- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
mukurisho
tag
válasz
Just_Reboot
üzenetére
Nem lesz ott a telefon hátulján a cyanogen felirat.
-
Just_Reboot
addikt
Sziasztok, gyári CM11S rendszerűt hogyan tudnék rendelni? Illetve hogy lehet megkülönböztetni a Color Os estől amit utólag CM esítettek?
-
-
Ixion77
addikt
válasz
mukurisho
üzenetére
És valóban, az működik. Az eredmény viszont ijesztő: elküldték... Londonba!
Mi a tököt keres a kütyüm Londonban? Világot lát, mielőtt megjön hozzám? Remélem, legalább csinál néhány jó fotót útközben meztelen angol szupermodellekről, amiket aztán jó áron eladhatok a bulvárlapoknak
Habár... Léteznek angol szupermodellek? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gdavid007
tag
Az új OTA-ról egy kis hír:
devildv OnePlus 1 day ago
We were aiming to release it today, but we've detected some security issues that need to be resolved. I'm not certain it'll be ready this week but we'll try our best.
As soon as it's released we'll have a changelog in the forums.
Szóval ja

-
Ixion77
addikt
válasz
steeveo842
üzenetére
Én szombaton rendeltem, és már "Complete" a státusz. Normál szállítással rendeltem, az emailben viszont expresszt jeleztek vissza. Tegnap jött a levél hogy küldik, de ma nem jött levél a mailboxtól hogy megérkezett volna. A DHL-en nem tudom ellenőrízni hol jár, mert karbantartás (maintenance) van.
-
madgie
titán
Nem tudjátok, hogy lehet jobb minőségű hívóképet összehozni? Elég ramaty alapból a minősége, és bár sejtem, hogy a google névjegyzékben sem lehet Full HD fotó mindenkiről, de ez elég ramaty így.
-
stickermajom
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Most egyelore semmi.

-
micafighter
nagyúr
válasz
stickermajom
üzenetére
Oda szokták írni hogy mikorra várható készlet.
-
steeveo842
csendes tag
Hi! Nektek mostanában mennyi idő alatt küldték el a készüléket Németországba? Múlt héten pénteken rendeltem meg a telót, de a rendelés státusza azóta is "processing". Reménykedtem, hogy a héten kiküldik a mailboxde-s címemre olvasva a korábbi tapasztalatokat...
Másnak is ilyen hosszú idő míg postázzák a készüléket vagy csak én vagyok ilyen kivételezett helyzetben? -
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, standard szállítással rendeltem egy OnePlus-t a Mailboxde-hez és nem egyértelmű most, hogy most standarddal vagy expresszel jön. Mind mondtam standardot választottam de 2 hete is ilyen módon vettem egy másikat és nagyon gyorsak voltak (expresszel jött mégis) és másnap már Németországban volt a csomag.
Most az e-mail szerint amit rendelés után kaptam abban az áll, hogy standard szállítás, ha pedig a Oneplus fiókomban rámegyek a "My orders" szekcióra és megnyitom a rendelést ott pedig express szerepel...
Tegnap rendeltem még most is "Pending shipment" a státusza. Szerintetek holnap küldik már ki Németbe?
Köszi.

