- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
Nagyon jó kis írás, köszönöm, hogy megosztottad!
Nekem 2 hete volt a beavatásom (első síelésem) egészen pontosan Hargitafürdőn. Bár a kezdő pálya elég rövid volt, jól éreztem magam egész héten, tanulásnak pedig teljesen megfelelt.Azért egy ilyen olasz pályát is kipróbálnék, nagyon pazarul néz ki!
-
Bubu79
addikt
Hangulatos az írás, gyönyörűek a képek - bár a síeléssel, illetve a hóval úgy vagyok, mint az üveges tót a hanyatt eséssel, mégis jó olvasni a beszámolót - mert érezni rajta az örömet, amit okozott a túra
S ha a Hargitán nem is alakultak a legjobban a dolgok, itt mégis koptathattad a hegyoldalt a léceddel, hódolhattál az egyik kedvenc sportodnak és kikapcsolódhattál - Magad mögött hagyhattad a mindennapokat
P.s.: A felülről fényképezett felhők élő látványa miatt iszonyatosan irigy vagyok Rád
-
JanFe
aktív tag
Jo iras. Koszi hogy megosztottad.
-
jorden06
senior tag
Mi eddig mindig az osztrák Alpokba jártunk síelni, idén kivételesen Olaszországra esett a választás. San Pellegrino-ban voltunk, de azért feltűnt 1-2 dolog Ausztriához képest:
sok sík terep volt a hegyen, ahol csak tolni tudtuk magunkat, mi síelők még csak elszenvedtünk a botokkal, de board-os csapattag elég sokat szenvedett. Először nem foglalkoztam vele, ki lehet bírni, de mikor 30km-t autóztunk egy következő síparkhoz, és ott is rengeteg sík terep fogadott, kicsit bosszantó volt. Ez persze nem a hegy hibája, de ahol sok ilyen van, oda mér építenek pályát.
Másik, mikor már délben bőven elállt a szakadó eső, a hóekék egyáltalán nem indultak el megcsinálni a szétcseszett pályát, így elég sokat szenvedtünk a nap második felében. Ausztriába ilyenkor már rég megcsinálták volna a 'Pistákat'
Ilyen hülye apróságokat leszámítva istenkirály volt a hetünk, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ja, egyébként imádom a tésztát, de a hét végére kicsit csömöröm lett a sok pennétől, és jól esett volna egy jó wienerschnitzel a hüttében
üdv -
Preda
aktív tag
Ohh most láttam csak meg a cikket. Én is voltam itt tavaly meg előtte síelni. Nagyon jó kis hely. Sajna idén már nincs pénz síelni, de nagyon hiányzik. Grat a cikkhez!
-
Newlocal
aktív tag
Jó kis beszámoló
Tavalyelőtt voltam itt
Imádtam, tényleg gyönyörű. Valószínlűg nem láttátok a rossz idő miatt a tavat ott az antennák után, a szakadék szélén túl. Eszméletlen, ahogy megcsillan rajta a fény, habár nagyon kicsi látszik belőle
Ahol tátva maradt még a szám olaszban az Madonna di Campiglio. Akinek van lehetősége na hagyja ki -
Pisztillus
senior tag
Ez igen! Gyönyörű helyen jártatok. Már látom, hogy ezen a nyáron nálunk is utazás lesz... Köszönjük, hogy megosztottad velünk.
-
8nemesis8
veterán
Jó képek. Én Svájcba jártam már többször.Hasonlóan szép élményekkel gazdagodva.
-
talmida
Közösségépítő
válasz
venember83 #8 üzenetére
Na, ja!
A síeléses témának többször neki kell futni.
..kimaradt az életembôl...és pont ezért dupla köszönet az élményért!
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #10 üzenetére
Jól is esett bizony fél napi autókázás után.
Mondjuk a vicc az, hogy az étteremben kiderült, hogy pl. a pizzát készítő a szakács is magyar. Mindez Olaszországban.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #12 üzenetére
Kiegészíteném némi hóautózással.
szerk.: [link]
-
bnss
veterán
Gyönyörű táj, az biztos! Viszont nincs az a pénz - na jó, azért van -, amiért én két léccel a lábamon elinduljak egy ilyen lejtőn lefelé.
Invitáltak már többször is hasonló kiruccanásra, de abból nem sok jó sülne ki, legalábbis számomra.
szerk.: úgy megkívántam a pizzát, hogy nekiállnék készíteni, de a lustaság nagy úr (és késő is van ilyen volumenű étel fogyasztásához).
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #9 üzenetére
Íme megszületett!
Nagyon szép hely. Mivel síelni kicsit sem tudok, nyáron szeretnék eljutni valami alpesi tájra.
A pizza+búzasör kombó igen jól hangzik! Holnap veszek is néhány üveggel.
-
talmida
Közösségépítő
Jó élmény lehetett!! Olvasni is jó volt. Egészen megkívántattad a síelést! Köszönjük szépen, hogy megosztottad velünk!
-
AXisBOLD
addikt
gyönyörű, pláne nekem(kisalföldi síkhoz szokottnak).
de ki az a Pista
-
Tamoo
nagyúr
nemsemmi
gyönyörű
bringát nem vittél
-
Ipse89
tag
Én csak Ausztriában voltam 2szer síelni, a piszkos anyagiak tavaly meg idén sem tudtam elmenni, de jövőre megyek én is nem érdekel
Köszi a beszámolót, csodásak a képek -
Sandormaster
aktív tag
Amindenit de szép táj, jó képek, köszi az írást!
-
szablya
aktív tag
Nagyon szép
Nem volt hó a Hargitán? : O
-
luw2win
őstag
"Állkeresés" - hát én is azt keresem, nagyon szép
Gratulálok, és köszönjük hogy megosztottad velünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ismét Tirol, ismét Olaszország. Mert jó.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Torrent meghívó kunyeráló
- Politika
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest