Hirdetés
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Sziasztok! Ha én Magyarországra szeretnék rendelni a hivatalos oldalról, akkor ott kell számítani áfa - vámra? Előre is köszi a válaszokat !
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Sziasztok!
Ma reggel tudtam megnézni a GLS nyomkövetését, és azt írta, hogy beérkezés a hub-ba. Mennyi az esélye hogy holnap már nálam lesz a csomag? -
ChrisDzsi95
aktív tag
Sziasztok!
Megérkezett hozzám is hétfőn a drágaság, és hát szerelem volt első látásra nagyon bejött milyen részletesen csomagolják a cuccost, aztán maga a telefon is hibátlan, egyből felraktam a legújabb CM12s-t, minden smooth viszont a fekete hátlap hamar megkarcolódhat, szóval be fogok szerezni rá egy tokot, illetve már jön is hozzá a tempered glass 96 volt szállítással együtt, ennyit bőven megért érte
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz Obyboy #21266 üzenetére
Sajnos már nem volt annyi összeg, hogy tokot is rendeljek hozzá, pedig a narancs bejön viszont ebayen 2 ezer körül meg lehet venni. Powerbankom van, Xiaomi 5000es, nekem bőven elég. Nem tudom, nillkin féle nano glass, szintén ebayen szintén 2ezer körül van, eddig minden telefonomon az volt, hajszálkarcmentes volt mindig
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz ChrisDzsi95 #21267 üzenetére
Viszont ahogy nézem a hivatalos oldalon is van tempered, fóliákhoz képest annyival jobb, hogy mintha egy második üvege lenne a telónak, így ha betörik, az törik be, nem a teló üvege, illetve nagyon jól véd. Jah és nagyon egyszerű bubimentesen felrakni
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz enginev3.0 #21279 üzenetére
Nekem tetszene, ha azt csinálnák, mint Apple-éknél, hogy évente kiadnak egy új telefont, és több évig lenne rájuk támogatás is!
[ Szerkesztve ]
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz enginev3.0 #21282 üzenetére
Sajnos én sem tudom, nem igazán olvastam sehol ilyenről
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Egy bambusz hátlapot mennyire éri meg annyi pénzért beszerezni?
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Az enyém egy hete érkezett kb, volt rajta fólia, de leszedtem mert bubis volt meg nem tudtam rendesen görgetni miatta
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz SkiDev #21788 üzenetére
Nekem egyáltalán nincs kijelző és térerőeldobálós hibám sem.
Dupla koppos felébresztés van itt is, illetve vannak gesztusok lezárt képernyőnél, pl. kör esetén megnyílik a kamera, V betűnél bekapcsol a vaku..
Az előlapi kamerája szerintem gyatra, de a hátlapival szerintem szép képeket lehet lőni (nem tudom milyen az LG-hez képest).
Van a Oneplusnak egy minőség tesztes videója, ahol kiteszik esős körülményeknek, szóval cseppállónak kell lennie.
A sandstone az eddigi legjobb hátlap az eddigi telefonjaimon, iszonyat kényelmes vele a használat, izzadt kézzel szintúgy, semmi sem látszik meg rajta.
Garival még (szerencsére) nincs tapasztalatom, de arról már páran itt írtak tapasztalatokat.Nagyjából ennyit tudtam segíteni, én mindenképp a Oneplus mellett döntenék
[ Szerkesztve ]
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Egyébként nem lesz több fajta styleswap cover a Onera? Vagy csak a Twora adják ki az újakat? Egy farmer anyagút elviselnék a Oneon
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz hyperspace #22488 üzenetére
hát ez egyáltalán nem gyere be
-
-
ChrisDzsi95
aktív tag
én nagyon örülnék neki, ha ezeket a Styleswap covereket a Onera is megcsinálnák, nagyon bejövősek
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz fornettisuti #23672 üzenetére
Én a bambusz hátlapra írtam
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Felraktam én is az új CM-et, nekem érdekes módon a Yahoot rakta be kezdőlapnak
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Én is felraktam a Vipert, eszméletlen milyen jól szól vele a telefon
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Valaki!
Nem rég felraktam a Viper4Androidot a One-omra, amihez SELinuxModeChanger kellett, de a minap kiadta a rendszer, hogy távolítsam el az appot, mert babrálhat a háttérben. Ez miért van?
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz beloadjoker #24664 üzenetére
Ez mivel jobb mint a gyári CM12.1S?
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Az miért van, hogy ha beállitom a helymeghatározást energiatakarékosra, egy idő után magától beáll mindig nagy pontosságúra?
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz RetepNyaraB #24693 üzenetére
Ezt a Google számlás alap beállítást merre találom?
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz RetepNyaraB #24713 üzenetére
Hát én itt nem találtam olyat ami alapértelmezetten nagy pontosságra állítaná de azért köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest