- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
Digitalpimp #5041 üzenetére
Szerintem ez a néni a saját cuccait árulta, azzal nem volt gond. Csupa házias holmi, ahogy a képen is látható, tejfölös pohárban a palánta, ezt biztos ő ültette. Voltak még lekvárjai, savanyúságok, meg többféle szörp, házias kivitelben. De el tudom képzelni, amit írsz, hogy nem saját dolgaikat árulják sokan, de ezen a piacon saját holmik voltak így ránézésre. De amit említettél, az nagyban is működik, elég ha Villány felé nézünk, ott a nagy nevek nagy borai nagyrészt nem saját szőlőből, sőt, sok esetben nem is saját borból készülnek, hanem felvásárolják innen onnan. Nem mindegyik termelő és nem minden bor esetében, de nekem villányi termelő ismerős mesélte, hogy hiába vásárolt új területeket, még így is kevés a szőlője, szerencsére annyira fogy a bor neki (több pécsi borozóba is szállít), hogy rendszeresen vesz szőlőt, sőt volt, hogy kész alapbort is.
-
Anathema67
tag
válasz
Digitalpimp #5041 üzenetére
Én mint becsületes őstermelő "bírom" az ilyen általánosításokat. Ismersz egyáltalán egy őstermelőt is...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 16db mag van a csomagban.Hogyan ültessem el őket? Mindegyik mehet egy cserépbe egyszerre? Vagy inkább szedjem őket...
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robot fűnyírók
- Milyen processzort vegyek?
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy ruhás topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest