- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendzso
senior tag
Kétszer ment el...
Kis kiegészítés az előzőhöz:
Nekem már van Neuschwanstein-em.
A Hummernél meg lehet figyelni a kerekeken, hogy elgörbültek...
Ja, meg ezeket már jó sok éve csináltam, olyan 10-12 évesen, szal nem egy high quality
Ja, meg egy W960i-vel lett fotózva, szal nem nagy csoda a képminőség -
bendzso
senior tag
Halihó!
Én 3-4 éve papírmodelleztem, azóta átálltam a műanyagra, mert az sokkal komolyabb, bár már azt is szépen lassan kezdem abbahagyni...
Itt egy oldal, ahol vannak autók, meg pár épület, hajdanán innen szedtem le a cuccokat.
Az az előnye a papírnak, hogy ha normálpapír, szóval nem a nehzebb fajta, akkor ha leesik, akkor nem törik össze. Mert nekem már tört össze műanyag modell
.
Viszont az a hátrányuk, hogy az autóknak a kereke hosszú idő múlva meghajlik a súly alatt, és attól nagyon csúnya lesz, meg úgy általában felpöndörödnek, meg össze vissza tekerődzik a papír. De ez a probléma csak hosszab idő alatt jelentkezik, meg csakis a könnyebb fajta papírnál. Meg azért kiszínezni sem rossz, ha fekete-fehérben nyomtatsz.
Pár kép az én modelleimről:
Új hozzászólás Aktív témák
lo Írásomban a papírmakettezést szeretném bemutatni, illetve egy rövid kedvcsinálót nyújtani, azoknak akik...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest