Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az arany iranytu valtozatlanul gyerek tortenet, de sokkal jobban ki van dolgozva, mint a film.
A sorozar harom reszbol all.
Ha magyarul olvasod, akkor az elso ket reszt feltetlenul Borbas Maria forditasaban keresd, az a jo. Allitolag van mas forditas is, en meg nem talalkoztam vele.
A harmadikat mas forditotta, az nem tudom milyen, azt mar angolul olvastam.Fontos tudni, hogy ennel a trilogianal is csak mellekes szal a fantasy resz, itt is a gyerekkaland a fo vonal. (Annyira azert nem gyerekes.)
De ennek ellenere jo.A narniarol irhatna valaki, hogy konyvben milyen. Engem ez kezdett el erdekelni.

-
A Legendás állatok és megfigyelésük is korabban jatszodik, ez is lehet hasonlo.
(#28) Béééla: A velemenyedbol latszik, hogy nem neked valo a HP.
Nekem nem ellentetes a HP vilag, es a normalis jatekmenet.
Vegigjatszottam majdnem az osszes HP jatekot, es tetszettek. Nem harci jatek, inkabb ugyessegi.
Ha ezt megtartjak ebben is, akkor sikeres lehet, csak mas lesz a celkozonseg, mint a tobbi RPG eseten. -
Ez az egesz vilag nem is fantasy szerintem, hanem gyerekeknek szolo mese, ami a vegere atmegy fantasy-ba, de csak hellyel-kozzel.
Ezert nincsenek kidolgozva rendesen a magia szabalyai, ezert tunik gyakran zagyvasagnak sok mozzanat, ha szigoru szemmel nezed.
Nem fantasy mercevel kell a HP-t nezni. -
válasz
üzenetére
En 23-24 evesen olvastam vegig az osszeset angolul, es nagyon tetszettek.
Aztan beleolvastam par fejezet erejeig a magyar forditasba, es az nem tetszett. A tultolt gyerekes szovegezes elrontotta. Van egy nagyon enyhe dark-os hangulata az eredeti szovegnek, amit nem vitt at a fordito.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest