- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Én baromira nem vagyok menő a zinternetten. Nem vagyok regisztrálva egyetlen nyomorult közösségi oldalon sem. Van egy msn accountom, talán 1 hónapja léptem fel rá üzleti ügyben, ennyi.
Régimódi vagyok. A barátaimmal összejárunk, beszélgetünk, irl
Ha valaki messzebb van és akarok neki valamit üzenni akkor hadrendbe állítok egy mammutot: az e-mailt. Nem, semmi se olyan baromi fontos ami ne tudna addig várni, amíg el nem olvassa. No és persze legtöbbnek úgyis van push.
Régimódi vagyok. Megkapom ezt sokszor, csupa nagyon menő embertől akik minden trendet követnek a zinternetten. Sok éve a chaten nyomták hajnalokig, aztán jött az msn-mánia majd csacska gportalos weblapokat gyártottak, később jött a blogőrület és most itt van a social networking nekünk. Ugyanmár, majd ezt is felváltja valami. Ha tudnám mi, akkor nagyon gazdag lehetnék
Mindig minden újdonságra rásütik hogy ez a jövő. Én meg a hétvégén megyek ki a kertbe, sütök inkább valami finomat a grillen a barátaimmal, majd ott lájkoljuk egymást egy sör mellett
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest