Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Garry84: Sumák aprós?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
mbalint987 #63 üzenetére
ez a plusz gyökérség hogy ráderőltetnek egy inkompatibilis oprendszert.
nekem is ott van legálisan, de pihentetem. nem érdekel.
majd ha megy rendesen mindennel, akkor frissítek. de addig marad a régi, mert azt tudom használni.
mivel én dolgozom, kvára nem mindegy hogy elbaxok 1 napot azzal hogy megpróbálok életet lehelni az új rendszerbe, mert nem megy vele egy valag progi, lefagy, support széttárja a karját hogy ő nem tud ezzel mit csinálni írjak az ms-nek, ms meg csak tologatja a xarát.
ezt én végig csináltam egy xaros titkárnősgépen, word,ffox,számlázóprogik, 2 nyomtató és b+ nem megy rendesen.
ezek után hogy tegyem fel olyan vasakra amik határon járatják az egész gépet (cad,render) és folyamatosan mennek?
ez nem a tudáshiány miatt van. tisztában vagyok a korlátaimmal, több ismerős vállalati rendszergazda is széttárta a karját hogy szívás a win10. -
válasz
mbalint987 #63 üzenetére
A legszebb az egészben, hogy sok felhasználóban (köztük én) az "Azért se!" érzetet váltja ki ez az erőszakosság.
Jaja, én az erőltetés miatt nem érettségiztem!!44!
-
quailstorm
félisten
válasz
mbalint987 #63 üzenetére
Tulajdonképpen ha nincs a médiafelhajtás akkor van akkora bukta mint a Vista volt. Az első 8 ha GUI-ban szar is volt de stabil. A 8.1 U3-ra meg már nem lehet panasz egyáltalán.
Win10 viszont agyon lett hypeolva, és csak egy brutál vas tudja elrejteni mennyivel gyengébb lett mint a 8.1. És attól még logikátlan marad...
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest