Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Elvem: a problémák azért vannak, hogy kinevessük őket. Akár a Papa is lehetnék, nem?
Nagyon remélem, hogy most nem sértődsz meg.
Nagy zsivány volt a Papa. Ez a kripta meszelősdi hatalmas ötlet. Feltételezem, hogy akadt más hasonló átverés is élete során.
Az pedig szép tőled, hogy aláírásodat ennek alapján találtad ki.Nincs miért hiányolnod. Veled van, ahogy velem van '65-ben eltemetett nagyanyám. Csak akkor hal meg, ha már nem lesz, aki emlékszik rá. Tehát velem együtt.
Ragyogó, érzelem teljes írás.
-
Omega81
senior tag

-
FPéter
aktív tag
Ez a történet már volt, vagy csak nekem vannak komoly memóriaproblémáim? Komolyan kérdezem, úgy emlékszem, hogy ezt már olvastam itt - méghozzá elég régen.
-
Makaveli
senior tag
Milyen szerencsétlen az élet! Nagyon gyönyörő az írás, szép hangvételű, nagyon tetszett ez a "most takaríthatom fel a piszkot magam után" kiváló! Őszinte részvétem, nekem két hónapja halt meg a nagymamám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze, hogy zsivány volt