Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dízeles
aktív tag
Már nem az autó szeretetről és küzdésről szól a cirkusz .Ezek celebek .Ha valaki előz egy futamon ...hát az nem is e világi lény .
-
rudi
nagyúr
Ó, megint ez a majomkodás! Én csak azt nem értem, hogy a rákba tud pár ilyen figura segget csinálni a legnagyobb autómárkák embereiből. Ha én lennék a Mercedes/BMW/Renault/stb. feje már régen szóltam volna a többieknek, hogy hagyjuk a fenébe ezeket a majmokat, és csináljunk csaját sorozatot. Ha nem is az első pár évben, de rövid idő alatt mennének utánuk a sponzorok és a TV is. És ha a sok tévés és reklámos dolgokból befolyt pénz egyből menne vissza a versenybe, nem a menedzsermajmok fölöznék le a hasznot, akkor csak megérné. És az egészet rátenném a netre, hogy aki befizet, az olyan szögből és azon a kamerán nézhesse az adást, amelyiken csak akarja. Egyébként azt sem értem, hogy miért nem tudnak egy jó nagy össznépi, összmárkás túraautós bajnoskágot csinálni. Van WTCC, BTCC, DTM meg kitudja hány márkakupa, de mindben max 3-4 mára indul. Az nem nem éppen izgi - legalábbis számomra - amikor 10 möbös kerget 10 alfát meg egy-két egyéb kocsit. Bezzeg a GT-sek! Ők még egy versenyen belül is elvannak több kategóriában.
-
madstunt
addikt
Briatore mondjon le!
(de őszintén,tényleg ezt kívánom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest