- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Én baromira nem vagyok menő a zinternetten. Nem vagyok regisztrálva egyetlen nyomorult közösségi oldalon sem. Van egy msn accountom, talán 1 hónapja léptem fel rá üzleti ügyben, ennyi.
Régimódi vagyok. A barátaimmal összejárunk, beszélgetünk, irl
Ha valaki messzebb van és akarok neki valamit üzenni akkor hadrendbe állítok egy mammutot: az e-mailt. Nem, semmi se olyan baromi fontos ami ne tudna addig várni, amíg el nem olvassa. No és persze legtöbbnek úgyis van push.
Régimódi vagyok. Megkapom ezt sokszor, csupa nagyon menő embertől akik minden trendet követnek a zinternetten. Sok éve a chaten nyomták hajnalokig, aztán jött az msn-mánia majd csacska gportalos weblapokat gyártottak, később jött a blogőrület és most itt van a social networking nekünk. Ugyanmár, majd ezt is felváltja valami. Ha tudnám mi, akkor nagyon gazdag lehetnék
Mindig minden újdonságra rásütik hogy ez a jövő. Én meg a hétvégén megyek ki a kertbe, sütök inkább valami finomat a grillen a barátaimmal, majd ott lájkoljuk egymást egy sör mellett
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest