Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
Dr. Akula #72 üzenetére
Ezt úgy hozták össze hogy az illető nem csavarozta oda a már meg nem mondom milyen VGA kártyáját és az idővel szépen lehúzta az érintkezőkről a műanyag PCI-E foglalatot.
Nálam még a kártya sarka sem lóg... mert fektetett házzal és kellő körültekintéssel rögzítem a VGA-t... semmi varázslat nincs ebben.
-
válasz
Dr. Akula #18 üzenetére
Az remek időutazás lenne a egyenesen 2002-be, amikor 5 CD íróval másolták egyszerre a filmeket és játékokat, mellette meg 5db mobil rack volt, hasonló célra.
A legtöbbünknek már nincs erre igénye, ezért lépett a piac más irányba.Amit te szeretnél, egy BQ 801-ről levett radiátor/venti tartó keret és 3D nyomtató segítségével megoldható szerintem. Vagy egy régebbi Fractal ház (ha jól rémlik 3db 5,25" hely volt bennük) egy dremel segítségével bővíthető 6 vagy akár 7-re és szintén 3D nyomtatva a támaszt is el lehet készíteni hozzá.
Én csináltam 5,25" helyre 3,5" tartót, kis gumis alátétekkel semmi hangja nem volt.On:
Én a szellőzés miatt inkább P600S-t vettem. Ugyanaz a tooling és a belső, és azt kell mondjam remek konstrukció.
Ez is biztosan az, és a mai divatnak megfelelően a csicsa is megvan rajta.
Nálam is van benne RGB, nagyon jó asztali lámpa pótlék.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 17 - alap
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest