Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Ez tényleg odabasz.
-
Nem tudjátok a billentyűzet milyen típusú? nagyon állat. akarok egy ilyet, Nem láttam a partlistben
-
shiftac
aktív tag
Linus az egyik kedvenc külföldi videósom. Érdekel, amit csinál és ha a legtöbbször nincs is értelme, mindig tanulhat ezt-azt az ember, vagy legalább kikapcsolódhat. Mellesleg nekem jó kis angol gyakorlás, ha már filmeket nem igazán nézek.
-
RexMaximus
senior tag
Egyik legnagyobb tech video tartalomkeszito. Ez volt az elso tudatos "viral" video tesztje. Sikerult is, kb egy nap alatt 1millio megtekintest ert el.
Nyilvan ehhez growth hacking mellett kell egy utos tema es tartalom. De utobbiban ok a legjobbak szerintem. Ok mar egy videos tartalomkeszito vallalkozas (Linus media group).
Ilyenek miatt irtam tobbszor mar, hogy a PH nagyon elmaradt videok teren.
-
satz18
őstag
válasz
DiamondBack #25 üzenetére
"Ettől nekem többet jelent az apróról összevadászni a szirszarokat a konyhapénzből majd összetákolni "
Azért sztem eléggé ért hozzá. Kb mindent megcsinál, ami valamilyen trükkel lehetséges. Most az hogy ezzel keres pénzt... A pewdiepie meg csak játszik és közben ökörködik. Valakinek bejön az élet és kész. Ha van heti szinten milliós nézettséged a youtubeon, akkor azért valamit csak jól csinálsz.
-
spammer
veterán
Nézzétek meg a csatornájukon a költözős, irodabemutatós videóikat. Egy nagyobb családi házból indultak. Most egy elég nagy raktárházban vannak + az irodáik is bent vannak, green screen, "stúdió", vágószoba stb.
Linus megcsinálta a szerencséjét (a haverok, családtagok meg jól jártak
).
-
.LnB
titán
Minek? Minek!? Hát, hogy fusson a COD!
-
DiamondBack
senior tag
Reklám, sponsored by. Kap egy csomó cuccot (kölcsönbe?) és összerakja. Ha lenne egy nagy helységed telepakolnák a legbrutálabb cuccokkal a gyártók te is meg tudnád csinálni. Ettől nekem többet jelent az apróról összevadászni a szirszarokat a konyhapénzből majd összetákolni
-
ricinus13
senior tag
válasz
[Prolixus] #20 üzenetére
Tuti hogy pozitív ugyanis neki ez a munkája. Van vagy 10 alkalmazottja is, saját iroda meg minden ami kell. A kingston pl a múltkor megdobta 24 1 terás SSD-vel és hasonló. Ezen kívül pénzt is kap a cégektől, plusz saját reklámokat is csinál ezeknek a cégeknek. A múltkor említette hogy a google-től annyit kap hogy egy ember éves fizetését fedezi.
-
bambano
titán
válasz
[Prolixus] #20 üzenetére
[link] kitér a kérdésre.
szerintem a fickó már tart ott, ahol a gyártók hajigálják utána a hardvert. nyilván az eleje nem volt egyszerű, de mostanra beérett a ráfordítás.
-
[Prolixus]
addikt
Bbár nem néztem utána az életpályájának, de valahogy akkor is el kellett indulnia ezen az utón, ahhoz meg gondolom saját pénzt kellett befektetni.
Azt pedig nem tudjuk, hogy a netto mérlege konkrétan milyen ennek a tevékenységnek. De értem, nem saját pénzből fedezi az összeset, fogtam.
Jól csinálja.
-
bambano
titán
válasz
[Prolixus] #18 üzenetére
ér annyit?
azt csinálja, amit szeret. nagy cégek folyamatosan hozzávágnak mindenféle promó cuccokat, hogy csak egyet emeljek ki: 8 darab terás kingston ssd. a videói után meg pénzt kap a guglitól.az élet császára a faszi.
-
[Prolixus]
addikt
Super Mario vajon elfut rajta?
Értelme nekünk nincs sok, saját maga szórkoztatására csinálja. Ha ez neki ér ennyit, akkor hajrá.
-
bambano
titán
jól láttam, hogy mögötte a futó w10-ek szerint január 1-e van?
mert akkor ez egy annyira kocka csávó, hogy az már hiperkocka -
Pont annyi értelme van mint a hegymászásnak, de legalább nincs hideg.
-
Sirandrish
legenda
Hékás!
Ki adott engedélyt arra hogy nyilvánosságra hozzátok a netezős konfigomat??? -
elektrotank
aktív tag
Hát... talán filmnézésre jó
Viccet félretéve, jó videó volt.
-
Azért az asztalon lévő fehér terítőket mikor ki kell mosni ..mindig emelgetni azt a sok kütyüt
...Viccet félre téve nagyon komoly az egész.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Naja.
Pár éve csináltam egy fél bejegyzést az álom PC-ről, de aztán félbemaradt, meg nem is volt gondosan átnézve.
Ha most állítanék össze egy ilyet, akkor gondolom megint valami dual cpu lenne benne, a 4 leggyorsabb egy GPU-s vga-val (Melyik az most jelenleg? Fury-x, vagy a Titan X?), 3 vagy 6 monitorral. Mert miért ne?
(#8) ricinus13
Utánanéztem időközben az Úriembernek, így már tisztábban látok.
-
ricinus13
senior tag
Ha ismered a videóit akkor tudod hogy a nagy részüknek semmi értelme csak azért csinálja mert lehet és mert szeret kísérletezni. Ilyen volt a whole room water cooling. Gyakorlati haszna semmi de nagy poén volt és nézni is jó volt. Ez is amolyan ilyet is lehet alapon megy.
-
djculture
félisten
Vannak ilyen emberek megvehetik/megtehetik, sőt ha kritizálod hogy minek akkor megteszi/megveszi még egyszer. Értelme semmi de jól van az!
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hát, ha nyernék 1-2 milliárdot, olyan gépem lenne... nem ilyen, az fix.
-
Lenz
csendes tag
Kicsit olyasmi ez mint a Pancho aréna.
-
satz18
őstag
Igazából itt a csávó tesztelte a lehetőségek határát. Megnézte mi a legerősebb táp, és amit az elbír azt belepakolta. Megnézte melyik alaplapon van a legtöbb PCI-E 3.0 slot és tele pakolta őket VGA-val. Utána felszorozta 4-el és belerakott 2 annak megfelelő procit. Itt ugye lett volna még 18 magig is mozgástér. Igazából az volt a mákja, hogy a nanóra tudott 1 slotos hűtőt tenni. Az külön poén, hogy az eredeti hűtővel ellentétben itt nem volt thermal throttling. A végén a táp lett nagyon szűkösen elég. A hűtés az bőségesnek tűnt. Kár, hogy nem tudta lemérni a hőfokokat.
Nekem tetszett a videó, sztem poén volt. Techdemónak jobb mint a Crysis 3.
-
Feketelaszlo
senior tag
Először én is lehőköltem rajta, de utánaszámoltam és "csak" 46-szor jönne ki az árából a saját asztali PC-m (pontosabban az, amit az elmúlt években a konfigra költöttem, reálértéken lehet meglenne 100-szor is
). Azért kicsit furdal a kíváncsiság, hogy a fejlődés mai üteme mellett egy ilyen gépnél mikor fogja valaki először látni a "System requirements not met" feliratot.
-
nyakdam
aktív tag
Itt a lényeg a technológián volt, hogy milyen kis helyen elfér. Brutál!
Tényleg ma már a Mini ITX nem jelent alacsonyabb teljesíményt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na UP!
Új hozzászólás Aktív témák
lo YouTube-on jött velem szemben, aztán láttam, hogy felkerült egy gamer site-ra is, gondoltam kikérem a véleményeteket.30...
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest