Hirdetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Elejétől fogva sokkal nagyon tervem volt, ezt is te ajánlottad, hogy egy kedvcsináló/próbának csináljuk a komoly verseny előtt.
Én pedig egy rendszeresen megrendezett és szezonálisan futó 1v1 és 2v2 bajnokságot szerettem volna létrehozni, ha már ilyen sok magyar összejött ide.Nem készültem és nem is érdekelt ez a verseny mert ennél sokkalta fontosabb volt a többi kidolgozása és ebből a versenyből a tapasztalatok elvonása.
Te meg mert gyuribá begőzölt miatta fogod és azt mondod nem lehet versenyt csinálni a sértődések miatt, végtére te uygan azt csináltad mint pl gyuribá h kilépett mert törölték a győztes meccseit.
Meg ha jól emlékszem én kezdeményeztem a tome verseny után is a 2v2-es versenyt aztán te találtad ki ezt a próba/kedvcsináló 1v1-et előtte.
Mielőtt felhozod az ilyenek eszedbe juthatna ez az apró tény....
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- eBay
- Bestbuy játékok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Dell Latitude 5500 8.gen-i5/16GB RAM/256SSD/WIN11/GARANCIA
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest