- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
válasz
envagyok #589 üzenetére
A
#Options=username=xxxxxxxx,password=xxxxxxx,rw
Az most a megosztott hálózati mappa hozzáférésének user/pass párosa, vagy az openelec user/pass-je?
openelec alatt szeretném megoldani, hogy egy windózeros gép megosztott mappájába rögzítsen.
ez meg a Te storage-record.mount
alapján próbálkoztam.
De nem igazán sikeres a project...A Tvheadend-endben a "Recording System Path:
"-nál nem lehet közvetlenül hálózati elérést megadni? (alternatívaként).Ja és WinSCP-vel viszont tudom másolni a Pi kártyáján lévő felvételeket, és meg is nézhetőek windózer alatt...
-
arnd
senior tag
válasz
envagyok #538 üzenetére
Köszi, tvheadendet használok.
Én egy 15050-es porttal adtam hozzá, látszólag (azt írja, hogy) csatlakozik.
De lehet, hogy már simán belekavarodtam valahol. Két legutóbbi libre meg egy openelec-et maceráltam, gyakorlatilag párhuzamosan, lehet valamit elnéztem.Mondjuk az IP beállításoknál, az OK, hogy a 127.0.0.1 az a belső elérés, de a külsőnél miért van tartomány megadva? Vagy az a bejövőknek az engedélyezése?
Meg az oscam webes felületén nem kell valamit még beállítani?
Meg ha esetleg másik gépen futó Kodiból szeretném elérni az oscam-ot? Mert van pár tunerem ami win alatt jól megy, de a Pi-vel nem igazán. -
metaa
tag
válasz
envagyok #406 üzenetére
megvettem végül a cool kit-et a malnapc-től, én kis naív azt gondoltam, hogyha már így és ennyiért arulják akkor össze is van szerelve... hát nem így lett
egyébként nagyon meg vagyok vele elégedve, 5.0.2-es Openelec-el jött, frissítettem 5.0.8-ra, tökéletesen működik, az egér sajnos szaggat amikor épp lejátszás közben van valami videó, de ez legyen a legnagyobb gond
irányításra egy Rapo E2700 -at vettem, ezt is bátran ajánlom mindenkinek, nagyon kis (tényleg nagyon kicsi) korrekt cucc
-
rsf
senior tag
válasz
envagyok #406 üzenetére
A legjobb választás a Wetek play openelec edition! [link]
A tuner választható benne van az árban. Valamint adnak hozzá távirányítót, tápegységet és még egy HDMI kábelt is.A ledjei sárgák.
Most kb.egy hétig 80 euróért lehetett megvenni ingyenes szállítással. Én egy nap alatt kaptam meg, mert szlovéniából küldik UPS-el. De már régóta 90euró az ára ez kb. 29eFt
A sima wetek play alapból androidos ami fizetős ezért is drágább!
Valamint droidhoz való távirányítója van és kék ledjei.
Ezen van:
- optikai hang kimenet. Pi-re nem olcsó megcsinálni.
- Wifi
- Bluetooth
Valamint elég igényes a kinézete is a játékosnak.
Szóval ha vki össze akarja hasonlítani a PI-vel akkor adja hozzá a PI-hez a különbségek árát is.
Ekkor már a PI drágább lesz.
Majd ha kijön a Wetek core aminek 200euró körül lesz az ára akkor már altenatíva lehet a PI.
De a play mindent visz! De ez csak az én véleményem.
Amúgy a bal sarkán található ívelt power led valójában egy világító gomb amivel ki-be lehet kapcsolni a kicsikét ugyanúgy mint a távirányítóval.
Üdv. -
doberman
senior tag
válasz
envagyok #359 üzenetére
Köszi ez bejött... tehát kikapcsoltam az élőtv-t, és a tvheadend-et... először bekapcsoltam a tvheadend-et, majd engedélyeztem az élőtv-t..... és lőn előjött a gomb... kiérti ezt? (eddig ilyen sorrendiség nem volt... )
de a lényeg, hogy működik.
köszönöm! (már majdnem újra telepítettem...)
Új hozzászólás Aktív témák
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest