Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
FX-ről váltottam rá.. beindítva, borzalmas volt.. át futott rajtam, "ha ez ilyen 3 nap után repül tőlem a platform egy-az-egyben".. nem terveztem kikapcsolni a javításokat, de gondoltam teszek egy próbát.. nélkülük "normális". De tényleg érezhetően "megfogta" a V3 variánst.. lehet a V4ben már valami hardveresen van javítva nem szoftveresen (és így kevésbé fogja meg).
-
DraXoN
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
apropó, a javító mikrokódot én muszáj voltam kikapcsolni, ha aktívak voltak, egyszerüen az asztalon nem lehetett megmaradni a gép mellett, úgy lagzott... (még hogy nem lassítottak jelentősen.. meh).
-
DraXoN
addikt
a V4-esek még jöhetnek, idővel jobb áruk lesz azoknak is (tavaly ilyenkor a V3 is "nehezebben" érte meg).
A V4-nél azért van már pár magasabb órajelű xeon.
De a későbbi platformok? Ott lehet tényleg nem lesz ennyire egyszerű.. vagy tiszán "szerver" elemeket vesz az ember, de ott se egyértelmű a "megéri majd" faktor.Az én V3masom mindenesetre jól működik...
-
DraXoN
addikt
Nem rossz ez.
Hasonló okokból mert "kinőttem" a 8 magos FX-em (és 16GB ramom), at akartam bővítést végezni.. De csak a ram miatt mélyen a zsebembe kellett volna nyúlni új platformnál.. nem mellesleg amikor vásárolni akartam nem is nagyon volt olyan CPU fajta amit venni akartam (még most sincs, R7 2700).
Így gondoltam egyett és berendeltem egy ilyet: [link]
Úgy 2 hete használom.. Működik, bár a felállás még nem végleges, a merevlemezeket száműzni akarom majd a belsejéből és csak nvme-t benne hagyni.. a sok "kicsi" merevlemez helyett meg megy raidba 2 nagyobb a NAS-ba (legalábbis NAS-nak használt kisebb mITX-es gépbe).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest