- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grande Ale
őstag
válasz
Tutivesztes #4698 üzenetére
Volt a szerelő, a gépet szét sem szedte. Laptopot radugott, tesztelgetett. Nem nagyon lehetett ilyenkor hallani persze, természetesen... Rugokat rendelt, majd jön, beteszi. Szerinte is azért csinálja. Fiatal srác volt, meggyőző volt, profi. Kérdeztem tőle a szerviztanustvanyt, megéri e megvenni, szerinte mosogepnél nem, nem szoktak elromlani.
-
resyxx
csendes tag
válasz
Tutivesztes #4405 üzenetére
-
Grande Ale
őstag
válasz
Nekem is Miele van. Előtte AEG, előtte Siemens, még az igazi. Majd húsz év után cseréltük le, akkor is csak azért, mert nagyobbat akartunk, nem romlott el. Az gép volt. AEG 3ev, fűtőszál romlott el, persze nem javíthatatlan hiba, na de akkor is. Most a Miele. Kb olyan nehéz, mint másik két gép együtt. Nem írok regényt, nézd meg egy üzletben, ahogy kattannak a gombok, ahogy záródik az ajtó, sokmindent elmond. Elvileg ez belül is ilyen minőségbeli különbséget mutat a többi gyártóval szemben, mint kívül. Nem tudom, szétszedni nyilván nem fogom. De amilyen használni, hát megmondom őszintén, simán elhiszem.
-
resyxx
csendes tag
válasz
Nekem MIELE WDB020-as van egyszerűen csak jó, meg van benne anyag Súly: 90 kg
INDESIT IWD 61051 C ECO 62,5kg
BOSCH WAB 24262 BY 67kg
ZANUSSI ZWSG6120V 62,5kg
LG FH2C3TD 60kg
BEKO WMY-71033 PTLMB3 63kg"20 éves élettartamra tesztelve
Annak érdekében, hogy a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfeleljünk, a Miele a fejlesztés során kemény tartósteszteknek veti alá készülékeit. Az ilyen tesztek során a készülékeknek 10 000 órányi mosást kell elvégezniük. Ezalatt kb. 5000 különféle programot hajtanak végre. Ez napi mosási feladatokra átszámolva kb. heti 5 darab, átlagosan 2 órás mosási programot jelent – több, mint 20 évet." Többek között ez miatt vettem meg. Miele
vs egyéb msosóhulladék -
asdf_
veterán
válasz
A 200 ezres gepek jellemzoen a 110-130 ezres gepek felextrazott valtozatai. Szerintem nem feltetlen erdemes a pluszt rakolteni, ha az alapja ugyanaz.
-
VIPowER
őstag
válasz
Tutivesztes #4402 üzenetére
Nemhogy a 200e ft-osról, de még a 400e-ről sem fogja Neked senki sem megmondani hogy biztosan megy majd 10 évet, ez nem így működik! Megveszed valamelyiket, és megy amíg úgy van kedve, mint ahogy Nálad sem lehet megmondani mikor betegszel majd le.
-
Grande Ale
őstag
válasz
Tutivesztes #4377 üzenetére
Vedd csak meg a Mielet nyugodtan. Teljesen más kategória.
-
blattida
nagyúr
válasz
Az lg top mosógépei is drágák, ugyanúgy a samsungé is, de azokat egyáltalán nem kapni itthon.
A miele sem az a minőség, mint régen, gyakrabban hibásodnak meg manapság, de arányaiban a minőség béli előnye megmaradt.
Ha hosszú ideig akarod használni (10+ év), akár javítással és van rá keret, akkor miele, ha nem, azaz pár évente cserélgetnétek, akkor viszont lg. -
fila
senior tag
válasz
A német amazonon lévő értékelések alapján tuti nem vennék ilyen Miele mosógépet.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest