- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Elejétől fogva sokkal nagyon tervem volt, ezt is te ajánlottad, hogy egy kedvcsináló/próbának csináljuk a komoly verseny előtt.
Én pedig egy rendszeresen megrendezett és szezonálisan futó 1v1 és 2v2 bajnokságot szerettem volna létrehozni, ha már ilyen sok magyar összejött ide.Nem készültem és nem is érdekelt ez a verseny mert ennél sokkalta fontosabb volt a többi kidolgozása és ebből a versenyből a tapasztalatok elvonása.
Te meg mert gyuribá begőzölt miatta fogod és azt mondod nem lehet versenyt csinálni a sértődések miatt, végtére te uygan azt csináltad mint pl gyuribá h kilépett mert törölték a győztes meccseit.
Meg ha jól emlékszem én kezdeményeztem a tome verseny után is a 2v2-es versenyt aztán te találtad ki ezt a próba/kedvcsináló 1v1-et előtte.
Mielőtt felhozod az ilyenek eszedbe juthatna ez az apró tény....
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Hobby elektronika
- PlayStation 4
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest