- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
-
Enclave
aktív tag
-
CaNNa3IS
senior tag
Képeket csak én nem látom?
-
zoltanz
nagyúr
Nekem nem volt ilyenem, de egy-kétszer rákényszerűltem dolgozni vele a mindennapok során. Az biztos hogy az ember párszor inkább átgondolta mit cselekszik mielött leült volna elé
Titkos adatokat előnyös tárolni rajta ki mert az a mazoista aki be merné kapcsolni
-
Zoz
őstag
-
bacsis
Közösségépítő
mivel én is különböző 386ostól a 80processzoros HIGH-END szerverekig bütyköltem már mindent, ezért mondtam, hogy tapasztalt vagyok... persze vannak nálam sokal nagyobb ismeretséggel, tudással rendelkező emberkék, de az én koromba ez még eléggé ritka
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Badman 4ever
őstag
Jó kis írás már megint
. Azt írtad fiatal vagy és már sokmindent láttál. Én nálad is 6 évvel, de már 486-tól a Core2-ig mindenfélét láttam. -
velizare
nagyúr
Fiatal vagyok. 23 éves. De mégis Öreg, tapasztaltnak tartom magam informatika terén, hisz 13 éves korom óta foglalkozok komolyan a PC-s hardverekkel...
hehe, ezzel én is így voltam egy ideig. aztán a mostani munkahelyen több olyan munkatársam van, akik a születésemnél régebb óta foglalkoznak nagygépes fejlesztéssel.

azóta valahogy nem gondolok ilyeneket.
-
bacsis
Közösségépítő
-
Zoz
őstag
Ha szétszeded, akkor meg tudod nézni a HDD típusszámát, és akkor már tudunk paramétereket mondani a BIOS beállításhoz.
Ha jól nézem Auto Detect ebben még nincsen
Jó kérdés, hogy vajon IDE vinyó van-e már benne? Ha igen, akkor esetleg valami teszt programmal is ki lehet olvasni, nem kell szétszedni.
Viszont ha szétszeded, akkor csinálhatsz belső fotókat nekünk :-) -
bacsis
Közösségépítő
-
Zoz
őstag
-
Majstor
senior tag
-
zdanee
őstag
-
Dr. Romano
veterán
-
bacsis
Közösségépítő
-
Majstor
senior tag
Grat az íráshoz!!!
Win 7 Beta hasítana rajta... főleg a Vista
-
mephi666
nagyúr
itt vannak összeszedve a szabványok
nekem is volt herculesem... zöld-fénnyel... de ha jól rémlik létezett belőle narancssárga és fehér háttérvilágítású is
rengeteget nyüstöltem azt a képernyőt is, utána volt mono vga képernyőm is meg később valami kezdetleges színes, ami 56hz-el vitte csak normálisan a 800x600-at
ezek után lett kicsit értelmesebb, ami 1024x768-ban 60hz-el ment... "enyhén" vibrált
most jutottam el oda, hogy 1.5éve van egy normálisabb tft-m, ami nem vibrál... mellesleg pc előtt évekig nyüstöltem a c+4-et jókis junoszt tv-n elég közelről... 25 vagyok, de 6-8éves korom óta nyúzom a gépeket... sógorom c64-én kezdtem anno... csak azért írom le, mert most volt szemvizsgálat a cégnél és 100%osan jók a szemeim... pedig tiszta időben is szerintem éveket ültem már mindenféle "high radiation" kategóriájú képernyő előtt... ez a duma, hogy: "ne ülj sokat a gép előtt, mert rontja a szemed!" szerintem nem teljesen igaz, mert az egész hajlam kérdése lehet... 
-
bacsis
Közösségépítő
Köszönöm ismét, a kedves szavakat, jó érzés látni, hogy nem hiába készítem tesztjeimet nektek

-
bacsis
Közösségépítő
ha a pixelek számát nézzük, akár igazad is lehetne...
De az összes játék, amit próbáltam, hercules módba indult csak el, és volt olyan játék is ami szólt, hogy nem találta CGA/EGA videovezérlőt, és hogy folytatom-e a játék indítását, a játék elindult, hang volt kép nem... innen gondolom, hogy Hercules
-
Mr.Csizmás
titán
-
bublee
csendes tag
Írja akkor privátban a közlendőjét! A cikk írója nem hétköznapi múlttal rendelkezik a blogok (LO) terén, ezt illene tolerálni! Bacsis hardverismeretének megállapítása is elég szegénységi bizonyítvány Racecam részéről... Írásjelek? Azt hiszem ez egy fórum ahol megengedettek a pl a h (hogy) rövidítések és én még ezt is mellőztem... Tisztán, érthetően írtam. De no offensive én Bacsis és az ő alkotói munkája mellett állok ki!
-
zdanee
őstag
-
bacsis
Közösségépítő
nálunk is ugyanígy volt... a stunts pályaszerkesztője, a street road, meg a gearhed garage... az kár hogy télleg csak bütykölédzős volt azt semmi verseny
Valahogy engem is jobban lekötöttek ezek a kis egyszerű(bb) régi játékok....
-
Dr. Romano
veterán
Huh a Street Rod-ot anno mi is toltuk C64-en.
Az akkori 0 angol és vezetni tudással csak találgattuk hogy vajon miért romlik el mindig az autó verseny közben (váltani kellett volna
).
Később PC-n már több tudással vágtam neki (a King tényleg húzós volt
)
De hatalmas játék volt!
(Nem tudom ismered e a 99-es Gearhead Garage nevű játékot. A készítők olyan óriási ziccert hagytak ki, hogy verseny részt nem építettek bele, pedig jó játék, de anélkül unalmas
)A Stunst pályaszerkesztője nagyon ász volt. Egy füzetbe írtuk ki milyen időt ment a másik pályáján. És amíg a térkép szerkesztése zajlott a többieknek ki kellett menjenek a szobából hogy ne lássák milyen aljasságokat helyezünk el a trackon

Sajna az új játékok már közel sem adnak akkora élményeket, mint ezek a klasszikusok...
(na de ez már másik téma
) -
mephi666
nagyúr
napokat szórakoztam a stunts pályaszerkesztőjével és csináltam a kemény felvételeimet, ahogy párszázzal végigprüttyögök a pályán
hatalmas játék volt... de ide sorolandó a street rod, aminek c64-es verziójával is rengeteget játszottam...
a 2. részben az utcai futamok kemények voltak nagyon... meg lehetett reccsenteni benne rendesen a kocsikat
a king volt a kemény... főleg kocsiramenő versenyeket nyomni vele... 
-
Dr. Romano
veterán
-
Raymond
titán
-
wolruf
őstag
-
Vladi
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
nekem a v3 kimaradt... aztán meg a céget megette az nvidia
voodoo1-em volt pár évig: imádtam... quake2, ut, unreal, viper racing, incoming, carmageddon2, nfs2se, blood2, stb gyönyörűen futottak... aztán voodo2-m volt pár hétig... 8ért vettem, 13.5ért adtam tovább boltnak
aztán ugyanennyiből vettem az mx200-at... v3 drágábban lett volna és a t&l miatt jobban jártam így
a rush és a banshee kimaradt közben... banshee-je volt egyik ismerősnek és jó kártya volt az nagyon... a rush-al viszont szívtam nagyokat... egyik ismerősnek akarták eladni és én teszteltem előtte, mert nem volt biztos a vásárlásban... hát a monsterem egy normális 2d kártyával sokkal jobban ment, mint a rush (amibe bele volt építve egy 2d-s egység), mellesleg a rush-al szívtam driverek miatt is... csomó játék nem akart vele normálisan menni, stb... ismerős nem is vette meg... később viszont megkapta tőlem jóáron a monster-t
3ezerért vettem a kártyát, ugyanennyiért adtam el kb 2évvel később... aztán akinek eladtam, kb fél évvel később ugyanennyiért adta tovább
ezek voltak a szép idők... most már álmodni sem merek ilyenről, hogy veszek egy kártyát, amivel normális sebességgel futtathatom még 2évig a játékokat, majd ugyanannyiért eladom 
-
bacsis
Közösségépítő
-
buherton
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
-
mephi666
nagyúr
2000ben mekkorát néztünk, amikor erről képet láttunk...
a gef2mx200-am kb 1/4 ekkora nyákon vígan elfért... de azthiszem létezett a voodoo5 6000, amin 4 vsa100-as gpu figyelt... itt is a kép, adtak mellé tápot is, mert éhes volt...
méretben vetekszik a mostani guplagpu-s csodákkal, de csak 1 slotot foglal
(keresztben meg átéri a kisebb házakat
)mod: a hw t&l hiánya egy nagy érvágás volt 3dfx-nél, emiatt nem szerepeltek olyan jól, mint várták

-
bacsis
Közösségépítő
sajna a voodoo kártyák nem az én területem
de van egyébb 3d gyorsítós PCI vga kari, majd lehet összehozok egyet, van pár darab raktáron
sima PCI kariból az nvidia gyártott 8600gt-t is ami azért nem rossz -
Mr.Csizmás
titán
voodoo 3-tól felfele már túl modern

b@#°¤, mekkora dög ez?
ez annyit eszik, mint egy mozdony
(és akkora is) nagy
a mérnököknek, akik megalkották
-
mephi666
nagyúr
pci-ból voodoo5 5500 volt a plafon 3dfx-éknél, ha jól rémlik... csak hát ilyet még élőben sem láttam
ez szerintem pci-osak között vinné a pálmát... de ha bevesszük az agp-seket, akkor már normálisabb 1. generációs gef-ek rávernek több helyen... 
-
Mr.Csizmás
titán
-
mephi666
nagyúr
-
Major_S
csendes tag
-
bacsis
Közösségépítő
-
bacsis
Közösségépítő
Örülök, hogy tetszett az írás!
Reményeim szerint hamarosan egy kicsit újabb, retro laptop tesztem
-
wolruf
őstag
"Sztem a settlers elfutna rajta, abból kiindulva h a settlers 2 486-on már fut."
Nem futna el. Több memória kellett neki, nomeg ami itt érvágás: VGA. Ennek hiányában semmi
Ez a gép más progikat ,,kíván''
Mission Impossible 2, Alley Cat, Test Drive 1, Grand Prix Circuit, Civilisation 1, Shufflepuck Cafe, nomeg más ezernyi klasszikus (a GTA IV-et ne ezen nézzük, szerintem néhol meg-meg akadna
) -
Mr.Csizmás
titán
UPUPUPUP
éjjenek a bacsis féle tesztek

Emlékszem, 286-oson kezdtem kb. 5-6 éves koromban, a Win 3.1-el (floppis telepítés rulez), aztán jött a 386-os, azon már ment a Test Drive 2, majd 486, aztán kb. 8 évre bebetonoztuk magunkat (akkor még csak családi gép volt
) egy 200-as MMX-el. Eredetileg egy S3 Virge 4 Mb volt, aztán a használtból kaptam szülinapomra egy S3 Savage4-et, ami 32 megás volt
és ment rajta az Unreal első része, meg az UT is 
köszönöm bacsis, hogy ezzel felidézted nekem a régi gyerekkori emlékeimet

-
bacsis
Közösségépítő
-
bacsis
Közösségépítő
Dr. Romano! Egy picit ha vissza butítottam a grafikát, el tűntettem a hátteret, akkor elég kellemes sebességgel ment, 15-20FPS azért megvolt
zdanee Köszönöm a segítséged, először be kell üzemelnem a HDD-t, és utána majd rá okoskodok valami oprendszert, lehet megpróbálom ezt az OS/2-t
Jim Tonic Mindíg szövegszerkesztőben írom az írásaim, és amit tudok, hibákat kijavítok vele, de Bill bácsi sem tud tökéleteset alkotni úgy látszik, mert az én hibáim egy részére nem készültek fel Microsofték
FerroChrom! Köszönöm az infót, szóval volt hozzá akksi, csak az enyémből maradt ki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mephi666
nagyúr

jó írás lett nagyon
nem semmi laptop... a játékok közül az f15-öt meg a stunts-ot mi is nyomtuk ész nélkül... prüttyögött elég rendesen speakerrel... prehistorik is ment volna szerintem meg a street rod 1-2 is
a prince-ről nem is beszélve...ui: gef2 tesztekkel hogy állsz?

-
FerroChrom
csendes tag
Jó kis cikk!
Én is akartam szerezni egy ilyen gépezetet, mert mindig is tetszettek az ilyen régi masinák. Utána is néztem anno pár dolognak és meg is tudtam ezt-azt:
Ez egy Zenith Data Systems SuperSport laptop. Mivel a Te gépedben 20 MB-os merevlemez foglal helyet, ezért a gép típusjelzése: ZWL-200-02. Valóban 286-os procival rendelkezik és ha minden igaz, akkor egy kapcsolóval lehetett váltogatni az órajelet 6 és 12 MHz között. A RAM-ot maximum 5 MB-ig lehetett bővíteni. Azt nem tudom, hogy az akku gyári tartozék volt-e, de bizony volt hozzá! Ha jól megnézed a "kicsike" hátulját, akkor mindkét saroknál látni fogsz két-két lyukat. Na ezekbe a lyukakba kapaszkodott a NiCad akkumulátor, ami 12,5 voltot adott 4 A/Hr kapacitással és 3,1 óráig tudta életben tartani a gépet. Ha a gépre csatlakoztattad, akkor további 1,3 kilóval dobta meg a gép súlyát.

-
Jim Tonic
nagyúr
-
zdanee
őstag
Anno vendegeskedett nalam is egy hasonlo masina, Olivetti felirattal, es narancsszinu gazplazma(!!!) kijelzovel. Erre szerintem telepits OS/2 1.3-at, erre a procira az a legfejlettebb oprendszer. [link] (ha nincs meg, kildok egyet priviben, de szivesen latnam rajta
) Ha memoria-problemak vannak, dugjal ra egy kulso billentyuzetet, ugyanis anno valaki nagyon okos az A20Gate nevu chipet a billentyuzetbe rakta, es ez a chip felel a 640k feletti memoriaert. -
Dr. Romano
veterán
Nagyon jó írás!!

A Stunts milyen sebességgel ment kb a notin. Emlékszem ez a játék haver 386 SX33-as gépén picit akadt ha nem volt bekapcsolva a turbó gomb

-
Lars
őstag
-
Vladi
nagyúr
Ááá rámhozzátok mindjárt azt rakom össze a p1-esemet.

Ezek nem csak 16 bites procik voltak?
-
bacsis
Közösségépítő
-
bublee
csendes tag
-
Jim Tonic
nagyúr
Azért egy tisztítást megérdemelt volna. Elég gusztustalan a floppy környéke.
-
Mazsika
őstag
ejj a régi szép idők... nagyon kiscsikó koromba nyomkodtam én is ilyet bár nem volt bekapcsolva... fater mindig szépen áramtalanította mielőtt ráengedett!

-
Lenry
félisten
Dangerous Dave

John Romero egyik első játéka
de sokat toltam anno -
buherton
őstag
Gratulálok a szerzeményedhez, p1-est se mindennap lát az ember, de 286-ot...!!! Azt télleg csináld meg, h egy olyan helyen ahol mindenki több százezres laptop előtt ül, h bemész leülsz, és elkezdesz ezzel jáccani
.Sztem a settlers elfutna rajta, abból kiindulva h a settlers 2 486-on már fut.
-
okib4100
aktív tag
Jó teszt. Ehhez azért Norton Commander dukálna

Valamikor 90-ben láttam ez első pöcöt még gyerekkoromban egy akkori cucullista nagyvállalatnál. Asszem xt volt, de a jómunkásemberek csak úgy hivatkoztak rá, h "a zájbíem" (tényleg emlékszik vki még azokra az időkre amikor bizonyos helyeken "ájbíem"-nek nevezték a PC-t?
). Mondanom sem kell, 1 db volt a rengeteg commodore 64+ junoszty kistéve között.Aztán 92 vagy 93-ban került hozzánk az első saját, ha jól emlékszem 386-os volt 40mhz + 4 mega ram, vinyó eleinte nem is volt hozzá.
Hah, régi szép idők

-
wolruf
őstag
Mennyi, de mennyi ilyet láttam

Annó ezt Istennek tartottam. Amikor még XT-n szerencsétlenkedtem, majd a hatalmas lépésként megélt 286-16MHz-es csoda... Wow
CGA monitorral kihúztam 4 évig. Lehetett azzal játszani, de még hogy 
Aztán 486 DLC (ehhhehhh, azaz 386 ,,tuning"), 5k86-P75, majd az igazi Pentiumok. És mindezt egy C+4-el kezdve... Szép idők voltak
Most is van egy 486 SX-25-ös laptopom, mono VGA, hogy jó legyen
Ez a 286-os Hercules monitorvezérlővel van megáldva ha jól láttam
De irigyeltem a ,,nagy felbontás'' miatt 
-
kts88
aktív tag
Brutális a vas
, de a hordtáskája nagyon zsír.
Igazi bacsis minőség
-
bacsis
Közösségépítő
-
nothin
tag
Nagyon menő! A helyedben bemennék vele valami helyre ahol sokan vannak laptoppal (előadás, kávézó) kíváncsi lennél az emberek arcára

-
Lars
őstag
-
eisento
addikt
"ilyent is láttam" szerintem inkább "ilyet is láttam"
gratula a cikkhez szép darab. bár én kicsit megtakarítottam volna a kosztól 
-
Lejszi
senior tag
-
Lejszi
senior tag
-
schwanz
tag
Régi szép idők...
Apámnak egy 386-os, szintén Zenith laptopja volt, örülök, hogy végre láttam annál is komolytalanabb eszközt

Egyébként anno még egy XT is volt nálunk átmenetileg, ha jól emlékszem, 8 MHz-en futott,"gyönyörű" 4 színű CGA kijelzője volt. Még játszani is lehetett rajta (Tetris, Packman meg hasonlók).
-
bacsis
Közösségépítő
már többször írtam, hogy DYSGRAFIAS vagyok, ezért kérem az első hozzászólásomba, hogy hibák vannak, de szóljatok, hogy mi, és már ki is javítom!
így téged is arra kérnélek, ne azt mond, hogy van hiba, mert köszönöm szépen, de azt tudom hogy van, hanem arra kérlek, azt jelezd hogy mi a hiba és természetesen kijavítom!
Így fog a végére egy hibátlan írás kerekedni!
-
bacsis
Közösségépítő
-
Racecam
nagyúr
Az első bekezdésen sokat nevettem.
Talán majd egyszer, egy év után, azt is megtanulod, hogyan kell egy írást hiba nélkül, vagy legalábbis kevesebb hibával feltenni, pláne, hogy már milliószor megmutattam. Ha a hardverek terén is így gyűjtötted a tapasztalatot, kicsit félek...
-
Feruendios
tag
Van egy barátom aki ilyen régi laptopokkal üzletelt régen megvette 1-2k ért és eladta gyűjtőknek 5-6k-ért.
Egyszer hozott egy olyan 386-os ami volt az egyik filmbe már nem jut eszembe címe sajnos.
És a laptop oldalán volt egy Processzor foglalat
-
hcl
titán

Ennek a gépnek hogy túlélt 20 évet
Nagyon durva vas
Az a normál méretű floppancs meg ilyesmik, az meredek 
Honnan szedted?

-
szurmais
csendes tag
Gratula az íráshoz, én még egy 386 sx 40-el kezdtem az volt az igazi küzdelem minden játék indítása, azután összef*** magát az ember a windows 3.11-en ha tudott nagy nehezen szerezni valahonnan főleg, hogy csak nagy floopy meghajtóm volt. Trident VGA 256kb

-
bacsis
Közösségépítő
-
Laslow
senior tag
Nem hittem, hogy látok valaha is 286-os laptopot, akár csak fotón is! (Apropó, fotó: azért a legócskább/legolcsóbb digitális fényképezőgép is ezerszer jobb fotókat csinálna, mint ezek. Gondolom csak a telefonoddal készítetted őket.)
-
forras2
őstag
Hát ezek az őskövületek nekem is kimaradtak az életemből!

De nem merem bátran mondani,hogy bánom is!
Bacsis nagyon jó lett ismét a teszt,Gratula!

-
bacsis
Közösségépítő
-
Lars
őstag
Prince of persia, simcity, Golden axe, LHX, kérdezz, kérj bátran priviben

-
Sweet Lou 6
addikt
Nagyon jó írás lett (ismét)
Én ebből a korszakból kimaradtam, pedig ha lehet így mondani, nagyon tetszik ez az ,,oldscool" régi laptop-szörny
Szerk.: Várjuk a játékteszteket

-
bacsis
Közösségépítő
az írás végén folyamatosan tudósítok!

-
Lars
őstag
-
modd3r
őstag
Mondjon bárki bármit, ezek voltak azok az idők, amikor még tudtuk értékelni a HARDVER-t.
Minden egyes MHz, minden egyes Kb számított.
Nagyon örülök, hogy megélhettem azokat az időket. -
Lars
őstag
emm386 lesz az ami még leledzik a config.sys-ben esetleg, de már régen volt ilyen problémám

Esetleg F8-at nyomsz boot közben (mint windowsnál ) és bejön egy boot menü. Ott kéne lenni olyannak, hogy semmit nem tölt be config.sys-t sem, és autoexec.bat-ot sem. Vagy ha jól emlékszem akkor F5-és akkor semmit nem tölt, nincs boot menü sem. De ezeket inkább próbáld ki, mert régen volt, és kopnak az emlékek
Húú, nekem lenne ilyen gépem, garantáltan elszórakoznék a hibafeltárással. Inkább ilyennel bíbelődök, mint mondjuk egy széthackelt windowsal
-
bacsis
Közösségépítő
-
bacsis
Közösségépítő
a hdd-t letiltottam, majd kipróbálgatom hátha működik az is!
elkezd bootolni: startin ms-dos
aszongya: "ERROR: NO AVAILABLE EXTENDED MEMORY WAS FOUND
XMS DRIVER NOT INSTALLED"
Hiába állítgatom a memória méretét a biosba 1-2-4MB, akkoris ugyanitt áll meg...
Nekem valami tuningos DOS-os indítóm van, lehet valami xart beakar tölteni de nem tudja...
Majd most a DOS 5.0-t megadom neki
-
Lars
őstag
-
14adam
addikt
Úristen
Ritkán látni ilyet.Ez is egy remek írásra sikeredett -
domi007
őstag
Igazi kuriózum, gratulálok érte.
Esetleg kipróbálhatod a MenuetOS-t, az ráfér egy floppyra, lehet, hogy elindul rajta.DOMy
-
atom87
aktív tag
Ez igen!
Nem semmi a "kicsike"!

-
Lenry
félisten
Operating speed: slow/fast

kár, hogy nem sikerült beüzemelni.... egy Wolf3D teljesítmény tesztre kíváncsi lettem volna

-
bacsis
Közösségépítő
hibáimért lehet nyugodtan szólni, kijavítom őket

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Azt írtad fiatal vagy és már sokmindent láttál. Én nálad is 6 évvel, de már 486-tól a Core2-ig mindenfélét láttam.