- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
A mosókapszulában nincs öblítő. Ez csak simán mosószer. Hiába 2-3 színű, az nem öblítő.
Ahhoz, hogy feloldódjon, nyilván idő kell. Gondolom tisztában vagy vele, hogy az általad említett 50 perces mosásból kb. 20 perc a mosás, a többi idő öblítésre megy el (persze attól függ milyen mosógép). Tehát inkább normál programokhoz jó használni. Hiszen ha 10 percet veszel a feloldódásra és normális eloszlásra, akkor a mosás fele ez esetbe elment a semmibe.
Amúgy én felszoktam oldani 1 literes flakonba, így esetleg extra rövid programnál is hatékony a mosás elejétől fogva. Főleg, hogy az Electrolux gépem víz beeresztés után is egy kisebb időre megnyitja a szivattyút...kevés az esélye, de esetleg még ki is engedheti. (1. víz beeresztés--->szivattyúzás--->2. víz beeresztés: ekkor szoktam hozzáönteni)
Öblítőt és egyebet meg ugyanúgy lehet használni, mintha csak porral vagy folyékony géllel mosnál. -
farkas-j
őstag
Pontosan az általad feltett kérdések miatt tartom erősen megkérdőjelezendőnek a kapszulák használatát. Lusta embereknek való. (Bocsánat, nem akarok megsérteni senkit!) Én nem hiszek az intelligens mosószerben.
Mi maradtunk a mosógélnél és a külön öblítőnél. Ráadásul így a szennyezettség mértékéhez adagolhatjuk a mosószert.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Opel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Half-Life 2
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest