- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeMiki
tag
Ja, és ők küldtek kb 2 hete egy SMS-t, hogy indítsam újra a telót és ha wifin vagyok, akkor megy a wifi hívás funkció. És tényleg! Működik
-
LeMiki
tag
Ha Telekomos vagy tegyél ezzel egy próbát.
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3617/hogyan_kapcsolhatom_be_a_4g_hangot_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8
Már megőrültem, hogy nálam miért nincs volte, de ez megoldotta. Miért nem alap ez amúgy náluk?
[ Szerkesztve ]
-
LeMiki
tag
Sziasztok!
Color OS 13-ból hová tűnt a Volte? Nálatok van?
-
LeMiki
tag
Köszi!
Közben telepítettem. Nincs benne hívás rögzítés. De legalább jobban tetszik, mint a Google féle tárcsázó.
Van egy külön letölthető csomag (oppo_call_recorder) a hívás rögzítésre, amit a teló biztonsági okokból nem enged telepíteni. (állítólag valahol a telefon lelkében Indiára kell átírni valamit, akkor menni fog, ez pedig root-ot igényelhet, ami nincs)
[ Szerkesztve ]
-
LeMiki
tag
válasz Oppenheimer #277 üzenetére
sajnálom
-
LeMiki
tag
Én a 3x VPN alkalmazást töltöttem le az áruházból. Ebben Franciaország (smart) pipa. És ennyi az egész.
Majd a teló beállításokban frissítés keresés és így talált frissítést.[ Szerkesztve ]
-
LeMiki
tag
Szerintem ne bánkódjatok a gyári tok hiányán. Alig vártam, hogy megérkezzen az aliról rendelt tok. A gyári tokban nem volt megnyugtató fogni a telefont, ui jobban csúszott mint a csupasz teló.
-
LeMiki
tag
Nem, ez nem válasz volt
Amúgy oppo find x5 pro-ról van szó.
Amúgy olyan bosszús vagyok! Tegnap este a zsebemből vettem ki a telót és ráragadt a pézsé nyitószalagja, amikor szétszedtem sikerült felcibálnia kb egyharmadát a gyári fóliának. Visszasimítottam, de csak nem olyan mint volt
-
LeMiki
tag
Hali
Egy hete használom, vettem én is egy ilyen telót. A Huawei p9 plus után, amit majdnem 5 évig használtam azt mondom, hogy jó kis készülék ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Escape from Tarkov
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch
- Megjött a Philips 21:9 képarányú, 175 Hz-es QD-OLED monitora
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest