- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajuhasz
tag
Sziasztok.
Frissítési gonddal küszködöm egy Asus Padfone 2 őn.
Tudnátok -e nekem segíteni a pontos lépésekről mert én a leírás alapján nem jutok előrébb. nekem nem jelenik meg a frissítési ikon.Válaszotok előre is köszönöm.
Üdv_ ajuhasz
-
sam03
újonc
Sziasztok! SOS segítségre lenne szükségem. Telepítettem egy Beautiful Theme alkalmazást a play storeból a padfonera, azóta folyamatos üzenetek áradata lepte el a telót, ami megakadályozza annak használatát is. Főként megjelenő üzenet com.google.process.gaps folyamat leállt, és még ehhez csatlakozik a többi program leállásáról informáló szürke kis ablakok tömkelege.Amivel eddig próbálkoztam: újraindítás és kikapcsolás, applikáció törlése, a google alkalmazások alatti adat törlés és frissítések leállítása (persze adatok törlésénél semmi nem történik), futó programok visszaállítása, gyári állapot visszaállítása. Konkrétan semmi nem működik, nem hatásos. Az eszközön fontos üzenetek és számok vannak, szeretném őket valahogy megmenteni. Valakinek lenne valamilyen ötlete, vagy tudna segíteni? Előre is köszi a válaszokat!
-
emant
újonc
Sziasztok!
egy hete vettem egy Padfone s-t. Első napot jóban vagyunk, tényleg könnyen kezelhető, gyors stb. DE! Valaki árulja el nekem, hogy mi a bánatos bozótért indítja magát újra, naponta akár 3-4 alkalommal is, miközben e-mailt írok, vagy sms-t írok, vagy bármi mást csinálok rajta??!!!
Az első naptól kiabált, hogy rendszer frissítés elérhető. Két napig ellen álltam, de miután állandóan újraindult, hát legyen frissítsünk. A helyzet továbbra is ugyanaz!
Help! -
Kubu84
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A 4.4.2 van most már ugye a telefonon de ebből valahogy kimaradt a képernyőkép mentese esetleg valami tipp hogyan próbáljam?? Köszönöm -
pepetech
őstag
válasz
attkagyerek #28 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyen hibát anno de írj a mobilarénás fő témába. Ott írnak mostanába aksi hibát. Én már váltottam A86-ra szóval A68-al nem nagyon foglalkozok.
-
attkagyerek
újonc
Sziasztok.
Van egy nagy gondom. A padfone 2-m kinyírja az akkumlátorokat! Már a harmadik ment tönkre. 30%nál kikapcsolt utánna már csak töltőről üzemelt. Valaki tapasztalt már hasonlót? -
pepetech
őstag
Mint a cikk is írja az első verzió számot:
Version WWE V11.8.3.3 őt kell letöltened kicsomagolnod majd a telefon gyökerébe másolni. Ez mindent le fog apritani a telefonról szóval ami kell azt mentsd le. Sőt érdemes gyári visszaállítást csinálni. Ha felment ez a verzió akkor nyugodtan felrakhatod a legrisebbet is. A lényeg hogy wwe legyen. A weboldalon van dátum is írva a fw mellé szóval tuti a legfrissebbet fogod felrakni. Egyébként ha felmásoltad a letöltött fájlt akkor a telo jelzi a frissités automatán. Egyébként az asus oldalán a firmware alatt van olyan hogy manual na ott magyar leírások is vannak. Elrontani nem tudod. Maxx rosz helyre másolod a fájlt és nem fogja érzékelni a telo. De a lényeg az a wwe kiadás. -
Kubu84
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Asus Padfone 2-őn szeretnék Frissítést végezni a Gyári 4.1.1ről 4.4-re de nem tudom honnan lehetne letölteni hozzá (működő link) megfelelőt.Ha valaki tudna segíteni megköszönném. Köszi előre is. -
Nowi
tag
sziasztok!
Tudtok esetleg megbizható szervizt ajánlani a készülékhez?? Sajnos tesóm összetörte a kijelzőt biztos , lehet más is sérült...
Kiváncsi lennék érdemes e javíttatni...
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok, új PF (Asus T00N (PF500KL) tulajként írok nektek. Tegnap érkezett meg a T-től a telefon és egyelőre az a véleményem, hogy kurva jó!
Viszont lenne pár szösszenet, amit szeretnék kérdezni ill. megoldást is keresek:
1. A telefon használat közben egyszer csak újraindul, naponta többször is. Tapasztalt valaki ilyet? Mi okozhatja?
2. Nagyjából végighámoztam a fórumot. Nekem 4.2.2 droid van fent és ezt írja legfrissebbnek. Ez oké?
3. Igaz egész nap nyomkodva volt, de egy nap alatt lemerítettük. Valaki tud optimális beállításokat írni?
Remélem tudtok segíteni. Egyelőre nagyon nagyon pozitív a készülék. Remélem az újraindulásos sztorira van megoldás. A többi meg tapasztalat és beállítás kérdése, remélem az első is.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Van egy padfone 2 öm. Gyàri 4.4.2 androiddal. Valamiért a hàtlapi kamera 2 és 3 mp között vàlasztható a kamera felbontàs. Elvikeg 13mp nem? Valakinek ötlet?
-
TomWexX
addikt
Hali!
Ha időd engedi, akkor kiegészíthetnéd az összefoglalót a kitkat résszel. Most már van róla elég infó+tapasztalat. -
pepetech
őstag
válasz
Monalisa26 #6 üzenetére
Csak együtt működik. Hisz a telefon a lelke. Abba van a proci a ram illetve minden program ami csak kell. Ez benne a jó, mert ha 2 külön eszköz lenne szinkronizálni kellene mindent plusz másolgatni. De itt ezt nem kell csinálni.
-
Monalisa26
csendes tag
Szia! Engem az érdekelne, hogy a tablet csak a telefonnal együtt működik, vagy külön is lehet használni?
-
sanyi150
tag
Sziasztok,
Engem az érdekelne, hogy mi történik bejövő hívás esetén amikor a telefon a dokkolóban csücsül? A Skype-hoz hasonlóan fel tudom kezeléni (pl egy érintésre felvenni) a hívást és a beépített mikrofonon keresztül tudok beszélni a tableten?
Mi történik ha játék közben csörög be valaki? Az aktív alkalmazás leáll/kilép?
A válaszokat előre is köszönöm,
István -
gubacsino
aktív tag
-
pepetech
őstag
Folyamatosan frissül a leírás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A hivatalos fórumunk: ASUS Padfone 2 Fórum- demokratikus átmenetHivatalos mobil teszt: ASUS Padfone 2 Teszt -...
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gregdepo5 károsultjai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest