Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
jah, igen ezt kifelejtettem
ehhez kene keresni egy melot es mellette mehetne a happyneting.mod:
TheVeryGuest: es most ezzel mit szeretnel mondani? onnan kezdve h bejon a kifejezesbe a 'biznisz' elo/uto-tag maris rohamosan hanyatlik annak az eselye, hogy nem sokpenzu hozzanemertok uzleterol van szo, hanem egy jo otlet jo megvalositasarol nem elsosorban a penzt szem elott tartva.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
lehetne ugyan letrehozni oldalt, ami meghivasos, feladatos, ertekelos. csak eloszor is a meghivasos cuccnak igencsak negativ zongeje van, masodszor meg ezt mar nyugodtan belyegezhetnek masok sznobizmusnak, pedig lenne hangulata. csak a jatek kedveert kepzeljuk el, hogy valakik elinditjak az oldalt, majd kap par ember meghivot, akirol ugy saccolhato h ott a helye. a meghivottak elkezdenek dolgozni a vizsgamunkajukon (hw v sw) amit egyutt talaltak ki a meghivoval v az oldal atyjaval, majd ha megcsinaljak, ertekeles. ez alapjan 'megsem', 'elfogadva modositasokkal' illetve 'elfogadva' minositest kaphatna a meghivott, majd az utobbi ketto bekerulne. az elso megegyszer dobhat.
a tagok evente kellene bizonyitsanak egy ujabb vizsgamunkaval, nyilvan a nehezsegi fokat jol kene megvalasztani es a kitalalas/ertekeles is sok idot vinne el.
az eredmeny: tuti kockasag, hozzaerto es hasonlo problemakkal foglalkozo kozosseg, gyakorlati megoldasok, minimalis mellebeszeles, maximalis hozzaertes. PRO[hard|soft]ver!
kivulrol meg fujolas, gunyolas, parodiak, tamadasok.esetleg a ph!-t is lehetne javitani azzal h az ujoncoknak x ideig csak kerdezesi joga lenne (idea by persu)
[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
félisten
-
JoeYi
őstag
mondjuk szerintem ez téged fokozottan érinthet, ezért zavar. Úgy értem, valószínűleg te is foglalkozol moderálással, ezért átlagnál többször futsz bele idiótákba.
Persze az a fejlesztői hirdetésed is messze áll az elegáns megoldástól, provokatív, legalább annyira, mint a "sunázós" meg "elsőzős" bejegyzések. És itt merül fel a kérdés, hogy vajon nem-e változtál meg az internettel együtt?
-
bacsis
Közösségépítő
lógj többet a prohardveren bocs ezt nem hagyhattam ki
Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy az itteni nép azért még mindíg idézheti a net virágkorát... nincs elsőzés, nincs sunáznámozás, mindenki segítőkész, és jó arc... egy-egy kivétel persze akad, úgy mint 10évvel ezelőtt
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jogász topic
- AliExpress tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér