- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
válasz
iMaverick
üzenetére
Fél év - egy év?
Én szinte havonta - kéthavonta járok ki vírust irtani, mert ész nélkül használják a gépeket.
Jó pár embert rábeszéltem már SuSE-ra vagy egyéb disztróra, azokhoz érdekes módon nem igazán kell kijárnom, max. TeamViewer és beállítgatom távolról a dolgokat... -
BigManus
addikt
Itt Esztergomban amikor elkezdődött a Dokumentum formátum mizéria és arról volt szó, hogy az iskolákban Linuxra állnak át, öt idősebb tanár kért meg, hogy tegyek fel nekik Linuxot és segítsek benne.
SuSE került a gépekre, TeamViewer, hogy ne kelljen folyton odamenni ha akad valami gond.
Nem igazán akadt, csak jelentéktelen apróságok.
Azóta is elégedettek, de az öt tanárból egynél volt legális XP, a többinek kalóz verziók.
Közölték, a fizetésükből ne várja el senki, még kedvezményekkel sem, hogy megvegyék.(#61) Bombano
" mindenféle látszat indokot hoznak fel a linuxszal szemben, azok valójában a windowson összeszedett tapasztalatukat sajnálják kidobni "
Milyen igaz... Ugyanezt tapasztalom...
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Nem nagyon szeretnék belefolyni vagy vitát kiváltani, de leírok pár dolgot.
Az átállásról annyit, hogy amikor a párommal anno össze költöztünk, előtte még nem látott Linuxot.
Közöltem vele, hogy a cégnél vannak Windowsok, elég nekem ott szívni, itthonra én nem szeretnék csak Linuxot.
Nem ismerte, de bele ment. Azóta amikor megjelent a Win7, nem akartam céges környezetben tesztelni, otthon tettem fel. Párom nézegette egy darabig, majd közölte, hogy Ő ezt nem szeretné a gépen, tegyem vissza a SuSE-t.
Anyámmal szinte hasonló történt.Rengeteg szempontból jobb a Linux, de nehezen állnak át emberek.
Nem értenek hozzá és nem akarják megtanulni.
Egymás közt terjesztik, hogy a Linux az sz@r, mert mindent kézzel kell beírni.
A haver is mondta.Amiket hallok mostanában, az az ingyenesség. Pl.:
" Amikor a Windowst feltettem, rengeteg program kellett, mert a Windows semmit nem adott hozzá.
A Linuxot telepítve meg szinte minden benne volt ami a napi dolgokhoz kellett és minden teljesen ingyen "Pedig sok embert beszéltem már rá az átállásra és azt vettem észre, ha el vannak indítva az úton, hamar ráéreznek az ízére és nem akarnak visszatérni a Windows-hoz.
Természetesen az egyik gépemen nekem is fut itthon Windows, de csak és kizárólag azért, mert a speciális műszaki rajzokat csak Auto Desk Inventorral tudom elkészíteni.
Sajnos Linux alá nincs erre megfelelő alternatíva, már mindent kipróbáltam.
De ha nem kéne, biztosan nem lenne Windowsom, mert egyszerűen fölösleges.(#51) Vladi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Wuthering Waves
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Robotporszívók
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest