Új hozzászólás Aktív témák
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
Peter Kiss #13 üzenetére
Erre van beállítás a menüjében, hogy "áramszünet után" automatikusan kapcsoljon be vagy ne. Azt vettem észre, hogy mindenképpen elkezd bebootolni, de csak befrissül az óra, aztán ki is kapcsol, nem kezd el bömbölni.
Nekem amúgy UTP kábellel valamivel jobb lett a helyzet, sokkal kevesebbszer akad már meg az adás, de még mindig előfordul. A másik bosszantó dolog, hogy a leghalkabb hangerő mellett van egy halk sistergés.
-
oszkarfincs
aktív tag
5-6 wifi van a környéken, teljesen szabad csatorna nincsen. A lakásban van több wifis, bluetoothos eszköz, de a rádió mellett közvetlenül nincs. Ennyit szerintem ki kellene bírnia. Tesztelem majd kábellel is, bár pont ott nincsen UTP aljzat.
Pont azért vettem ezt a rádiót, hogy 1 gombnyomásra megszólaljon. Ha már mókolni kell vele, akkor ennyi erővel PC-ről/telefonról/erősítőről is hallgatok rádiót sokkal jobb minőségben.
-
oszkarfincs
aktív tag
Fél éve használok egy ilyet, de a legnagyobb gondom hogy a netrádió folyamatosan megakad. A routerre rálátni, mobil és PC is akadásmentesen játsza ugyanazt a streamet ugyanakkor, de ez a SAL INR 5000 kétpercenként meg-megáll. Sokféle trükkel, router beállítással próbálkoztam, de 1 napnál tovább egyik sem tartott. Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Szülői házban már vagy 20 éve üzemelt egy Philips mini Hi-Fi többnyire csak rádióként használva, kazettát már rég nem...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest