- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
janeszgol #15 üzenetére
Éppen a szüleim vettek egy ilyet vagy hasonló Alcatelt, a Vodafone sózta rájuk 1 Ft-ért egy év hűség vállalása mellett. Mivel egyébként is előfizetők így úgy voltak vele hogy ingyen van persze nem kérdeztek meg előtte engem.
Felháborítónak tartom hogy ilyet eladnak és rábeszélnek idős emberekre akik nem értenek semmihez. Nekik igazából csak tartalék telefonnak kellett (arra az esetre ha elromlana a telefon akkor van egy tartalék). Tudták hogy ez egy gagyi cucc és tényleg csak arra kellett nekik hogyha valami miatt nem működne a meglévő akkor legyen egy tartalék valahol de akkor is felháborító hogy ilyet meglehet csinálni. 1 GB RAM! Mivel egyébként is fizetik a havidíjat így gyakorlatilag úgy fogták fel hogy kaptak ingyen egy telefont így nem is értették hogy ez nekem miért probléma.
Az ilyen készülékeket be kellene tiltani és büntetést adni aki rábeszélni őket főleg egy év hűség vállalása mellett. Nagyon ízléstelen húzás ez a Vodafone-tól, de sajnos feltételezem hogy a többi szolgáltató sem különb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest