- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
"A Windowssal kapcsolatos zsigeri utálatom" szerintem nem gyengén túlzó kifejezés. Semmi gondom vele, azon pár dolgon túlmenően, hogy:
Konkrétan egyetlen olyan terület van jelenleg, amit nem tudok kiváltani ingyenes és legális alternatívával helyette: a játékok.
Nem utálom a Windows felhasználókat sem, azokat viszont annál inkább, akik az oktatási rendszert úgy formálták, hogy kollektív agymosást tartanak arról, hogy ha nem veszed meg a Windowst, akkor bizony vége a világnak. Közben pedig oktatás címszó alatt hülyítik a népet az Access használattal pl., ami olyan mint ha sajtreszelővel maszturbálnál... semmire sem jó, de nagyon tud fájni. Helyette taníthatnának MySQL-t inkább. Persze ahhoz az kéne, hogy Windowsban legyen legalább egy 100%-osan kompatibilis C fordító...
A hab a tortán már csak az, mikor kénytelen vagy fejlesztőként megírni külön a kis kódot, mert vannak az operációs rendszerek, mint a Unix, Linux, FreeBSD, SOL, stb.. és van külön "A" Windows, ami az űristen könnyéért sem akar sehogy kompatibilis lenni a munkáddal. Hogy mást ne mondjak kb. vért izzadva sem tudtam rá összerakni egy egyébként kész programot pont a múlt héten, mert mindenhová lefordul, csak éppen Windowsra nem, mert az az API olyan, mint a fekete mágia. Ha írtál már valamit kifejezetten Windows alá, szerintem nem kéne bemutatnom.
Ettől kezdve persze nem meglepő, hogy miért nem fejlesztenek pl. sok játékot át Linux alá is: hát az is csoda, hogy Windowson mennek... oda magában kell van 4 DX kódút. Hogy még OpenGL is legyen? Bah... persze... arra nincs pénz.
Vagy szeressem azt is, hogy ha pl. egy webes felületet szeretnék, akkor meg kell írnom egyszer ahogy szabályos, kb. mindenre jó lesz, utána meg vissza kell butítani, akarom mondani tovább kell fejleszteni IE alá, mert az MS nem ismeri a "szabvány" szót?
Szóval ez nem utálat: passzivitás. Nem kell nekem semmire, amire használható lenne 100%-osan. Játszani szeretek, de azt is kinyírták a konzolokkal, szóval már nem érzem úgy, hogy nekem most Windows 8-ra kéne váltani Linux alól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Xbox Series X|S
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest