- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
padra
aktív tag
-
Earl_Muttley
őstag
-
Vakegérke
félisten
Láttam a hirdetésed.

Nos, amondó lennék, hogy linkelj képet "ilyen volt, ilyen lett" módra, de ne áruld el a hogyant. Senkinek semmi köze hozzá, és a végeredmény a lényeg. Szakmai titok, és kész. -
Earl_Muttley
őstag
-
Vakegérke
félisten
-
padra
aktív tag
-
Kolondrum
félisten
-
Kolondrum
félisten
Ja, hogy az aktív számod kiírod a hirdetésbe vagy az adatlapra?
Nekem egy mellékes van amin zaklathat ha otthon vagyok. Kari előtt is volt egy hasonló, többet nem hívott. Sztem a SIM miatt keresett, de ha nem képes PÜ-t írni sajnálom. Igazából egyik sem reagált a püre aki eddig SIM miatt érdeklődött. Kaptam kérdést, válaszoltam és semmi. A legjobb az volt, hogy megadta a nevét meg címét, utánvétel és csaó. Mondom neki az nem fog menni, válasz nem jött.
Postas99 és JZO
Padam meg egy állvány miatt nem jelentkezett. Olvastam a hirdetést, írtam neki, semmi. Azóta már túl vagyok a dolgon tőlem írhat. -
padra
aktív tag
Szerintem azzal nincs semmi baj ha valaki nem írja ki a számát,privátban elkérem,ha nem adja meg,akkor már inkább gyanús lehet.
(#7) Dluinet:Persze,telefonon egyszerűbb,személyesebb,és gyorsabb is.De ha az eladó korrekt,akkor simán le lehet bonyolítani az üzletet anélkül is hogy akár beszélnénk egymással telefonon.
-
Earl_Muttley
őstag
Akkor én is csaló vagyok.

Piaci ár alatt árulom a fölösleget, de a számom nincs kint amiatt, hogy a sok "érdeklődőt" aki zavar, felhív, de cuccot nem hív fel. - Ha megadom a számom, ki szoktam írni, mikor NEM vagyok elérhető, ha ezt lehetne a szám mellett jelezni, és nem hibás formátumot írna ki, kiírnám (14-20 h között)-De a bejegyzéshez kapcsolódóan, van rosszabb is.
A vevő, akivel 1 privit váltasz, majd lemondja, úgy hogy azelőtt 15 kérdést tesz föl
-
Dluinet
nagyúr
-
Dluinet
nagyúr
Mire elkérem és megkapom a telefonszámot elmegy fél nap.
Telefonon felhívom és mindent megbeszélünk 3 perc alatt, ami legalább 20 üzenet váltás lenne.Egyszerűen gyorsabb, ránézek a hirdetésre és öt perc alatt le van rendezve az egész, nem pedig napokig görcsöl rajta az ember.
Telefonszám, meg védve van az adathalászokkal szemben, és nem hiszem hogy heccből felhívnának, de ha fel is hívnának, akkor 3 másodperc után, köszönés nélkül kinyomnám.
-
padra
aktív tag
-
Speeedfire
félisten
-
Dluinet
nagyúr
Én telefonszámot keresek a hirdetésben vagy az adatlapon, ha nincs telefon, akkor nincs üzlet.
-
padra
aktív tag
-
Speeedfire
félisten
Az, hogy pár óra alatt nem reagál nem szokott érdekelni. A másnapra már inkább.

De utána ha ír is, már nem veszem annyira komolyan az illetőt.
-
Vakegérke
félisten
Én már azt is furcsállom, hogy "a privátot hamarabb észreveszem".
Aztán miért? Ha privi érkezésekor kakukkol a levelező, miért ne kakukkolna akkor, ha a hirdetés topicjában érdeklődik valaki? Ja, hogy nem kért értesítőt? A kis butuska...Üzletelni csak korrekt emberrel szabad.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az ilyen minek ír?

A többség lehet azért írja oda,hogy ne offolják szét a hirdetést,esetleg az üzletrontók miatt,vagy egyszerűen nem akar/szeret nyilvánosan válaszolni.