Új hozzászólás Aktív témák
-
Cxgrav
senior tag
válasz Nagya21 #12223 üzenetére
Szia!
Meglepően halkan mos a gép, még az 1400-as centri is teljesen elviselhető nyitott fürdőszobai ajtónál kis lakásban. Sőt, amíg nem centrizik még rá is szoktam nézni, hogy valóban megy-e
Amire én külön figyelek, a betöltő szájánál a gumi peremen belül megáll a víz, azt én felszoktam itatni valamivel, majd teljesen nyitott ajtónál hagyom száradni a belsejét.Picture me Rollin' by 2pac
-
Cxgrav
senior tag
válasz Nagya21 #12127 üzenetére
Szia!
Megvannak az első tapasztalatok az Elinnel.
Beüzemelés 2 emberes. Az alján van egy biztonsági "madzag" ami kihúz egy nikecel darabot valahonnan. Egy ember hátradönti a gépet, a másik meg fekszik a földön és próbálja kioperálni a cuccot. A madzag természetesen az első pillanatban elszakad anélkül, hogy sikerülne a művelet. Aztán a madzag nélkül manuálisan eltávolítod a védő cuccot.
Dob rögzítő csavarok eltávolítása már könnyebb. 4 csavar ki, 4 mellékelt takarókupak be.
Utána jön a vízszintezés a lábak beállításával. Ide is 2 ember kell.Alap programok kicsit hosszúak. Főmosás 2:05, Eco 2:30 kb
Rengeteg program közül lehet választani: gyors program, ilyen-olyan ruházat, stb.
A mellékelt használati utasítás részletesen leírja, hogy melyik program mire való és úgy néztem, hogy variálni is lehet az adott programot. Pl hőfok, centriA mosás halk, cetrizés (1400 fordulat) is teljesen vállalható zajszintet képvisel.
Amiben nagyon bíztam, hogy nem ugrabugrál és mászik el a helyéről, ezt szerencsére teljesíti.
Van rajta dobtisztító program, elsőnek azt futtattam le, 3 óra Ezt kb 90 fokon végzi, nem érdemes az üveget tapizni, mert lesz ám meglepetés.Ezért a pénzért (93k és 3 év gari!) én 100%-ban elégedett vagyok, mert amit vártam tőle (gép mérete, zajszint, stb) azt hozza.
Köszönöm a tippet még1x.
Bátran ajánlom mindenkinek.Picture me Rollin' by 2pac
-
Cxgrav
senior tag
válasz Nagya21 #12127 üzenetére
Igen, 93k és 3 év gari. Emagon is kapni a gépet, de csak 1 év garival, ezért érdeklődtem meg ALDI ügyfélszolgálatos hölgytől, aki tényleg nagyon kedves és aranyos volt.
Egyelőre ez is még parkolni fog, de tájékoztatlak amint munkába áll a gép
Picture me Rollin' by 2pac
-
Cxgrav
senior tag
válasz Nagya21 #12053 üzenetére
Szia!
A posztod alapján mai napon felhívtam az ALDI ügyfélszolgálatot, egy nagyon aranyos és kedves hölgy készségesen tájékoztatott róla, hogy a közelemben melyik üzletükben lát még készleten a mosógépből.
Bementem a boltba pár órával később és tényleg ott voltKöszönöm
Picture me Rollin' by 2pac
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- LG LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- Windows 10
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.