- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
A dropbox linkem már nem működik. http://bit.ly/nevnaphun
-
huan
őstag
Sziasztok!
Lehet még a Facebook-születésnapokat Google naptárba exportálni?
Eddig működött, de most egyszer csak eltűntek a születésnapok a naptárból. -
sfd
újonc
válasz
MolnárPéter #21 üzenetére
Szia, tudom, régi volt a bejegyzésed, de hátha tudsz segíteni. A google napárban benne voltak a névnapok, a fő naptárban, én tettem oda, de már nem emlékszem, hogyan és mikor. Valamiért elég hiányos volt és próbáltam az itteni fórumon írt módszerrel ismételten feltenni. Sikerült is, de nem felülírta, hanem kétszer van benne, azaz két soron is hozza a névnapokat. Próbáltam az általad javasolt fájlt lementeni és beimportálni, amit meg is csinál, mert írja, hogy sikerült, de nem működik. iCalendar a fájl neve: nevnap.ics
A letölrő fájl pedig:eltavolitas.nevnap.ics
Kérlek segíts! Persze kitörölgethetném egyesével a 365 névnapot. El is kezdtem, de azért nem ez a legjobb megoldás, ráadásul nem tudom, hogy mikor melyik naptár bejegyzést törlöm, így teljes a káosz. -
Piatkó
csendes tag
valaki tud megoldást arra hogy a születésnapos értesitéseim idöpontját hol lehet modositani ? most rendszerint egy héttel korában kapok értesitést hogy majd lesz az illetönek szülinapja.
-
jos007
újonc
Üdv.
S Tervező eltávolítását tervezem a Samsung Galaxy J 500 F készüléken. Esetleg tudna vki segíteni benne? -
rzsolt123
újonc
Sziasztok! Lett megoldás arra, hogy ha az import sikeres, beolvasta mind a 381 tételt, s mégsem törlődnek ez események?
-
zoleeno1
veterán
Sziasztok, nekem eddig kiválóan működött az itt leírt módszert (amit ezúton is köszönök!), de ma reggelre eltűntek a telóról a névnapok... A goggle naptár beállításaiban ott szerepel a névnap naptár, rá is frissítettem, megpróbáltam mindent, de csak nem jeleníti meg... Ilyenkor mi van?
-
xSide
őstag
Frissítettem a Névnapokat a Magyar Ünnepnapokkal és egyéb napokkal...
-
domesz71
újonc
válasz
Sziasztok!
Sajnos most regisztráltam és nem ismerem az oldalt.
Az sem biztos hogy jó helyre írok.:-D
Viszont segítséget szeretnék kérni..én is rossz helyre importáltam a névnapokat a gmail-es fiókomba.
Amit leírtatok az működik ha bármilyen naptárat csinálok és beimportálom a névnapokat...ki is tudom törölni...csak onnan nem ahonnan ki akartam valójában a főnaptártól!
Már többször is importáltam .a naptár törlést .de sajnos ugyan úgy benne van.ka névnapokat...ogy hogy csináltuk már nem emlékszem hozzá
A lányom mobiljáról adtuk hozzá a névnapokat...hogy hogy csináltuk már nem emlékszem
Mit csináljak vele?
Előre is köszönöm :-) -
juhi56
tag
Hogy lehet a google naptárat kitenni pc-n az asztalra? Húzással nem sikerült.
-
edima10
tag
Örülök, hogy rátaláltam erre, megspóroltam vele egy kis munkát!
-
zeorsdfd
senior tag
-
cintula187
addikt
válasz
czifraj2 #110 üzenetére
Sziasztok!
Köszi a naptárat. A naptár törlés nálam se működik. Ezt írja:
Nem sikerült az események importálása: A fájlban lévő események némelyikét a program nem importálta, mert ön már korábban importálta azokat a Google Naptárba. A fájl többi eseményének importálása megtörtént..
-
lajbim
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült feltelepíteni a leírás szerint, de idegesít, hogy minden éjszaka jelzi, hogy milyen névnap van!
Ki lehet ezt valahogy kapcsolni? -
czifraj2
csendes tag
Helló, nekem sikerült beimportálni a fő naptáramba... (Igen tudom, elsőnek olvasni... de na
)
Az a baj, hogy 417 dolgot importált be, a deletenevnap meg valami 381-e tartalmaz.
Nem törlődik ki semmi.
Csináltam egy naptárat oda is beraktam, de semmi ugyan úgy ott maradt.
Valaki tud segíteni?
Publikus emailra is tudtok írni, gyorsabban olvasom. Előre is köszönöm.(Win7, chomre)
-
golyós
addikt
Üdv!
Sikerült beállítani viszont egyik mobolon lévő naptáramban sem látszik pl Május 10-11-20-21-31 névnapja.
Webes felületen a goggle naptárban ott vannak de a telefonon se a google naptár, se az S tervező se az Acalendar nem mutatja ezeken a napokon ( minden hónapban hiányzik egy csomó)Nem igazán értem
-
Kelvin
őstag
Sziasztok! Az miért van, hogy néhány név minden hónapban ki van emelve (nálam kékkel és nagyobb betűvel) az egész nap.
-
petipetya
nagyúr
-
-
-
Trudenzo
csendes tag
válasz
petipetya #97 üzenetére
Sziasztok!
Igen, webes felületen látszanak a névnapok, sőt valójában már a külön névnap naptár elkészítése előtt látszottak.. Android 4.1.2. Újraindítással többször is próbálkoztam, semmi. Legjobb értelmezésem szerint minden szükséges helyen elhelyeztem a pipát: "szinkronizálva, látható" státusza van. Csináltam egy screenshotot: webes felületen a "magyar névnapok" és az "én" naptárban is ott vannak a névnapok, a telefonon mégsem látszik. Webes felületről is csináltam printscreent. Hátha Ti rájöttök, mit csinálok rosszul...
Köszönöm! -
Trudenzo
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek, kérlek. Mindent a leírtak alapján csináltam, a naptár webes felületén rendben megjelent az új naptár, a telefonban a saját naptárak alá is bekerült, pipáltam, láthatónak jelöltem, a telefon naptárában ennek ellenére nem jelennek meg a névnapok... Van ötletetek, hogy mi lehet a baj?
Köszi előre is! -
PHenis
senior tag
válasz
petipetya #91 üzenetére
Azért köszi, hogy folglalkoztál vele!
Közben megtaláltam a megoldást, leírom hátha mást is zavar.
A letöltött ical (nevnap.ics) filban módosítani kell minden TRANSPPAQUE sort erre: TRANSP:TRANSPARENT
Notepad++ progival 1 perc alatt kész, és az így módosított file-t inmportáltam a már leírtak szerint. -
petipetya
nagyúr
Szia!
- A naptár webes felületén rákattintasz az egyik névnapra (pl. Orsolya)
- Az állapotjelzésnél bepipálod az elérhetőt
- Mikor mentés gombot nyomsz, akkor megkérdezi hogy csak ezt vagy az összes eseményt akarod módosítani? Itt kattints az összes esemény nevű gombra és készen is vagy: -
PHenis
senior tag
Sziasztok,
szuper jó a névnaptár én is köszönöm!
Arra van megoldás, hogy ne jelezzen "elfoglalt"-at minden napra? Most minden névnap "elfoglalt" állapotban került be a naptárba és nagyon nem szeretnék minden napot egyesével "szabad"-ra állítani. -
petipetya
nagyúr
Következő ötlet:
A naptárban menj rá egy névnapra majd töröld ki az emlékeztetőt. Utána menj a mentés gombra és ekkor megkérdezi, hogy csak ezt vagy az összes ilyen eseményt akarod-e módosítani? Az összeset választod majd leokézod.Ugyebár ezt (és az előzőt) a naptár webes felületén értem.
-
zol84
tag
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a cikket, működik minden! Csak egy valamit nem értek... Amióta beraktam a névnapokat minden nap emailt/emlékeztetőt küld az adott napi névnapról a gmailembe. Ezt hogy tudom kikapcsolni ? Nagyon idegesítő.
köszi a választ ha valaki még olvassa ezt a topicot -
HKorn
veterán
Csak nekem nem működnek a linkek a főoldalon?
-
Nick no.1
aktív tag
Köszi a leírást,tökéletesen megoldotta a problémát !
-
petipetya
nagyúr
Elképzelni sem tudom, hogy mi lehet a hiba. Most direkt beimportáltam a névnapokat a fő naptáramba majd töröltem őket, és gond nélkül működik.
Jó helyre kattintottál? Más naptárak melletti nyíl / naptár importálása / deletenevnap.ics - és itt ugyanaz a naptár (nálam google naptár) legyen kiválasztva a legördülőből, amelyikbe véletlenül beleimportáltad a nevnap.ics-t.
-
barour2
újonc
válasz
Szia!
Természetesen sikerült a fő naptáramba beimportálni a névnap fájlt, viszont a kitörlő nem működik. Hiába importálom be ugyan oda, a névnapok maradnak... (Google Chrome, Win7 x64 Enterprise)
Mit csinálhatok rosszul? Várom az ötleteket..b
-
TaylorPro
addikt
Köszi a cikket! Nekem is jól jött!
-
Menotti
aktív tag
Megcsináltam a beimportálást,de az ékezetes nevekben az ékezetes betü helyett kérdőjel van.Valakinek van ötlete?
-
petipetya
nagyúr
-
an0ny
tag
Köszi!
-
petipetya
nagyúr
-
Gedeon31
addikt
válasz
sing1ep1ayer #60 üzenetére
Szintén így gondolom köszönöm
-
petipetya
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer #60 üzenetére
-
sing1ep1ayer
őstag
Csatlakozom azon személyek népes táborához, akik hálásak ezért a bejegyzésért - feltehetően nem utolsóként.
-
pmheros
őstag
Köszi!
Hála a cikknek újra van naptáram.
-
okoska74
senior tag
válasz
-
petipetya
nagyúr
-
xrvman
őstag
Nagyon szépen köszönöm.
Kár hogy a Google kivette ezt. -
vwgtipeti
csendes tag
Köszönöm szépen!
Nagyon hasznos! -
Bohus
aktív tag
Rövid, velős és felettébb hasznos bejegyzés!
-
kingabo
őstag
Wow, köszi!
-
Juliuska
senior tag
Hát ez egy rendkívül hasznos bejegyzés volt.
Köszönjük szépen -
llaszlo
veterán
Hasznos, köszi
-
kukucskad
tag
Köszönöm! Szuper!
-
petipetya
nagyúr
-
orimate86
tag
Ezt elég szar húzás volt a google-től!
A feltöltőnek hálás köszönet. -
k.soma
senior tag
Köszi, sokat segítettetek.
Terjesztem majd az igét.
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #41 üzenetére
Épp ez az, hogy az nekem kimerül pár naptárban, mint Csillagidő, év hányadik napja, hetek sorszáma, Napkelte és Napnyugta az aktuális városomban (hogy honnan a francból tudja ezt a Google, azt nem tudom, IP alapján mindig győri vagyok, közösségi oldalon meg ezt a várost sosem adtam meg... jól látszik, hogy a programok, a szolgáltatások és az ISP-k monitoroznak és küldenek minden személyes dolgot), na meg az Androidon nem működő ismerősök születésnapjai. Ja és van ott egy héber naptár. Na az nagyon érdekes nekem. A wicca ünnepek naptár kéne, olyat is találtam már, de csak pogányom van, igaz már nem tudom honnan szereztem az ical címet hozzá.
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #32 üzenetére
Például Holdfázisok. Meg tudom jeleníteni, publikus Google naptár, de semmi mód felvenni a sajátjaim közé.
-
KTomi77
tag
Köszönöm szépen
-
KGeri
csendes tag
Köszönöm, remekül működött a cikkben lévő leírás alapján.
-
reticolo
újonc
válasz
köszi, ez a névnap eltávolítás tényleg jól működik.
-
petipetya
nagyúr
-
Nagyon szépen köszi
-
CoolBoy323
nagyúr
Köszi mindenkinek!
Gugli meg bekaphatja!!!
-
Blackmirror
őstag
válasz
Ezeregymillió köszönet és örök hála
-
Rickazoid
addikt
Köszi, ez nagy segítség volt!
Az agyam eldobom, hogy egy hasznos naptárat csak úgy töröl a Google, csak mert csak és semmi magyarázat. Kétlem, hogy bárki jogait sértette volna. Bezzeg a Kongói Demokratikus Köztársaság ünnepeit is felajánlja az érdekes naptárak között.
Amúgy rájött már valaki hogy és hol lehet elérni az összes Google naptárat és felvenni őket? Én a Naptáron belül csak párat látok (leszámítva a frissen megjelent több tucat ország ünnepeit), viszont amire rákeresek Google-ben, meg tudom jeleníteni előnézetben, de nincs mód a felvételükre. -
Petyyyyy
addikt
Köszi a bejegyzést.
-
kunfu.kunfu
csendes tag
csatlakozom a többiekhez! én is köszönöm!
-
xSide
őstag
Köszi Petipetya, hogy segíthettem.
Nem gondoltam volna ekkora problem lesz a gugli variálása miatt.
Ám azt tudni kell, hogy aki amit használt eddig névnap url-t, az magánkézben volt és ezt a fiókot törölték. -
Dzseno
tag
köszönöm
)))
-
petipetya
nagyúr
válasz
Köszi.
Engedelmeddel publikáltam a megoldásodat a leírásban.
-
poffsoft
veterán
Köszönet!
Ez a gúgli mindig kitalál valami meglepit...
-
MolnárPéter
aktív tag
"Mit tehetsz akkor, ha véletlenül a fő naptárba (és ezáltal nem egy külön naptárba) importáltad a névnapokat, és ezért szeretnéd kitörölni? Letöltöd ezt:
Névnap eltávolító
Ezt a fájlt importálod be ugyanoda, ahova korábban tetted a másikkal. Ezzel az összes névnap törlődni fog."Hálából megosztom a törlési fájlt, amit magam készítettem, mivel először természetesen én is elcsesztem.
Kipróbáltam, valóban működik. -
zolforg
tag
Nagy THX
-
DJGABI
addikt
Jézus, köszi szépen, én meg már szidtam a gúglit, a telefont, mindent. a naptárban töröltem az alkalmazás adatokat, szinkronizáltam ezerrel és semmi. nem értetettem hogy tűnt el. tök jó hogy megláttam ezt a topicot, most ismét jó
-
drlovi
aktív tag
-
petipetya
nagyúr
-
MolnárPéter
aktív tag
Köszönöm szépen, nagyon sokat segítettél!
-
SteveL
aktív tag
Én is köszönöm a naptárfájl lementését és feltöltését.
-
S e t h
nagyúr
Én is köszönöm a segítséget, minden kafa megint.
-
szollo12
tag
Szia!
Köszi a segítség, megoldódott a probléma - a google fiókban a naptár szinkronizálásánál volt egy hiba, amiatt nem futott le a folyamat. Eltávolítottam, majd újra hozzáadtam a fiókot, és mostmár megtörtént a szinkronizálás, láthatóak a névnapok.
Köszi szépen mégegyszer!
-
petipetya
nagyúr
Az importálás után mentél a telefonra? Elvileg pár perc alatt fut át a szinkronizálás, persze én megsürgettem úgy, hogy a beállítások / Google / xy@gmail.com / Naptár menüpont mögötti négyzetből kiszedtem majd újra betettem a pipát, és megvártam a szinkronizálás végét (fél perc).
Ezután a telefonon beléptem a Naptárba.
Ott megkerestem az újonnan létrehozott "magyar névnapok" nevű naptárt a menü / naptárak / szinkronizálni kívánt naptárak között, és bepipáltam.
Utána visszaléptem egy szintet - ekkor a megjelenítendő naptáraknál szintén megkerestem a "magyar névnapokat" és bepipáltam.
Mindez stock 4.4.2 alatt Nexus 4-en. Az ettől eltérő gyártói rom és naptár alkalmazás esetén az adott készülék topicjában tudnak segíteni.
-
Rizzo
aktív tag
Köszönöm szépen!
-
Edgeri
senior tag
Felvettem én is, köszönöm!
-
szollo12
tag
Sziasztok!
Valószínűleg átsiklok valami felett, de nekem nem működik.
Létrehoztam a saját naptáraknál a magyar névnapokat. Ebbe importáltam a nevnap.ics-t, és
a névnapok meg is jelentek a webes felületen. Viszont a telefonomon nem jelent meg a választható naptárak között a magyar névnapok. -
petipetya
nagyúr
Szívesen.
Jó kérdés. Még nem láttam erről nyilatkozni egyik hazai szakportált sem.
Ami tény, hogy a napokban több ország nemzeti ünnepét tartalmazó naptárt tett elérhetővé a Google. Ám hogy ez milyen összefüggésben van az eltűnt magyar névnapok naptárral, arról fogalmam sincs.
-
ystuc
tag
Nagyon köszönöm én is! Azt amúgy lehet tudni, hogy miért tűnt el a névnaptár a Google-ból?
-
janaman01
addikt
itt is megköszönöm !!!!!
magamtól tuti nem jöttem volna rá
-
petipetya
nagyúr
válasz
II.Démonlord #1 üzenetére
Az érdem xSide-é, aki korábban elmentette a megadott naptárat. Lényegében ezt a fájlt használta mindenki a mobilarénán és a G+-on.
-
II.Démonlord
tag
Nagyon köszönöm
Bár nem feltétlen használom, de jó ha ott van. Hátha elfelejteném valakiét és abból meg nagy baj is lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A magyar névnapok újbóli importálása a naptárunkba:A megoldás az, hogy létrehozol egy külön naptárat, és abba...
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest