Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Én baromira nem vagyok menő a zinternetten. Nem vagyok regisztrálva egyetlen nyomorult közösségi oldalon sem. Van egy msn accountom, talán 1 hónapja léptem fel rá üzleti ügyben, ennyi.
Régimódi vagyok. A barátaimmal összejárunk, beszélgetünk, irl
Ha valaki messzebb van és akarok neki valamit üzenni akkor hadrendbe állítok egy mammutot: az e-mailt. Nem, semmi se olyan baromi fontos ami ne tudna addig várni, amíg el nem olvassa. No és persze legtöbbnek úgyis van push.
Régimódi vagyok. Megkapom ezt sokszor, csupa nagyon menő embertől akik minden trendet követnek a zinternetten. Sok éve a chaten nyomták hajnalokig, aztán jött az msn-mánia majd csacska gportalos weblapokat gyártottak, később jött a blogőrület és most itt van a social networking nekünk. Ugyanmár, majd ezt is felváltja valami. Ha tudnám mi, akkor nagyon gazdag lehetnék
Mindig minden újdonságra rásütik hogy ez a jövő. Én meg a hétvégén megyek ki a kertbe, sütök inkább valami finomat a grillen a barátaimmal, majd ott lájkoljuk egymást egy sör mellett
Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Androidos tablet topic
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest