Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
Hát ez egy rendkívül hasznos bejegyzés volt.
Köszönjük szépen -
llaszlo
veterán
Hasznos, köszi
-
kukucskad
tag
Köszönöm! Szuper!
-
petipetya
nagyúr
-
orimate86
tag
Ezt elég szar húzás volt a google-től!
A feltöltőnek hálás köszönet. -
k.soma
senior tag
Köszi, sokat segítettetek.
Terjesztem majd az igét.
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #41 üzenetére
Épp ez az, hogy az nekem kimerül pár naptárban, mint Csillagidő, év hányadik napja, hetek sorszáma, Napkelte és Napnyugta az aktuális városomban (hogy honnan a francból tudja ezt a Google, azt nem tudom, IP alapján mindig győri vagyok, közösségi oldalon meg ezt a várost sosem adtam meg... jól látszik, hogy a programok, a szolgáltatások és az ISP-k monitoroznak és küldenek minden személyes dolgot), na meg az Androidon nem működő ismerősök születésnapjai. Ja és van ott egy héber naptár. Na az nagyon érdekes nekem. A wicca ünnepek naptár kéne, olyat is találtam már, de csak pogányom van, igaz már nem tudom honnan szereztem az ical címet hozzá.
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #32 üzenetére
Például Holdfázisok. Meg tudom jeleníteni, publikus Google naptár, de semmi mód felvenni a sajátjaim közé.
-
KTomi77
tag
Köszönöm szépen
-
KGeri
csendes tag
Köszönöm, remekül működött a cikkben lévő leírás alapján.
-
reticolo
újonc
válasz
MolnárPéter #21 üzenetére
köszi, ez a névnap eltávolítás tényleg jól működik.
-
petipetya
nagyúr
-
Nagyon szépen köszi
-
CoolBoy323
nagyúr
Köszi mindenkinek!
Gugli meg bekaphatja!!!
-
Blackmirror
őstag
válasz
Ezeregymillió köszönet és örök hála
-
Rickazoid
addikt
Köszi, ez nagy segítség volt!
Az agyam eldobom, hogy egy hasznos naptárat csak úgy töröl a Google, csak mert csak és semmi magyarázat. Kétlem, hogy bárki jogait sértette volna. Bezzeg a Kongói Demokratikus Köztársaság ünnepeit is felajánlja az érdekes naptárak között.
Amúgy rájött már valaki hogy és hol lehet elérni az összes Google naptárat és felvenni őket? Én a Naptáron belül csak párat látok (leszámítva a frissen megjelent több tucat ország ünnepeit), viszont amire rákeresek Google-ben, meg tudom jeleníteni előnézetben, de nincs mód a felvételükre. -
Petyyyyy
addikt
Köszi a bejegyzést.
-
kunfu.kunfu
csendes tag
csatlakozom a többiekhez! én is köszönöm!
-
xSide
őstag
Köszi Petipetya, hogy segíthettem.
Nem gondoltam volna ekkora problem lesz a gugli variálása miatt.
Ám azt tudni kell, hogy aki amit használt eddig névnap url-t, az magánkézben volt és ezt a fiókot törölték. -
Dzseno
tag
köszönöm
)))
-
petipetya
nagyúr
válasz
Köszi.
Engedelmeddel publikáltam a megoldásodat a leírásban.
-
poffsoft
veterán
Köszönet!
Ez a gúgli mindig kitalál valami meglepit...
-
MolnárPéter
aktív tag
"Mit tehetsz akkor, ha véletlenül a fő naptárba (és ezáltal nem egy külön naptárba) importáltad a névnapokat, és ezért szeretnéd kitörölni? Letöltöd ezt:
Névnap eltávolító
Ezt a fájlt importálod be ugyanoda, ahova korábban tetted a másikkal. Ezzel az összes névnap törlődni fog."Hálából megosztom a törlési fájlt, amit magam készítettem, mivel először természetesen én is elcsesztem.
Kipróbáltam, valóban működik. -
zolforg
tag
Nagy THX
-
DJGABI
addikt
Jézus, köszi szépen, én meg már szidtam a gúglit, a telefont, mindent. a naptárban töröltem az alkalmazás adatokat, szinkronizáltam ezerrel és semmi. nem értetettem hogy tűnt el. tök jó hogy megláttam ezt a topicot, most ismét jó
-
drlovi
aktív tag
-
petipetya
nagyúr
-
MolnárPéter
aktív tag
Köszönöm szépen, nagyon sokat segítettél!
-
SteveL
aktív tag
Én is köszönöm a naptárfájl lementését és feltöltését.
-
S e t h
nagyúr
Én is köszönöm a segítséget, minden kafa megint.
-
szollo12
tag
Szia!
Köszi a segítség, megoldódott a probléma - a google fiókban a naptár szinkronizálásánál volt egy hiba, amiatt nem futott le a folyamat. Eltávolítottam, majd újra hozzáadtam a fiókot, és mostmár megtörtént a szinkronizálás, láthatóak a névnapok.
Köszi szépen mégegyszer!
-
petipetya
nagyúr
Az importálás után mentél a telefonra? Elvileg pár perc alatt fut át a szinkronizálás, persze én megsürgettem úgy, hogy a beállítások / Google / xy@gmail.com / Naptár menüpont mögötti négyzetből kiszedtem majd újra betettem a pipát, és megvártam a szinkronizálás végét (fél perc).
Ezután a telefonon beléptem a Naptárba.
Ott megkerestem az újonnan létrehozott "magyar névnapok" nevű naptárt a menü / naptárak / szinkronizálni kívánt naptárak között, és bepipáltam.
Utána visszaléptem egy szintet - ekkor a megjelenítendő naptáraknál szintén megkerestem a "magyar névnapokat" és bepipáltam.
Mindez stock 4.4.2 alatt Nexus 4-en. Az ettől eltérő gyártói rom és naptár alkalmazás esetén az adott készülék topicjában tudnak segíteni.
-
Rizzo
aktív tag
Köszönöm szépen!
-
Edgeri
senior tag
Felvettem én is, köszönöm!
-
szollo12
tag
Sziasztok!
Valószínűleg átsiklok valami felett, de nekem nem működik.
Létrehoztam a saját naptáraknál a magyar névnapokat. Ebbe importáltam a nevnap.ics-t, és
a névnapok meg is jelentek a webes felületen. Viszont a telefonomon nem jelent meg a választható naptárak között a magyar névnapok. -
petipetya
nagyúr
Szívesen.
Jó kérdés. Még nem láttam erről nyilatkozni egyik hazai szakportált sem.
Ami tény, hogy a napokban több ország nemzeti ünnepét tartalmazó naptárt tett elérhetővé a Google. Ám hogy ez milyen összefüggésben van az eltűnt magyar névnapok naptárral, arról fogalmam sincs.
-
ystuc
tag
Nagyon köszönöm én is! Azt amúgy lehet tudni, hogy miért tűnt el a névnaptár a Google-ból?
-
janaman01
addikt
itt is megköszönöm !!!!!
magamtól tuti nem jöttem volna rá
-
petipetya
nagyúr
válasz
II.Démonlord #1 üzenetére
Az érdem xSide-é, aki korábban elmentette a megadott naptárat. Lényegében ezt a fájlt használta mindenki a mobilarénán és a G+-on.
-
II.Démonlord
tag
Nagyon köszönöm
Bár nem feltétlen használom, de jó ha ott van. Hátha elfelejteném valakiét és abból meg nagy baj is lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A magyar névnapok újbóli importálása a naptárunkba:A megoldás az, hogy létrehozol egy külön naptárat, és abba...
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Politika
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- További aktív témák...
- Ibasso SR2
- Félkonfig (ASUS P8Z77-V LE + Intel Core i7 3770K + Corsair Vengeance LP 2x4GB 1600 MHz)
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i7-1185G7/32 GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Iphone 13 Pro Max 128gb, független, karcmentes, full szettel.
- Dell Precision 7560 15.6 FHD Touch/I9-11950H/32GB/1TB/Quadro A4000 8GB HU vb WS tervező
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest