Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
Üdv!
Nem teljesen ideillő a kérdésem, de eddig nem sikerült megoldást találni rá:
Van nekem egy ilyen Trust billentyűzetem, ami tele van dedikált gombokkal, amiknek a nagy rész a Windows Media Centert, vagy annak funkcióit indítja el Win7 alatt.
Kérdésem az lenne, hogy meg lehet-e valahogy mókolni, hogy általam beállított programok induljanak el gombnyomásra?
Gondolok itt pl a jobb felső sarokban lévő MC gombra, ami elindítja a Media Centert, és helyette nagyon jó lenne ha az XBMC-t indítaná.
Az oldalon azt írja, hogy fixek a funkciók, de van hozzá egy Win7-es driver, amit ha felrakok, elméletileg lehet vele állítani a fenti dolgokat, gyakorlatban viszont nem működik. Ha a driver fenn van, még az alap funkciókat sem látják el a gombok...Közben annyi sikerült, hogy az Alapértelemezett programok listából ha eltávolítom a gyári Media Centert, akkor gombnyomásra nem történik semmi, viszont az XBMC nincs benne a listában, így azt nem tudom alapértelmezett média centerként beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest