- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Amugy elég érdekes , hogy sokan azt mondják a vistának legalább 2 giga memória kell, meg vmi geforce 9xxx kategoriájú videókártya hogy egyálltalán elfusson.Pedig ez nem igy van egy 3.2 p4 procival 1 giga rammal és egy geforce 7600 kártyával is vigan elfut.Bár azért egy kicsit több ram a játékoknál elkellne, mert amikor kilépek belőle még gondolkodik egy pár pillanatot, mire visszajön az aero felülete.
-
pendergast
újonc
válasz
PiciKenny #133 üzenetére
Ja persze, de te is warezos, ultimate vistát használsz, mi?
Használjatok Home Premium Vistát otthon, Business-t meg a munkahelyen. Ja dehogy is. Munkahelyen linuxot. Meg otthon.
Mindegy, szóval egy Vista Home Premium SP1 közel sem eszik annyit, mint ugyanaz Ultimate-ben. Ennyit akartam mondani.
-
PiciKenny
senior tag
Szia :] nekem is hasonló gépem van. igaz 9600gt vel..és most f@szántosan jó a vista :] és nem lassu még egy e2180nassal sem ! up neki jó írás..amugy a legjobb progi a netes cucc..azt használom én is már jó ideje ^^
-
jani00
tag
Köszi ,hogy megosztottad velünk a hasznos infókat!
Ha valakinek a registrybe ragadt dolgokkal lenne baja pl 30 napos fizetős progik ujratelepítéseakkor your uninstaller-t tudom ajánlani az teljesen kipucol minden bejegyzést amit egy adott program végzett(és próbaverzió csak annyiban tér el a teljestől ,hogy beindítás után csak 1 dolgot tud letörölni utána ujra kell indítani az uninstallert kilépsz és elindítod)Nagyon jó egyszerű . És így nem bombázza szét a registryt a ccleaner nekem pl win bejegyzéseket törölt ezért most két partícióból az egyik nem bootol a másik meg 10 gigás vész esetére amin nagyon alap dolgok vannak.
-
m0rd0k
senior tag
Szia!
Ezt másold be ide:C:\Users\Felhasználóneved\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\q1x63cei.default\extensions\glasser@sixxgate.com\chrome\ és persze írd felül de közben ne legyen megnyitva a mozilla mert akkor fekete marad.Nekem is fekete maradt a könyvjelző eszköztár amikor nyitva volt a firefox.
Ez az elérési út vista alatt van így, xp alatt szerintem roaming helyett localban van.
-
kommunism
aktív tag
felraktam a perfektdisket vistára lefuttattam 1 drefragot és kb olyan 15 giga helem eltünk az hova és miért?????
-
LLKobe
veterán
válasz
WonderCSabo #123 üzenetére
Az előbbiekben leírtam, olvass vissza picit
-
zolikaDB
veterán
válasz
rootkiller #120 üzenetére
Elvileg letöltés előtt be kellet volna pipálni a leave on servert... Most az lesz, h elküldöm őket egy üres címre, majd onnan át vissza a freemailre... (vista topicban kérdezősködtem, még annyit tudtam meg, h hol vannak a leveleim a gépen .eml formátumban)
-
WonderCSabo
félisten
Nermo helyett CDBurener XP. lejátszónak Media Player Classic HomeCinema. A Firefoxra hogyan tetted rá a Glasst (egész ablak átlátszó) ?
-
PetX
aktív tag
Tetszik. Nero micro helyett probaltad már a ImgBurn-t?
Azért egy total commandert hiányolok.Jah és 3 torrent oldal jó a firefox-os képen, de lehet rosszul látom őket
-
South Velen
addikt
Nálam a 9-es msn messenger korántsem mondható atomstabilnak.
Óránként kb. 5-6szor bontja a kapcsolatot.
a 8.5 soha nem produkált ilyet
Tudom, hogy béta, de a cikkben írt atomstabilitás nálam nincs meg. -
rootkiller
őstag
válasz
zolikaDB #117 üzenetére
Nem hiszem, hogy vissza lehet tölteni. A Freemail egyszerűen szar, és kész. Nem tudom, hogy be lehet-e állítani úgy, hogy ne törölje a leszedetteket, de pl. gmailnál nálam megmarad, freemailom egy ideje nincs, mert szar.
Amúgy keress egy témaspecifikus topicot, itt nem valószínű hogy hozzáértők erre járnak.
-
rootkiller
őstag
Nekem nem tetszik a cikk. Leírtad, hogy mit használsz. És??
-
-
gtasystem
őstag
na kb 8 perce próbáltam ki az Iobit Advanced System Care-t, mivel szóba került az Iobit Defrag..és olyan gyors lett a gépem hogy csak kapkodom a fejem..
hozzáteszem karbantartom a rendszeremet szóval nem azért lett gyorsabb mert kupi van..minden benne van még firefoxot is optimalizál szóval jó..érdemes vele elszöszölni kicsit..
szintén ingyenes és magyarul is tud..
-
Varoz
addikt
Jó kis cikk, habár én van ahol más progikat használok. De ez a Firefoxos bővítmény tetszik, fel is raktam.
Én ezeket használom
Vista Ultimate SP1 32 bit
Winamp + Enhancer v0.17(Winamp Plugin) (ettől sokkal szebben szól, bármit megver szerintem)
Ashampoo Burning Studio 8 (szerintem jobb mint a nero, sokkal kisebb, csak az van benne ami az íráshoz kell(én azt mondom, hogy egy író progiban ne legyen lejátszó meg minden sz.rság csak írni tudjon és kész))
CCleaner (nálam bevált)
Mozilla Firefox 3.0.4.
BSPlayer Pro 2.27 + K-Lite Codec Pack 4.17
Total Commander 7.0 (regisztrált)
Universal Share Downloader v1.3.5.1 (megfelelő pluginokkal)
Ashampoo Office 2008Csak halkan jegyzem meg, hogy egyiket se vettem(warez)
-
BioNiCMaN
addikt
O&O Defraggal kapcsolatban lenne egy kérdésem, hogyan tudom az óra mellé nagyon kicsi ikonba letenni?
-
gtasystem
őstag
nem próbáltam mert teljesen szuper a Revo.. ráadásul van benne rendszerdiagnosztika is.. vagy valami olyasmi..pipec..
és bandras-al megint egyetértek Iobit SmartDefrag-al kapcsolatban szintén ..ingyenes, gyors, pipec. előtte ashampoo-t használtam az fizetős asszem $5-körül van de az Iobit féle ugyanolyan jó..és ha már progifényezés akkor a Free Download Manager se rossz..
-
Persze,jogos a pont.A mindent egybe még praktikus is lehet,főleg ha ki is van használva.Én arra gondoltam ha valaki vásárláson töri a fejét jobban jár ha keres ingyenes alternatívákat.Szinte mindegyik /ha nem az összes/ funkcióra van free cucc.Zsebben marad közel 20K.
Így már annak a partnak sem kell szakadni
-
válasz
bandras0226 #105 üzenetére
ha valaki csak írásra használja, akkor valóban igaz amit írtál!
én viszont azért (is) szeretem, mert minden egyben van a csomagban, kihasználom szinte minden porcikáját; vision, recode, showtime, soundtrax...stb. ha ezeket mind külön kellene más proramokkal kiváltani - lehetőleg magyarul is tudóval -, és külön feltelepítgetni, akkor ott lennék, ahol a part szakad... -
TK36
aktív tag
Jó kis érdekes cikk. Sok kis program van benne, amiről még nem hallottam.
Én a Ccleaner progit már régóta használom, és eddig kopp-kopp nem történt semmi rossz a gépemben. Igaz nem futtatom havi rendszerességgel.
De még van egy, szintén ingyenes registry pucoló progi, a Eusing Free Registry Cleaner. Plusz még ezeket a programokat - ha jól tudom - két-három havonta jönnek ki belőlük új verziók. -
Szerintem nem érdemes a Neroval foglalkozni.Azért a pénzért egyáltalán nem nyújt annyi pluszt hogy lecseréljem rá az ImgBurn-t.
Más:Ha valakinek töredezettségmentesítőre van szüksége,érdemes kipróbálnia az Iobit SmartDefrag nevü alkalmazást.Személyre szabható,magyar nyelv beállítható és ingyenes! Szerintem jó
-
biztos vagy ebben? akkor leírnád, hogy miként dönti el például egy adott nero verzió, hogy ismerje vagy sem az adott írót típus szerint? illetve akkor hogyan közvetít (sebesség, írási stratégiák...stb) az íróprogi az író és a lemez között firmware - mid párosítás tekintetében?
-
Suker10
tag
Sebesség:
Windows Vista > Windows XP
Ez nem igaz.
Minőség:
Winamp < jetAudio
PerfectDisk 2008 < O&O Defrag Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- MIUI / HyperOS topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest