Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
Erre mondom én, hogy vályog házat csak az vegyen aki ért is hozzá.
Ezzel könnyű egyetérteni, csak akkor miért baj az egybites 'meravályogatuti' hozzáállás kritikája
A jelenleg elérhető anyagok/rendszerek között ettől függetlenül az egyik legkényesebb és legproblémásabb, minden ráragadt romantikus izé ellenére...
-
Oké Főnök.
Írd le részletesen légyszíves, a sűrű vasrácson kívül mivel oldanád meg, több 10milla ráköltése nélkül hogy legalább ne a talajvízbe lábalva sétáljak ki éjjel a szobából a klotyóra.
Falbontás, lemezes alapbelövés, teljes bútorzat kipakolása, minden felszedése, aljzatbeton feltörése, 20-25 centi kihordása, szerelőbeton+3rétegben vízszigetelés majd aljzatbeton nem ér..!!
Könnyű gyors olcsó frappáns tökéletes megoldásodat várom."Erre mondom én, hogy vályog házat csak az vegyen aki ért is hozzá"
Drága jó kedves fórumtársam. Nem hobbiból vettem.
14 éve a zasszonnyal szétmentünk, nálam maradt a 2 gyerek. Az eredeti kecót eladtuk-elfeleztük és ott álltam 2 gyerekkel az utcán, 13millával. Mikor akkor egy normális ingatlan 25-30milla volt.
Gondolod hogy a vályog iránti olthatatlan szenvedélyből vettem ezt a putrit?
Hát nagyon rosszul gondolod.
De nagyon könnyű is így ítélkezni meg szakmaiatlanságot feltételezni. Míg nem járt valaki az én cipőmbe.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nincs csodaszer: hiába harcolunk a penész ellen, ha nem figyelünk oda a penész megjelenésének okára.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest