- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
A dropbox linkem már nem működik. http://bit.ly/nevnaphun
-
huan
őstag
Sziasztok!
Lehet még a Facebook-születésnapokat Google naptárba exportálni?
Eddig működött, de most egyszer csak eltűntek a születésnapok a naptárból. -
sfd
újonc
Szia, tudom, régi volt a bejegyzésed, de hátha tudsz segíteni. A google napárban benne voltak a névnapok, a fő naptárban, én tettem oda, de már nem emlékszem, hogyan és mikor. Valamiért elég hiányos volt és próbáltam az itteni fórumon írt módszerrel ismételten feltenni. Sikerült is, de nem felülírta, hanem kétszer van benne, azaz két soron is hozza a névnapokat. Próbáltam az általad javasolt fájlt lementeni és beimportálni, amit meg is csinál, mert írja, hogy sikerült, de nem működik. iCalendar a fájl neve: nevnap.ics
A letölrő fájl pedig:eltavolitas.nevnap.ics
Kérlek segíts! Persze kitörölgethetném egyesével a 365 névnapot. El is kezdtem, de azért nem ez a legjobb megoldás, ráadásul nem tudom, hogy mikor melyik naptár bejegyzést törlöm, így teljes a káosz. -
Piatkó
csendes tag
valaki tud megoldást arra hogy a születésnapos értesitéseim idöpontját hol lehet modositani ? most rendszerint egy héttel korában kapok értesitést hogy majd lesz az illetönek szülinapja.
-
jos007
újonc
Üdv.
S Tervező eltávolítását tervezem a Samsung Galaxy J 500 F készüléken. Esetleg tudna vki segíteni benne?

-
rzsolt123
újonc
Sziasztok! Lett megoldás arra, hogy ha az import sikeres, beolvasta mind a 381 tételt, s mégsem törlődnek ez események?
-
zoleeno1
veterán
-
zoleeno1
veterán
Sziasztok, nekem eddig kiválóan működött az itt leírt módszert (amit ezúton is köszönök!), de ma reggelre eltűntek a telóról a névnapok... A goggle naptár beállításaiban ott szerepel a névnap naptár, rá is frissítettem, megpróbáltam mindent, de csak nem jeleníti meg... Ilyenkor mi van?

-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
-
golyós
addikt
-
xSide
őstag
Frissítettem a Névnapokat a Magyar Ünnepnapokkal és egyéb napokkal...
-
domesz71
újonc
Sziasztok!
Sajnos most regisztráltam és nem ismerem az oldalt.
Az sem biztos hogy jó helyre írok.:-D
Viszont segítséget szeretnék kérni..én is rossz helyre importáltam a névnapokat a gmail-es fiókomba.
Amit leírtatok az működik ha bármilyen naptárat csinálok és beimportálom a névnapokat...ki is tudom törölni...csak onnan nem ahonnan ki akartam valójában a főnaptártól!
Már többször is importáltam .a naptár törlést .de sajnos ugyan úgy benne van.ka névnapokat...ogy hogy csináltuk már nem emlékszem hozzá
A lányom mobiljáról adtuk hozzá a névnapokat...hogy hogy csináltuk már nem emlékszem
Mit csináljak vele?
Előre is köszönöm :-) -
juhi56
tag
Hogy lehet a google naptárat kitenni pc-n az asztalra? Húzással nem sikerült.
-
edima10
tag
Örülök, hogy rátaláltam erre, megspóroltam vele egy kis munkát!

-
cintula187
addikt
-
lajbim
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült feltelepíteni a leírás szerint, de idegesít, hogy minden éjszaka jelzi, hogy milyen névnap van!
Ki lehet ezt valahogy kapcsolni? -
czifraj2
csendes tag
Helló, nekem sikerült beimportálni a fő naptáramba... (Igen tudom, elsőnek olvasni... de na
)
Az a baj, hogy 417 dolgot importált be, a deletenevnap meg valami 381-e tartalmaz.
Nem törlődik ki semmi.
Csináltam egy naptárat oda is beraktam, de semmi ugyan úgy ott maradt.
Valaki tud segíteni?
Publikus emailra is tudtok írni, gyorsabban olvasom. Előre is köszönöm.(Win7, chomre)
-
golyós
addikt
-
golyós
addikt
Üdv!
Sikerült beállítani viszont egyik mobolon lévő naptáramban sem látszik pl Május 10-11-20-21-31 névnapja.
Webes felületen a goggle naptárban ott vannak de a telefonon se a google naptár, se az S tervező se az Acalendar nem mutatja ezeken a napokon ( minden hónapban hiányzik egy csomó)Nem igazán értem

-
boogie84
veterán
-
Kelvin
őstag
Sziasztok! Az miért van, hogy néhány név minden hónapban ki van emelve (nálam kékkel és nagyobb betűvel) az egész nap.
-
Trudenzo
csendes tag
-
Victoryus
addikt
-
Trudenzo
csendes tag
-
Victoryus
addikt
-
petipetya
nagyúr
-
Trudenzo
csendes tag
Sziasztok!
Igen, webes felületen látszanak a névnapok, sőt valójában már a külön névnap naptár elkészítése előtt látszottak.. Android 4.1.2. Újraindítással többször is próbálkoztam, semmi. Legjobb értelmezésem szerint minden szükséges helyen elhelyeztem a pipát: "szinkronizálva, látható" státusza van. Csináltam egy screenshotot: webes felületen a "magyar névnapok" és az "én" naptárban is ott vannak a névnapok, a telefonon mégsem látszik. Webes felületről is csináltam printscreent. Hátha Ti rájöttök, mit csinálok rosszul...
Köszönöm!
-
petipetya
nagyúr
-
PHenis
senior tag
-
Trudenzo
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek, kérlek. Mindent a leírtak alapján csináltam, a naptár webes felületén rendben megjelent az új naptár, a telefonban a saját naptárak alá is bekerült, pipáltam, láthatónak jelöltem, a telefon naptárában ennek ellenére nem jelennek meg a névnapok... Van ötletetek, hogy mi lehet a baj?
Köszi előre is! -
PHenis
senior tag
-
petipetya
nagyúr
-
PHenis
senior tag
Azért köszi, hogy folglalkoztál vele!
Közben megtaláltam a megoldást, leírom hátha mást is zavar.
A letöltött ical (nevnap.ics) filban módosítani kell minden TRANSP
PAQUE sort erre: TRANSP:TRANSPARENT
Notepad++ progival 1 perc alatt kész, és az így módosított file-t inmportáltam a már leírtak szerint.
-
petipetya
nagyúr
-
PHenis
senior tag
-
petipetya
nagyúr
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
szuper jó a névnaptár én is köszönöm!
Arra van megoldás, hogy ne jelezzen "elfoglalt"-at minden napra? Most minden névnap "elfoglalt" állapotban került be a naptárba és nagyon nem szeretnék minden napot egyesével "szabad"-ra állítani. -
petipetya
nagyúr
-
zol84
tag
-
zol84
tag
-
petipetya
nagyúr
-
zol84
tag
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
-
zol84
tag
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a cikket, működik minden! Csak egy valamit nem értek... Amióta beraktam a névnapokat minden nap emailt/emlékeztetőt küld az adott napi névnapról a gmailembe. Ezt hogy tudom kikapcsolni ? Nagyon idegesítő.
köszi a választ ha valaki még olvassa ezt a topicot
-
petipetya
nagyúr
-
HKorn
veterán
Csak nekem nem működnek a linkek a főoldalon?

-
Nick no.1
aktív tag
Köszi a leírást,tökéletesen megoldotta a problémát !

-
petipetya
nagyúr
Elképzelni sem tudom, hogy mi lehet a hiba. Most direkt beimportáltam a névnapokat a fő naptáramba majd töröltem őket, és gond nélkül működik.
Jó helyre kattintottál? Más naptárak melletti nyíl / naptár importálása / deletenevnap.ics - és itt ugyanaz a naptár (nálam google naptár) legyen kiválasztva a legördülőből, amelyikbe véletlenül beleimportáltad a nevnap.ics-t.
-
barour2
újonc
Szia!
Természetesen sikerült a fő naptáramba beimportálni a névnap fájlt, viszont a kitörlő nem működik. Hiába importálom be ugyan oda, a névnapok maradnak... (Google Chrome, Win7 x64 Enterprise)
Mit csinálhatok rosszul? Várom az ötleteket..b
-
TaylorPro
addikt
Köszi a cikket! Nekem is jól jött!

-
Menotti
aktív tag
-
petipetya
nagyúr
-
Menotti
aktív tag
-
petipetya
nagyúr
-
Menotti
aktív tag
Megcsináltam a beimportálást,de az ékezetes nevekben az ékezetes betü helyett kérdőjel van.Valakinek van ötlete?
-
Gedeon31
addikt
Szintén így gondolom köszönöm

-
eJeti
csendes tag
-
sing1ep1ayer
őstag
Csatlakozom azon személyek népes táborához, akik hálásak ezért a bejegyzésért - feltehetően nem utolsóként.

-
pmheros
őstag
Köszi!

Hála a cikknek újra van naptáram.

-
xrvman
őstag
Nagyon szépen köszönöm.
Kár hogy a Google kivette ezt. -
vwgtipeti
csendes tag
Köszönöm szépen!
Nagyon hasznos!

-
Bohus
aktív tag
Rövid, velős és felettébb hasznos bejegyzés!

-
kingabo
őstag
Wow, köszi!

-
Juliuska
senior tag
Hát ez egy rendkívül hasznos bejegyzés volt.
Köszönjük szépen

-
llaszlo
veterán
Hasznos, köszi
-
kukucskad
tag
Köszönöm! Szuper!
-
orimate86
tag
Ezt elég szar húzás volt a google-től!
A feltöltőnek hálás köszönet.
-
k.soma
senior tag
Köszi, sokat segítettetek.
Terjesztem majd az igét. -
petipetya
nagyúr
-
Rickazoid
addikt
Épp ez az, hogy az nekem kimerül pár naptárban, mint Csillagidő, év hányadik napja, hetek sorszáma, Napkelte és Napnyugta az aktuális városomban (hogy honnan a francból tudja ezt a Google, azt nem tudom, IP alapján mindig győri vagyok, közösségi oldalon meg ezt a várost sosem adtam meg... jól látszik, hogy a programok, a szolgáltatások és az ISP-k monitoroznak és küldenek minden személyes dolgot), na meg az Androidon nem működő ismerősök születésnapjai. Ja és van ott egy héber naptár. Na az nagyon érdekes nekem. A wicca ünnepek naptár kéne, olyat is találtam már, de csak pogányom van, igaz már nem tudom honnan szereztem az ical címet hozzá.
-
petipetya
nagyúr
-
Rickazoid
addikt
Például Holdfázisok. Meg tudom jeleníteni, publikus Google naptár, de semmi mód felvenni a sajátjaim közé.
-
KTomi77
tag
Köszönöm szépen

-
KGeri
csendes tag
Köszönöm, remekül működött a cikkben lévő leírás alapján.

-
reticolo
újonc
köszi, ez a névnap eltávolítás tényleg jól működik.
-
reticolo
újonc
-
csako
veterán
Nagyon szépen köszi

-
CoolBoy323
nagyúr
Köszi mindenkinek!
Gugli meg bekaphatja!!!
-
petipetya
nagyúr
-
Blackmirror
őstag
Ezeregymillió köszönet és örök hála

-
Rickazoid
addikt
Köszi, ez nagy segítség volt!
Az agyam eldobom, hogy egy hasznos naptárat csak úgy töröl a Google, csak mert csak és semmi magyarázat. Kétlem, hogy bárki jogait sértette volna. Bezzeg a Kongói Demokratikus Köztársaság ünnepeit is felajánlja az érdekes naptárak között.
Amúgy rájött már valaki hogy és hol lehet elérni az összes Google naptárat és felvenni őket? Én a Naptáron belül csak párat látok (leszámítva a frissen megjelent több tucat ország ünnepeit), viszont amire rákeresek Google-ben, meg tudom jeleníteni előnézetben, de nincs mód a felvételükre. -
Petyyyyy
addikt
Köszi a bejegyzést.

-
kunfu.kunfu
csendes tag
csatlakozom a többiekhez! én is köszönöm! 
-
petipetya
nagyúr
-
xSide
őstag
Köszi Petipetya, hogy segíthettem.
Nem gondoltam volna ekkora problem lesz a gugli variálása miatt.
Ám azt tudni kell, hogy aki amit használt eddig névnap url-t, az magánkézben volt és ezt a fiókot törölték. -
MolnárPéter
aktív tag
-
petipetya
nagyúr
Köszi.
Engedelmeddel publikáltam a megoldásodat a leírásban. -
poffsoft
veterán
Köszönet!
Ez a gúgli mindig kitalál valami meglepit...

-
MolnárPéter
aktív tag
"Mit tehetsz akkor, ha véletlenül a fő naptárba (és ezáltal nem egy külön naptárba) importáltad a névnapokat, és ezért szeretnéd kitörölni? Letöltöd ezt:
Névnap eltávolító
Ezt a fájlt importálod be ugyanoda, ahova korábban tetted a másikkal. Ezzel az összes névnap törlődni fog."Hálából megosztom a törlési fájlt, amit magam készítettem, mivel először természetesen én is elcsesztem.

Kipróbáltam, valóban működik.
-
petipetya
nagyúr
-
DJGABI
addikt
Jézus, köszi szépen, én meg már szidtam a gúglit, a telefont, mindent. a naptárban töröltem az alkalmazás adatokat, szinkronizáltam ezerrel és semmi. nem értetettem hogy tűnt el. tök jó hogy megláttam ezt a topicot, most ismét jó

-
MolnárPéter
aktív tag
Köszönöm szépen, nagyon sokat segítettél!

-
SteveL
aktív tag
Én is köszönöm a naptárfájl lementését és feltöltését.

-
S e t h
nagyúr
Én is köszönöm a segítséget, minden kafa megint.

-
petipetya
nagyúr
-
szollo12
tag
-
petipetya
nagyúr
Az importálás után mentél a telefonra? Elvileg pár perc alatt fut át a szinkronizálás, persze én megsürgettem úgy, hogy a beállítások / Google / xy@gmail.com / Naptár menüpont mögötti négyzetből kiszedtem majd újra betettem a pipát, és megvártam a szinkronizálás végét (fél perc).
Ezután a telefonon beléptem a Naptárba.
Ott megkerestem az újonnan létrehozott "magyar névnapok" nevű naptárt a menü / naptárak / szinkronizálni kívánt naptárak között, és bepipáltam.
Utána visszaléptem egy szintet - ekkor a megjelenítendő naptáraknál szintén megkerestem a "magyar névnapokat" és bepipáltam.
Mindez stock 4.4.2 alatt Nexus 4-en. Az ettől eltérő gyártói rom és naptár alkalmazás esetén az adott készülék topicjában tudnak segíteni.
-
Rizzo
aktív tag
Köszönöm szépen!

-
Edgeri
senior tag
Felvettem én is, köszönöm!
-
szollo12
tag
Sziasztok!
Valószínűleg átsiklok valami felett, de nekem nem működik.
Létrehoztam a saját naptáraknál a magyar névnapokat. Ebbe importáltam a nevnap.ics-t, és
a névnapok meg is jelentek a webes felületen. Viszont a telefonomon nem jelent meg a választható naptárak között a magyar névnapok.
-
petipetya
nagyúr
-
ystuc
aktív tag
Nagyon köszönöm én is! Azt amúgy lehet tudni, hogy miért tűnt el a névnaptár a Google-ból?
-
janaman01
addikt
itt is megköszönöm !!!!!
magamtól tuti nem jöttem volna rá

-
II.Démonlord
tag
Nagyon köszönöm

Bár nem feltétlen használom, de jó ha ott van. Hátha elfelejteném valakiét és abból meg nagy baj is lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Bluetooth hangszórók
- Konteó topic
- AliExpress tapasztalatok
- Energiaital topic
- iPhone topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Milwaukee Switch Tank
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 64GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 700W
- iPhone 12 Pro 256GB Graphite-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4752, 100% AKKSI
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://www.kephost.com/images/2015/05/04/naptarak_.jpg)
![[link] [link]](http://www.kephost.com/images/2015/05/04/naptarakbeall_.jpg)
![[link] [link]](http://www.kephost.com/images/2015/05/04/Screenshot_2015-05-04-14-28-56.png)

Nekem működik az ismerősök születésnapjai nevű naptár is.