb hangokat nyeli el jobban, szóval csak halkabb lehet. Ilyen terméknél bejáratás nincs, csak a füled szokta meg. Szóval ha egy ilyen holmi szarul szól első hallásra, az az is marad, csak a füled szokja meg a hangját, én ezért nem tesztelek semmit pár percnél tovább, igaz, nem ebben a gyerekjáték kategóriában... Nem akarlak megbántani, de ez a termék egy ipari hulladék, ahogyan a többi hasonló bohóc portéka is az. Az USB-s táp pedig egy külön misét is megérne, de ezekbe már bele sem megyek. És nem, nem kell azzal jönni, hogy valaki csak ezt engedheti meg magának, mert vannak olcsó kompakt sztereó rendszerek, amik sokkal jobb hangzást biztosítanak, még ha az áruk magasabb is, mint amit nyújtanak, bár még ezek is erősen kompromisszumos valamik, hiába áradoznak róluk sokan, mert ezekből mély nem fog kijönni, azaz már bukott egy picit igényesebb hangkép. 14 cm átmérővel rendelkező mély hangszóró az, aminél már beszélhetünk valami hangzásról. Az pedig sajnálatos, hogy a mai világban elég egy blútyúsz asztal kongató (persze ennek is megvan a maga helye), és még valaki azt meri rá mondani, hogy jól szól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest