Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehella
senior tag
Úgy látom, nem nagyon van itt élet, de azért megkérdezem, hogy távirányítót használ valaki OE-hez?
Nekem RaspberryPi-n van, vettem hozzá egy C120 távirányítót, de nem vagyok megelégedve vele, mert filmnézés közben a hangerő szabályozáshoz egyesével kell nyomogatni a gombot, hogy folyamatosan menjen, a ki-bekapcsoló gomb nem megy, ezeket szeretném átállítani. -
lehella
senior tag
válasz
justice84
üzenetére
Végül a sima Opensubtitle kiegészítőt töltöttem le, ugyan ezen nem lehet semmit se állítani, de a rendszer beállítások részben megadtam hogy csak magyar feliratokat töltsön le, így jó volt a The Big Bang Theory találat
Egyébként ilyen verzióm van, ez Kodit tartalmaz. Tegnap tökéletesen teljesített a málna egy 2 órás 1080p@9Mbps filmmel, egy reccenés sem volt. 
Szerk: Opera böngészőt már nem lehet letölteni az OE-re?
Valakinek meglenne esetleg? -
lehella
senior tag
Lenne is egy kérdésem, szeretném feltelepíteni az XBMC Subtitle kiegészítőt, de a keresőben nem találtam. Utána innen letöltöttem egy erre utaló zip-et, azonban nem engedi telepíteni, mert "A kiegészítőnek nem megfelelő a felépítése". Miért nem találom a keresőben, illetve a letöltött zip-et miért nem eszi meg az elec?

-
lehella
senior tag
Sziasztok!
Tegnap óta kölcsönben nálam van egy Pi B model, openelecet raktam rá, hálózati videólejátszóként szeretném használni TV-re kötve. Rövid idő alatt beállítottam a filmeket, sorozatokat, a leírásnak megfelelően, hasznos írás volt
Egyelőre csak pár vidit próbáltam, de pár perc erejéig hibamentesen vitte a 1080p filmeket hálózatról. Érdemes megvenni ~8 ezerért, vagy jelentősen jobb vétel az új model?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Óra topik
- Battlefield 6
- Projektor topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egyébként 
Valakinek meglenne esetleg?