Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Két fajta metro-s garancia köthető.
1. sima garancia
2. casco jellegű garancia1. megegyezik a klasszikus garanciával, rendeltetésszerű használat stb. Benne van a hálózati feszültség okozta kár is, bár sokszor a készüléken belül keletkezik túlfeszültség ahogy hallottam és az nyírja ki a procit.
2. az első részen túl fagykár, villámkár, tűzkár, csőtörés, nem rendeltetésszerű használat (itt azért bele kell fizetni jó rendesen) stb. (háborút kivéve kb. szinte minden)
Szinte bármilyen tartós fogyasztási cikkre köthető, hagy ne soroljam, van pár dolog a listában (még navik is ide tartoznak, laptopok pl. stb.) Én kötöttem, mivel 70e Ft alatt volt a készülék bruttó ára, így volt 8,5e Ft. Casco-s verzió 11e Ft lett volna ha jól emlékszem. Számomra megérte, mert így 5 évig nyugodt vagyok. Lehet kötni 3 évre is, de nézz utána inkább az üzletben.
Ugyanez megkérdeztem az Euronicsban 18,1e Ft lett volna 5 évre kiterjesztve. A garanciát egyik esetben sem a gyártó állja (ez csak hivatalos márkaképviselet tudja megoldani), hanem saját privát leszerződött szerelők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Háztartási gépek
- World of Tanks - MMO
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest