- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob83
aktív tag
Több hirdetésbe is belinkeltem már ezt az irományt miheztartás miatt!

+1
-
Brutális eb
addikt
Jó topik és evidencia.
-
utánvétel
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
utánvétel
aktív tag
"mondj egy árat" vagy "a "legtöbbet ajánló viszi el"
Na az ilyen nekem is a halálom.
Valószínűleg túl drága, vagy el sem akarja igazából adni, azért nem ír árat. -
utánvétel
aktív tag
-
blasko92
őstag
találkozó hogy oldható meg (BP vagy vidék)

itt élek Debrecenben, a kis vidéki porfészekben

Szerintem is így kellene kinéznie egy hirdetésnek.

-
Zsolti1987
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pomk
őstag
-
pomk
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pomk
őstag
Üdv!
Jobb helyet sajnos nem találtam az alábbi kérdésemnek:
fel adtam egy hirdetést ~1 hete. Szeretném "up"-olni, azonban ha hirdetés szerkesztésénél rányomok, hogy a hirdetésem kerüljön a kategóriájában a lista elejére, majd visszalépek a listába a hirdetésem sehol...
Én vagyok béna, vagy ennek nem így kellene működnie?Köszi!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
D1Rect
félisten
Én gyakran már csak egy árnak is örülnék.
Egyébként teljesen egyetértek. (gyk.: +1)
-
xdx@
aktív tag
-
gamek!ller
őstag
Nekem a rekordom egy Nvidia 7900GS-nél volt, felraktam és 50 perc múlva már a vevő lakásában tesztelte..

-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem játszok itt nagy tételben sosem, de volt már párszor olyan hogy feladtam egy hírdetést és kb 2 perc után már jegeltették is hogy elviszik még aznap vagy másnap. És mikor rákérdeztem, csak annyit mondta hogy jó árban volt kinn és hogy ígényesen volt leírva minden. Ennyi kell szerintem egy jó üzlethez.
-
veector
senior tag
-
gamek!ller
őstag
-
localhost
Közösségépítő
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó látni hogy nem csak én gondolom így. Ha én feladok egy hírdetést akkor mindenk infót megadok a termékről, és mondjuk nem csak a helyszínen derül ki hogy mondjuk nincs gari, vagy a képen más termék volt, vagy akármi...
-
veector
senior tag
Jó lenne ha minden hirdetés így nézne ki

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És sajnos van olyan aki plusz 10-20 ezer ft-ért elvisz valamit, holott máshol ugyanazt, talán még plusz garival is megkapja jóval olcsóbban. Persze mindenki annyiért hírdet amennyiért akar, de néha vicc az ami aprón megy.