- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm #151 üzenetére
Hát, mondjuk áramban használtan is lassan hozná vissza, 24/7 mellett is.
-
válasz
quailstorm #148 üzenetére
Mondjuk azért egy Q6600 fogyasztása sem mindegy, de amúgy ha a villanyszámlád bírja...
Laptop meg a vihetőség miatt lassabban avul, nem olyan érdekes, hogy lassabb-e, és én sem vagyok az az akkuidő-fetisiszta. A szűk keresztmetszet meg úgyis a HDD szokott lenni sebesség szempontjából.
-
válasz
quailstorm #144 üzenetére
Ja, csak azt nem viszed kézben
Én részben azért váltottam laposra, mert semmit nem csinálok, amihez muszáj az asztali ereje, de kényelmes vinni magammal. Egy használt üzleti i5 meg elég. (T410.)Konzumer laptopot egyszerűen nem érdemes venni általános felhasználásra, használt üzleti olcsóbb, tartósabb is. Akinek meg az a lényeg, hogy új, az meg villogjon az alsókategóriás cuccal
@Bééla : OK.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
quailstorm #93 üzenetére
ebből csak annyi derül ki, hogy a te (vén) hardvereden pár program nem szereti a w10et.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
quailstorm #79 üzenetére
nekem is öskövület quadxeon van és nincs ssd, mondjuk játszani nem játszok szóval arról nem tudok mit mondani, de maga a rendszer gyors (nyilván hdd viszonylatban) és stabil, a szoftverek (vegas, lightroom, pspX7, C1, böngészők) semmivel nem dolgoznak lassabban mint az elődwineken.
ilyen is van
-
fordfairlane
veterán
válasz
quailstorm #82 üzenetére
Szerintem az Apple lehet a ludas ebben. Próbáld ki Apple nélkül!
-
NGA
addikt
válasz
quailstorm #79 üzenetére
Mit vársz egy 8 éves processzortól? Az Apple például ilyen régi procis gépekre nem is teszi lehetővé az új oprendszerét.
-
fordfairlane
veterán
válasz
quailstorm #59 üzenetére
Kösz, most megnyugtattál.
Mindegy, muszáj lesz újrahúzni a hetest, az updatekkel meg majd meglátom, hogy mi lesz a helyzet. Nincs időm a WU homokórázását nézni órákon keresztül, legfeljebb updatek nélkül marad.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
quailstorm #66 üzenetére
asszem se a saját lassan 7 éves gépem se az asszony 5,5éves laptopja nem számit semmilyen univerzumban "brutál vas"-nak de inkább gyorsabb lett a w10-el mindkettő mint a 8.1-el (vagy bármelyik korábbival, pedig volt ezeken vista kivételével minden kezdve az XP SP3-al)
-
fordfairlane
veterán
válasz
quailstorm #30 üzenetére
Nem kell, hogy Enterprise legyen. Domainba léptetve nem töltődik le a Win10 update tudomásom szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- EAFC 26
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest