- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axe Miskolc
tag
Még az elsők között vetten OPO-t, nagy megelégedéssel használtam.
Megörökölte a kislányom aki 2év alatt lassan lelakja a jószágot. Ha valaki eladna egyet, jelezze!
Köszi! -
Axe Miskolc
tag
Sziasztok! Hol lehet venni a 1+1-ra tokot?
Speedshopon, Alin, Ebayen, GBn, BGn nem találtam.
Már írtam a cégnek is de nekik sincs ötletük. -
Axe Miskolc
tag
Bluetooth rendben van mindenkinél?Az új frissítés elvitte nálam.Nem akar kapcsolódni.
-
Axe Miskolc
tag
A bluetooth megfáradt, nem akar kapcsolódni az új frissítés óta.Nálatok minden ok?
-
Axe Miskolc
tag
Megjött ma reggel a frissítés a gyári rendszeremre.Azt írják, hogy ezzel megjavítanak néhány bluetooth problémát. Nekem inkább hozott olyat ami eddig nem volt... Jabra Drivehoz nem kapcsolódik de a bt jel fehér azaz kapcsoltnak látja viszont hangot nem visz át.Tapasztalta más is?Ötletetek van a megoldásra?
-
Axe Miskolc
tag
Nem enged hívás közben váltani egy bejövőre csak ha az első leteszi.
Gyári naprakész a rendszer.Mi a megoldás? -
Axe Miskolc
tag
-
Axe Miskolc
tag
Aki szeretne ilyet venni annak ezt már régóta meg szeretném írni:
Ez a telefon teljesen elszúrta/megváltoztatta a netezési szokásaimat!Eddig mindig izgalommal néztem az új telefonhíreket,de amióta megvan az OPO (féléve) nem érdekesek, mert ennél jobbat nemigen találok egyhamar!
Ez egy bitang!
Nem Romoltam semmit rajta de így is perfekt! -
Axe Miskolc
tag
-
Axe Miskolc
tag
Ezt láttátok?Használható valamire?
[link] -
Axe Miskolc
tag
-
Axe Miskolc
tag
Sajnos a jelenlegi 18 privát üzenetemből egyiket se láttam,mert nem jelezte a rendszer általam észrevehető módon...

Elnézést kérek!
Köszi,hogy reagáltál de analfabéla vagyok,légy kedves szélesíteni a látképemet!A nightlyban minden működik?Melyik van fent neked most?
Köszi! -
Axe Miskolc
tag
A bejövő hívások alatt néha torzít a telefonom,a beszélgetőtársak szerint.A kimenőkkel semmi gond.Többeknek volt ilyen problémája de nem találom a megoldást a topikban.
A hang szóra túl sok találat van,keresztapper meg nem írt vissza,hogy ő hogyan oldotta meg.
Ötletek?
(Gyári rendszer 11.0-XNPH38R ) -
Axe Miskolc
tag
Újabb problémára lettem figyelmes."Nem lehet váltani a hívások között" vagy valami ilyesmi üzenet jön hívás közben bejövő hívásnál.
A rossz hangminőség bejövő hívásoknál gyakran előfordul de ha visszahívom a partnert akkor tökéletes.
Nem igaz,hogy egy telefon az alapfunkciójára képtelen!Ugyanez volt a Nexus4-el is de annak meg a BT-ja is kuka volt.
Tapasztaltátok ezeket?Megoldási javaslat?
A 38R-el meg azt olvasom,hogy sok a gond(pedig már nagyon vártam).Mikor jön valami foltozása? -
Axe Miskolc
tag
-
Axe Miskolc
tag
-
Axe Miskolc
tag
3 megosztható meghívóm van 64gb-os fekete verzióhoz!
-
Axe Miskolc
tag
Pardon, nem ide akartam.
-
Axe Miskolc
tag
Mostanában állandóan leveszi a fényerőt magától a csengőhangot pedig nem tudom személyhez rendelni.
Tapasztaltátok már valamelyiket? -
Axe Miskolc
tag
Örülök az örömödnek!
Használd egészséggel! -
Axe Miskolc
tag
Kérésed meghallgattatott!

Nézd meg a postaládád!
-
Axe Miskolc
tag
-
Axe Miskolc
tag
Nekem 2 van még,3 napot ír érvényességre.Ha kell,szóljatok (vagy szója tok
) -
Axe Miskolc
tag
Akkor várok, majd megoldják.Köszi a választ!
Kaptam megosztható meghívót, kéri valaki? -
Axe Miskolc
tag
Nem tudom volt-e már erről szó, de mostanában hívás befejezése után meg van nyitva a naptár.Nem tudom mire vélni.Tapasztalta ezt már valaki?
-
Axe Miskolc
tag
Nekem is megérkezett tegnap!64gb Black.

Rootolta már valaki? Drivert hol találok hozzá? Helium backuphoz kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- Samsung Galaxy A13 4g
- Samsung Galaxy S20 Ultra (SM-G988B) - 12/128GB, Black, Független
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest