Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dízeles
aktív tag
Már nem az autó szeretetről és küzdésről szól a cirkusz .Ezek celebek .Ha valaki előz egy futamon ...hát az nem is e világi lény .
-
rudi
nagyúr
Ó, megint ez a majomkodás! Én csak azt nem értem, hogy a rákba tud pár ilyen figura segget csinálni a legnagyobb autómárkák embereiből. Ha én lennék a Mercedes/BMW/Renault/stb. feje már régen szóltam volna a többieknek, hogy hagyjuk a fenébe ezeket a majmokat, és csináljunk csaját sorozatot. Ha nem is az első pár évben, de rövid idő alatt mennének utánuk a sponzorok és a TV is. És ha a sok tévés és reklámos dolgokból befolyt pénz egyből menne vissza a versenybe, nem a menedzsermajmok fölöznék le a hasznot, akkor csak megérné. És az egészet rátenném a netre, hogy aki befizet, az olyan szögből és azon a kamerán nézhesse az adást, amelyiken csak akarja. Egyébként azt sem értem, hogy miért nem tudnak egy jó nagy össznépi, összmárkás túraautós bajnoskágot csinálni. Van WTCC, BTCC, DTM meg kitudja hány márkakupa, de mindben max 3-4 mára indul. Az nem nem éppen izgi - legalábbis számomra - amikor 10 möbös kerget 10 alfát meg egy-két egyéb kocsit. Bezzeg a GT-sek! Ők még egy versenyen belül is elvannak több kategóriában.
-
madstunt
addikt
Briatore mondjon le!
(de őszintén,tényleg ezt kívánom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Arc Raiders
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Házimozi belépő szinten
- Ubuntu Linux
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest