Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
StaChys
tag
válasz
CoolBoy323 #10424 üzenetére
Elvileg az én Electrolux-om (PerfectCare 600) tud ilyet. A mosás első 3-5 percében a kijelzőn jelzi is, hogy mér.... hogy mögötte milyen technika/marketing van nem tudom, de ha kevés benne a ruha tényleg rövidebb lesz a program.
-
StaChys
tag
Egy utolsó kérdés: Markabolt oldalon láttam (lehet más boltban is van, nem tudom) gyári garancia kiterjesztés 5 évre 11e Ft Elektrolux mosógépeknél. Ez megéri? Ez teljes "nem kérdezem mi történt, ha rossz javítom" típusú garancia, vagy olyan huza-vona, "gyártási hiba/elhasználódás, elhasználódásra nem fizetünk" típusú?
-
StaChys
tag
válasz
d@minator #10354 üzenetére
Nagyon hasznos amit írtál! A dobtérfogatot nem nagyon emíltik sehol, pedig hasznosabb lenne mint kg-okkal dobálózni.
Felmerült bennem még kérdés. Holnap valamit mindenképpen kell már venni.
1. Minőségben van most nyerő sorrend? Mármint pl. AEG-Elektrolux-LG-Beko között? Ha van közülök minőségben jobb akkor utánanézek, hogy melyik férne be hozzánk.
2. Egyre jobban tetszik a fentebb javasolt Electrolux EW6S327SI, de látom annak van AEG párja is. Csak dizánjban különböznek? -
StaChys
tag
válasz
d@minator #10351 üzenetére
Köszi! Átgondolom, eddig Elektrolux nem volt a látóteremben a LG-Beko-Bosch-Samsung vonalat néztem, de nem találtam olyat ami nem csak névleg lenne keskeny. Ahol nem a mosógép tetejét adják meg mint mélység, ami előtt-mögött persze bőven van még anyag.
Nekem tetszett az LG direkt drive inverter motor, de lehet, hogy pont az foglal több helyet.
A fürdőbe szeretnénk tenni, 59 cm az ajtó és az ajtó mögöttm 45 cm hely van. A 49 cm határeset, még elférhet. Köszönöm mégegyszer! -
StaChys
tag
Sziasztok! Elkezdtem visszaolvasni, de reménytelen vállakozásnak tűnik!
Előltöltős keskeny (max. 44-45 cm mélység, de ha több hely marad mellette nem baj) mosógép panelba, eddig egy Candy volt de tegnap megadta magát. Mit javasoltok? Legyen halk! Nagyon olcsót se, se nagyob drágát nem vennénk, normál 2 fős háztartás, de néha paplant mosnánk, ezért nagyobb kapacitás előnyös lenne. A jelenlegi extrákról fogalmam sincs, az elmúlt 10 évben nem követtem a mosógép újításokat. Köszönöm előre is
!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest