- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabi133
aktív tag
Hát nekem nem tetszik ez az új főoldal.

Az előző teljes mértékben megfelelt nekem. -
PowerBuldog
veterán
A betűmérettől eltekintve nekem bejön az oldal.
Viszont kb 3xor nyomtam Ctrl+F5-öt, mert nem hittem el, hogy ekkorák a betűk. Azt hittem valami gebasz van a CSS-ekkel.
-
polonic
félisten
Ne haragudjatok meg, hogy ezt írom, de egyszerűen rossz ránézni a főoldalra. Az előző sokkal jobb volt. Ezt az újat nem tudom megszokni. 5 mp után navigálok el a főoldalról.
-
Plumpy
aktív tag
Bocs, de az a baj, hogy bazi nagy a betűméret... Eddig nem kellett lefelé scrollozni nagyon, a legfrissebb dolgok ott voltak legfelül, mert nem csak egy oszlopban voltak ömlesztve. Ránéztem, és láttam egyben mindent. Most meg nem. Látszik 5 friss hír, amiből egy nem foglal sok helyet (A PH7-es hír).
-
Yany
addikt
Szeretem a nagyobb betűket, de lehet, hogy ez már kicsit túlzás. Ettől függetlenül jó irány, biztos sok munkátok van vele...
-
talpalavalo
aktív tag
Határozottan javult
Csak így tovább (nem ártana ha mondjuk valahol állíthatóak lennének a design-ok, és a társoldalak is átvehetnék mondjuk a PH-ét
) -
P00By
nagyúr
Furcsa ez a nagy betűméret. De különösebb gond nincsen vele! Hajrá

-
RaiDani
tag
Bejön az új design. Jóval átláthatóbb szerintem.
-
Plumpy
aktív tag
Ú basszus, mikor bejött az oldal azt hittem valami szar van a palacsintában. Azt hittem csak szétcsúszott az eredeti, azt hevesen kattogtattam Refreshre. Lehet én vagyok hülye, de olyan, mintha valami amatőr oldal lenne. És juppí nagy fontok vannak. Király. Eddig is lehetett nagyítani aki igényelte, de ez pffff. Bocs, de ez most nem jön be...
-
LazzL
tag
Nekem sokkal jobban bejön a mostani PH design, mint az előző. Ami mégjobban tetszene, ha én választhatnék több szín illetve kinézet kombináció közül, esetleg bejelentkezve testre szabhatnám, mi hol jelenjen meg. Amúgy szerintem sokkal átláthatóbb lett!

-
a címlapi folyamban nem hiszem, hogy nagyon fontos volna a teljes dátum, magában a hírben meg már ott van, ahogy archívumban is (ez utóbbin még reszelünk amúgy). de emellett megcsináljuk, amit itt többen kértek, azaz ha az egeret az "14 órája" szöveg fölé viszed, kiírja majd a teljes dátumot.
-
Findzs
addikt
köszönöm, hogy szántál rám egy pár mondatot
és így már érthetőbb a váltás oka ismás:
a hírekben a időpontok csak engem zavarnak ?
jobb volt mikor az volt kiírva egy hír mellé hogy pontosan mikor volt nem pedig az, hogy hány órája
de ez csak apróságaz tény hogy letisztultabb mint az előző és finomhangolás után még jobb lesz ez biztos de, hogy mikorra fogom megszokni azt nem tudom

-
asci
tag
A 7-es PH! olvasásához ajánlott rendszerkövetelmények:
- Windows 7
- Core i7 processzor
- HD5770 videokártya
-
eclipse006
őstag
Elég szokatlan, még most sikerült naggyából kiigazodnom az új felületen, erre még újabb. Először amikor tegnap megnéztem az oldalt, azt hittem valami gáz van, utána olvastam, hogy új felület.

Mindenesetre hajrá! -
mindennemű bántás nélkül: nem hiszem, hogy magyarázkodnunk kéne.
(de egyébként az elnagyolt magyarázat az, hogy ez minden szempontból jobban megfelel az aktuális igényeknek, korszerűbb, hatékonyabb, letisztultabb és ezért áttekinthetőbb. a percről-percre boxot nagyon vissza akartuk hozni, nem működött az előző felállás. kellett a szélesebb jobb hasáb, mert eddig teljesen halott volt az a rész. kellett a főfolyam, kellett az ajax, kellett a szabadon szerkesztő 4-es kiemelés felülre stb. az egész új elrendezés és működés kellett, mint egy falat kenyér.)
-
jerry311
nagyúr
Ha kevésbé köhög, mint az előző, akkor már jobb...
-
Findzs
addikt
még az 1 évvel ezelőtti váltáson se vagyok túl erre meg már megint váltás
mire való ez ?
miért volt rá szükség ?
van rá valamilyen elfogadható magyarázat ?na mindegy, megpróbálom megszokni hátha lesz időm rá

-
Kakumix
senior tag
Még ma is tetszik!

Olvasgatva a hozzászólásokat jó ötletnek tűnek:
- Percről-percre doboz fejlécén a vándorló sárga kijelölés
- napon túli (éjfél) bejegyzésnél lehetne dátum, napon belül felőlem
maradhat a relatív idő
- hozzászólásszám - ha már a főlapon is ott van - valóban lehetne link, mert ha már olvasta az ember a cikket van, hogy visszajár hozzászólni vagy csak olvasniA betűmérethez nem tudok mást hozzászólni, mint hogy az irodai 17"-os és az otthoni 24"-os monitoron is jó.
Android gyári böngészőjén is jó. Áttekintő nézetben megnyitva éppen nem olvasható - de ez lehet a SGS pentile mátrix kijelzője miatt is - és rátapizva a hírek hasábra egész jól tördeli/tördelődik
, bár a képes bejegyzések kicsúsznak jobbra, ezen jó lenne ha tudnátok segíteni. Ilyen nagyításnál a jobb oldali hasáb is pont kitölti a képernyőt 
Persze nem tudom, hogy a többi mobilböngészőn mi a helyzet vagy hogy mennyire léteznek szabványos tördelések.ui.: Opera Mobile 10.1b ugyanez.
-
Matyó83
tag
Üdv Urak!
Nekem bejön az új oldal...(ez is!!)

További sok sikert hozzá!!!

-
szumoo
senior tag
Nekem tetszik az új design
! -
Vidala
senior tag
Bocsi, de nem értem a logikád.
A FullHD mai "definíciója" 1080p, azaz sor. Te pedig 1050p-t, sort használsz?
Az 1680 oszlop helyett 1920 csak a szélesebb képméretből fakad.
Egy 16,4-es notit 30cm-ről, vagy egy 22-es moncsit 50cm-ről nézve teljesen zsír a FullHD. Engem az ennél alacsonyabb felbontás zavar, mert "nagyon pixeles".
Szóval go-PH!-go. Nem árt a nagyobb betűméret. Nem mondom, hogy az előző olvashatatlan volt, meg a CTRL+- al is lehet javítani, de így kellemesebb.
A térközökön lehetne esetleg lamentálni, meg a hol van, hol nincs thumbnail kérdésen is.A többi javaslattal egyetértek, mint
- cikkek dátumozása
- a hsz-ra lehessen kattintani a fórumhoz
stbA szélesség dolog kérdése tényleg más fénybe kerül, ha nem 16:9-ben, vagy hasonlóban gondolkodunk. Főleg aki mobilon netezik, annak nagy szívás lenne.
Majd még kritizálok, ha valami nem tetszik

-
törölt tag
Valószínűleg van valami baj nálam a internet kapcsolattal, mert egy ideig penge az oldal tényleg veszett gyors, aztán belassul beakad, van, hogy be sem tölti az oldalt. Most már Firefoxal is csinálja. Nektek nincs ilyen probléma? Mert látszólag az gondolnám jó a netem. Mivel más oldalaknál nem tapasztalom ezt a leakadást. De ha csak nálam van problem akkor biztos az én masinám a hunyó.
-
chege
aktív tag
Percről percre az hiányzott nekem az előzőből. De most itt van

Szép, jó. Köszi

-
Szokni kell.
Valahogy az előzőt már megszoktam, és tényleg valahogy nagyobb volt az első látásra átadott információtartalma.
Most is megvan minden, csak keresgetni kell. -
törölt tag
Operával valamiért nem tökéletes, egy idő után leakad elakad. Frirefoxal szépen megy. Remélem csak nálam van valami az Operával és azért nem oké. Nem szívesen váltanék más böngészőre.
-
ja, és örülök, hogy "mindenkinek tetszik, a designmentés elsöprő, 100%-os sikert hozott, senki sem várta volna, hogy minden olvasó felteszi az újat, ezzel közösséget vállalva ezekben a nehéz időkben"

-
Agostino
addikt
A [Karrier] melléklet csöppet szét van esve. Nem tudom, hogy emiatt vagy már régóta, de ott volna mit kalapálni.
-
Az előző se nagyon tetszett, de ez még rosszabb

-
Neoteric
addikt
Nekem még mindig hiányzik egy Hardverapróra mutató fül fentről középen.

Ezt leszámítva nekem tetszik. -
TayRol
nagyúr
jo lett (jobb lett), csak igy tovabb.
a kiemelt forumtémak a fooldalon hianyoznak csak nekem. de soha rosszabbat! -
Sicilian
addikt
Mennyivel jobb és átláthatóbb lett, mint amilyen volt, ez jó húzás

-
zazahoho
őstag
Vegyes érzelmeim vannak
,de lassan meg lehet szokni,hol van az a jó öreg..... 
-
zoo8800
veterán
Ez így tényleg jobban néz ki

Ötlet az ITcafé átalakítására: kapjon más színeket, az a világoskék a naranccsal elég fura. A PH a szürkével és a Mobilarena a zölddel sokkal szebb (szép).
-
törölt tag
Nekem teljesen jó! Eddig ez a legjobb PH dizájn! Köszönjük!

-
Mania
senior tag
Social network feeling...de tetszik

-
Mappa
addikt
uhh nagyon pöpec, nekem is tetszik

-
Entryy
aktív tag
Ez az új, ömlesztett "időrendi" folyam, átláthatatlan és csak azoknak kedvez, akik 5percenként nyomkodják az F5öt.
Aki ritkábban -mint pl én- jut csak fel, annak a napokra szétbontott változat sokkal jobb volt!
És a megszüntetett tömbök sem feleslegesek voltak,hanem lehetett célirányosan információra szert tenni. Most már ez sincs.
Persze ez nektek jó, mert bele lehet írni a Marketinges ajánlóba, hogy a sok hülye droid kénytelen látni minden reklámot!Azt viszont már címlapról tudhatjuk meg, hogy hány nap telt el a hét vége óta és még mennyit kell aludni a következőig. Nagyon hasznos, színvonalas újítás.
-
(ÉN)közPONT
őstag
Nekem tetszik!
Igényes munka
-
Neovenator
senior tag
Ha a hírek font-ját visszaveszitek kicst, jó lesz ez. Őszintén megmondom, örülök, hogy lecseréltétek az előzőt, nem sikerült a legjobban. Mondjuk szerintem még mindig a kettővel ezelőtti volt a legjobb, ez a mostani viszont ezüstérmes.

-
F e Z o
veterán
Tegnapeste azon gondolkoztam, vajon mitől nem jön be a prohardver.hu, azonban egyszer csak előjött az oldal, s meglepődve tapasztaltam,hogy megint változás történt kinézetben. Nekem is bejön az új felület.
-
hát elég szellős lett, túlságosan ritka... kevesebb infó fér el emiatt egy oldalon, de biztos jobb lesz ez nekünk, reklámot megkajáltuk & agyunk megmosva...

-
7
addikt
Én is beállok azok sorába, akiknek nem nyerte el a tetszését
- a nagy betűméret,
- a hírek relatív dátumozása,
- a hsz-szám linkesítésének hiánya,
- valamint hogy a cikkek nem középen vannak.Mindazonáltal apróság, de a percről percre rovat esetén szerintem jó volna, ha a szumma sárgája átvándorolna arra a karakterpárosra, amelyikre épp rábökünk -- így egyfajta visszajelzést adna, hogy pontosan melyik aloldal híreit is látjuk.
Összességében egyébként érdekes, logikusan elrendezett design, de a betűméret miatt képtelen vagyok annyira átlátni, amennyire szeretném. A térközök és a tagolás pont elvész a nagyobb karakterek miatt.
-
Elsőre azt vettem észre, hogy finom szellős.
Megnyitottam a Mobilarena oldalát egy másik fülön, és oda-vissza váltogatásnál rájöttem, hogy sokkal felszabadultabb a szellős, világos, áttekinthetőbb Prohardver mostani - régiúj - kinézete.
Egy finom, mély lélegzetvétel. Ilyen kellemes.OperaMini alatt is teljesen okés, mind mobil, mind teljes nézetben.
Grat, jó lett! -
UnSkilleD
senior tag
épp hogy mexoktam az előzőt, most megint új

-
Wyll
őstag
Az a baj ezzel a középső nagy folyammal, hogy a monitorok manapság szélesek, ez ellenben hosszú (függőleges). Sokat kell görgetni, miközben a fél képernyő üres.

A mai (talán legelterjedtebb, nem szélesvásznú) TFT-k 1280px szélesek, ez a jelenlegi elrendezés 980 pixelénél jó 30%-al több helyet tenne lehetővé.Nem mondom, hogy könnyű kérdés, de ha megoldjátok egyszer (pl. PH! 8.
), akkor ti lesztek az übermájerek!
(OK, a kategóriafülek pl pont segítenek ezen valamelyest.)Ötlet:
a fenti "navigációs részleg" (dátum sora, logó sora, plusz még a harmadik) lekerülhetne onnan fentről valamelyik oldalra, így minden tolódna fel, javulna a kihasználtság.
(tudom, könnyű ilyenekkel dobálózni, mi?
) -
Robb202
tag
Ez az óriási betű alapból nagyon nem jön be. Nagyon zavaró. (Pedig nem kis felbontáson nézem)
Jó a struktúra elrendezés, tetszik bár a mobilarenás is nagyon bejön.Szerintem aki akarja ezen és a másik designon is megtalálja amit akar. Igaz pár dolog most hangsúlyosabb lett.
-
Határozottan tetszik. Gratula a letisztult dizájnért.
A betűméret növelés is telitalálat.Esetleg azt nem lehetne megoldani, hogy ne csak a cím legyen a link, hanem a teljes mező? Plusz szerintem ha már ki van írva a hozzászólások száma, akkor arra kattintva bejöhetnének közvetlenül a hozzászólások.
Csak mint ötlet, hátha tetszik Nektek is.
Egyébként ha ennyien meglepődtek az új dizájnon, akkor ki nézte PHTV-t?

#szerk: látom közben más megelőzött.
-
UdVi86
aktív tag
Összességében tetszik az új design. Néhány apróságot említenék meg, ami számomra kicsit "rendezetlenné" teszi az oldalt és pár javaslattal is élnék:
- A folyamban néhol van thumbnail, több helyen nincs, ez rendezetlenné teszi. Én ide nem tennék képet, csak a 4 kiemelthez. Ellenkező esetben a szimpla hírhez nehéz képet pakolni, de akár így is jó lenne. A lényeg hogy egységes legyen.
- Szintén összekavarja a dolgokat, hogy a teszt máskor elemzés, a kipróbáltuk pedig bemutató. A folyam füleknél lehetne: minden, főbb hírek, bemutatók és tesztek, a kihúzott kategóriáknál pedig: hír, bemutató és teszt (illetve blog, phtv).
- Fentebb említett kihúzások eltérő színeket kaphatnának, amik beleillenek a színvilágba. Szürke (hír), kék (blog), sárga (bemutató) teljesen jó, lehetne még barna (phtv) és piros (teszt), így talán minden kategóriának meglenne az egyedi színezése. Így szín alapján rögtön lejönne milyen kategória az adott bejegyzés, mi vár a tovább mögött.Számomra ezzel rendezettebb és letisztultabb lenne az oldal és talán másoknak is.
Sok sikert és kitartást a további fejlesztéshez.
-
^Clown
addikt
Micsoda meglepi
Nagy nehezen megszoktam az előzőt, erre itt egy új 
-
CsiguszMaxim
senior tag

-
Hmm.....nem rossz, nem rossz...
Eddig tetszik.

-
S. Szabi
őstag
Már többen írták, és szerintem is sokkal jobb lenne, ha a cikkek középen lennének, és nem bal oldalt
, amúgy tetszik az egész, csak így tovább! -
Kifejezetten tetszik

Csak így tovább
-
Móci
addikt
Eddig tetszik! Köszönet a sok munkáért!
-
Shad0w
senior tag
Remélem a nép megint kikönyörgi, hogy a hírekhez a kikerülés időpontja kerüljön és ne az, hogy mennyi ideje került ki.
Amúgy szeretném tudni, hogy ez kinek jó? (nem gúnyból, nem sértésből, csak egyszerűen el nem tudom képzelni hogy ez miért jó. Androidon is idegesít, hogy a hívásnaplóban így szerepelnek a hívás időpontok...) -
dqdb
nagyúr
Tetszik az új design

Két észrevételem lenne:
1. főoldalon a hozzászólások számát nem lehetne kattinthatóvá tenni, ami az adott cikk/hír topikjában a friss bejegyzésekre visz?
2. mellette a feltöltés idejénél az 1 órája feliratra mozgatva az egérkurzort tooltipben meg lehetne jeleníteni a pontos időpontot? Így nem sérülne a mostani design, de könnyen kiderülne a dátum is azoknak, akik nem szeretnének számolgatni -
Fórumból kerültem ide, de látom már élesítve is vannak a változások.

-
Dracula
őstag
Zsír lett! Csodálkoztam, mi ez az új design...

-
róland
veterán
Tényleg nagy egy kicsit a betűtípus.
-
Badb0y
addikt
VÉGRE MINDEN EGYBEN VAN és mindent lehet egyszerre követni nem kell külön mindent megnyitogatni

-
huskydog17
addikt
Nekem tetszik is, meg nem is:
Azért tetszik, mert szebbek a betűk, jóval könnyebben olvasható és modernebb felületet kapott az oldal.
Nem tetszik az a része, hogy a cikkek bal oldalon vannak, szerintem középen lenne a legjobb. -
infectedmann
őstag
Tetszik a PH7

-
Arena87
aktív tag
Nekem nagyon nem tetszik.

Előző átláthatóbb volt és jobb, de ez?
-
dbius
veterán
Na, ez a design nekem sokkal jobban tetszik az előzőnél. Grat, csak így tovább! 
Szerk: Nekem semmi bajom a nagyobb betűkkel, jobban bejön az előzőnél.
-
zörbi
csendes tag
Hehe először azt hittem lemaradt egy-két css fájl, nyomogattam a ctrl-f5-öt.

A régi jobban kézreállt de ez sem rossz. Csatlakozok a sokakhoz, szerintem is nagy a betűtípus.
-
marcias
őstag
Gyorsan megszoktam, tetszik. Ami feltűnt, hogy a "HÍR/BLOG/ELEMZÉS, X perce, Y hozzászólás" sor az egyes hír-elemek alján kísértetiesen hasonlít a Facebook-on látottra. Ezek szerint Like is lesz?

-
EczkE
veterán
Megint lesz mit megszokni.

-
Tetszik.
Jobban, mint az előző. Könnyebb átlátni. Így tovább. -
Vladi
nagyúr
Jófajta. Kicsit bal oldali [
] de jobban átlátható szerintem. -
A Hardverapró linkjét vissza lehetne tenni fentre?

@kpal (#111): Egyetértek! Nekem is hiányoznak a kiemelt témák...
-
törölt tag
Helló a kép feltöltés résznél ahol meglehetne nézni a korábban feltöltött képeket nekem ez jelenik meg :
"[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]
[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]
[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]"Nektek is ?
-
Nordic
Közösségépítő
Határozottan tetszik ez az új külalak. Viszont nem tudom, hogy mennyire lehetne megoldani, hogy a fő híreknél ne csak annyi legyen kiírva hogy 10 órája, vagy 1 napja, hanem lenne mellette pontos dátum. Csak egy apróság, viszont ha több napig nem tudok feljönni, legalább tudnám honnan folytassam az elmulasztott híreket
. -
TOM-202
senior tag
Hááát, elsőre kicsit furcsa, de majd megszokom ezt is.
-
Valaki csinálhatna egy összefoglaló cikket, a PH arculatváltásairól. Én díjaznám

-
Seikai
aktív tag
Kicsit tomshardware fílingem lett hirtelen de majd elmúlik

Amúgy átláthatóbb és olvashatóbb csak fáradtan néha nem oda nyomok ahova kéne

-
Puma K
nagyúr
Mikor először megláttam az új külsőt akkor a "Mi a f@szom ez?" kérdés fogalmazódott meg bennem. Nekem nem tetszenek ezek a már-már ló méretével vetekedő betűk (hehe). Aki meg 22"-os full HD monitort vett azt sajnálni tudom. 22"-ra nem való full HD max 1680x1050 (mondom ezt 22"-os, 1680x1050-es felbontással rendelkező monitor tulaj révén). Tévénél is full HD 100cm fölött van értelme mert akkor szép a kép. Annál kisebb kijelzőn full HD... áhh...82cm-es HD Ready tévé na az flash bele az arcba gépre kötve monitorként asztalra

Nekem a kettővel ezelőtti kinézet tetszett igazán. Komolyan mondom az átláthatóbb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon (2025)
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak így tovább (nem ártana ha mondjuk valahol állíthatóak lennének a design-ok, és a társoldalak is átvehetnék mondjuk a PH-ét
)

)