-
stickermajom
addikt
Na persze, hogy mire megrendelnem a fekete Diztronic tokot sold out lesz
Remelem hamar lesz nekik ujra.. -
Ixion77
addikt
Hoppácska:
Végre kapható fekete és fehér hátlap , OnePlus One headset, valamint SIM tray holder. Az utóbbit nem tudom hogy mire jó, de a hátlap érdekes lehet azoknak, akik nem szeretnek tokot használni. A Silver Bullet headset meg a OnePlus oldalon még csak Coming soon, de ezek szerint kínában már lehet kapni.
-
pedrobike
aktív tag
válasz
Avicularia
üzenetére
nekem és cégnek ahol dolgozom T...nor van-egy ilyenböl nem is lehet statisztikát csinálni,de 20 kártyával,akik ingyen is telefonálhatnak egymás közt nem tudnak,és nem tudnak inket sem hivni,ha meg igen akkor az van hogy csend van,vagy recseg,és többször kell ujra ivni mire lesz valami elfogadhato vonal,sem a gsm,sem a net nincs a helyzet magaslatán,reklamácio meg már ment annyi mint a szemét,semmi nem történt,lehet ez egyedi eset,nemtom,de nem telefon probléma sztem
-
kcsa
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Amúgy ilyen nekem is volt. Telefon restart kellett.
-
pedrobike
aktív tag
válasz
Avicularia
üzenetére
szolgáltato probléma,nekem már a harmadik telefonom,na nem a oneplus,a szolgáltató ugyanaz,lassan azt is cserélek,mert ez nem szolgáltatás,és verik a nyálukat mekkora királyok,nemsokára nekem is megjön a 64Gb fehér :-D
-
Nem tudtam felvenni ma, amikor hivtak. Hm.
-
mukurisho
tag
Sziasztok!
Nektek mennyire melegszik a telefon?
Én most indítottam egy 1080p mkv-t rajta és konkrétan forró az egész.
De legfőképp a kijelzőn érezni.A másik dolog pedig, hogy nem tudom össze függ e a melegedéssel, de
megint előjött a multitouch probléma...
33R+franco R22 van fenn. -
sagit
veterán
Köszönöm a meghívót N0rMen kollégának, megjött a 64 GB-os modell fizetés után 2 nappal az osztrák címemre, eddig eléggé odaver a telefon!

-
kano
nagyúr
Nekem van még 2db meghívóm. Kinek kell?
Az elsőt valaki felhasználta. Egészségére.

-
Pipikék
tag
Sziasztok!
Ma válok meg szeretett Nexus 5 telefonomtól .a kérdésem jobb kamerába a Oneplus One? Vagy várjak a Nexus 6-ra?

-
Ixion77
addikt
válasz
szabo.norbi
üzenetére
A Ringke tok hátlapja vízszintes, a telefon viszont íves, így állítólag nem simul rá rendesen:
"The product while good does not fit snugly across the phone and there is some play between the edges on both sides of the screen and keeps you wondering that when the phone actually drops, will it stay in the case? I have used other Ringke products earlier and I am surprised that this is the case for this product. Come on guys, you can do better than this."
Nekem a Tudia jobbnak tűnik, ITT írtam már róla
-
kozi71
senior tag
A gyári névjegyzékre (tárcsázóra ) nincs valami jobb megoldás?
Elkezdem húzni lefelé a névlistát, ha közben valamelyikre véletlenül rátaperolok már hívja is.
Meg sem kérdezi szeretném-e kezdeményezni a hívást.
Valahol nem lehet ezt állítani?Ezeréves munkahelyes telcsiről sikerült ezzel az eljárással a névlistát lehúznom, spóroltam vagy két órányi pötyögést.
-
Lecs@
addikt
válasz
szabo.norbi
üzenetére
Ne is zavarjon, nem azért írtam. Jó helyről kapod így is. Használd egészséggel

-
big-J
őstag
válasz
szabo.norbi
üzenetére
Értem. Hát úgy csak akkor éri meg, ha nagyon sokat megér neked a fehér szín.
Amúgy meg nilkin üveg, meg ringke átlátszó tok a sláger, abból is inkább a füstszínű. Előnye az átlátszó tokoknak, hogy látszik a hátulja(amiért fizettél), valamit olyan programmal ami notifikáció esetén villogtatja a vakut bevilágítja egész tokot és mindenhonnan lehet látni.Amúgy amik 90 körül mennek itt HA-n nagyon jó alkuk, érdemes megnézni őket mielőtt valaki rendelne. A kínai modell különbségeit az első posztban meg lehet nézni.
-
Lecs@
addikt
válasz
szabo.norbi
üzenetére
Ennyi plusz pár ezer max, és van egy EU garos , 64 GB - s készüléked. Ezek tények. Nem üzletrontás, nem rosszindulat. Mielőtt félreértenénk.
-
kisbencze
csendes tag
-
Lecs@
addikt
válasz
szabo.norbi
üzenetére
Szia ! A telefont ( Kínai piacra szánt, nem EU - s ) / árát / verzióját tekintve rosszul döntöttél. Ez saját vélemény. Szeretném ha megcáfolna valaki . Nem Mobileman megbízhatósága a kétséges , hanem a készülék ár / érték / eladhatósága. Oneplus - tól a fehér 2 év EU garos 269 Euroba kerül , a 64 GB 299 Euro ( plusz posta ) . [link] Amúgy maga a telefon jó választás volt.
-
szabo.norbi
tag
Sziasztok! Mai nappal megrendeltem egy oneplus one-t!
Fehér 16Gb-os, mobileman jóvoltából!
Érdekelnének esetleg, tokok, fóliák, ki milyet használ?
Egyébként a váltás egy LG G2-ről történik! Remélem nem döntöttem rosszul!

-
tihibaby
senior tag
Ez milyen már!

-
[Vazz]
tag
Az normális hogy a hátlapon ki akar jönni valami? Olyan mint egy kis pattanás, a tetején ki is repedt a hátlap, a ki/bekapcs gombtól 6mm beljebb és 15mm feljebb, lefényképezném de annyira nem adja vissza hogy lenne értelme, de határozottan érezhető hogy alien van benne...

-
FeRkE
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
Lehet sz@rul van megírva a program.
-
törölt tag
No, megérkezett az OPO-ra is az Aviate átlátszó témája. Egy a bibi, hogy mivel az Aviate-ben nem átlátszó a status bar, elég fura a fekete csík felül... Apexet használtam előtte évekig, ott ezt elég korán orvosolták, de nekem az Aviate sokkal jobban bejön, az én igényeimnek egyszerűen tökéletes. Keresgéltem a CM beállításokban erre opciót, de ott csak azt lehet állítgatni, mit jelenjen meg a csíkon. Van esetleg valami, amit nem vettem észre? Lényegesen jobban nézne ki úgy.

KaoszTom: sosem törtem még el kijelzőt, általában vigyázok a telefonjaimra. De az is tény, hogy számomra semmilyen telóban nem éri meg a csere, mert mindig a telefon értékének kb. a fele. Akkor már inkább eladom "anyagárban' és szerzek egy másikat. Nekem 35-50 ezer sok egy kijelzőért.
-
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen telón, csak a garancia és az alkatrész utánpótlás zavar kicsit. Valaki gariztatta már a telefont? Illetve nem féltek attól, hogy ha pl. betöritek a kijelzőt, akkor nem lehet venni bele újat?
-
Avicularia
veterán
-
madgie
titán
Hálás köszönetem, sima fájlkezelővel átneveztem (raktam egy "_" jelet a fájl végére, hogy vissza tudjam rakni, ha kell) és egyből csend van, ha exponálok

Még egyszer köszi

szerk: ugyanezt megcsináltam a VideoRecord.ogg-gal, végre videófelvételnél sem csipog

big-J: az azért macerás megoldás.
-
Lecs@
addikt
Xposed Gravity Boxban pl kikapcsolható, vagy egyszerűen ha sosem kell : system / media / audio / ui mappában találod, és Root Explorerrel töröld a vmi ilyesmi nevüt : camera_click.ogg. Nincs nálam most a teló, de sztem ez a neve. Tuti van több megoldás is, most hirtelen 2 - t írtam.
-
Vagany
őstag
válasz
üzenetére
Nem ismerem ezt a memória appot, de arra figyelni kell, hogy vannak "futó szolgáltatások" és "tárolt folyamatok" , ez az alap androidban az alkalmazásoknál is megnézhető, de a memória foglaltságába a tárolt folyamatokat nem számolja bele, pedig ezek ugyanúgy foglalják a memóriát, alul szürkével mutatja is, hogy nagyjából meddig tartanak ezek a folyamatok a számegyenesen
.
Amúgy ez alap rom amin próbáltad? Mert nekem nagyon jó tapasztalataim vannak a multitaskinggal pont a 3 GB memória mérete miatt, de én alap CM11S-t használok franco-val és semmi memória appot nem rakok fel, mert azok csak többet ártanak mint használnának. -
madgie
titán
A kamera pittyegését ki lehet valahogy kapcsolni? Moto X-nél volt a gyári kamera app-ban erre opció, jó lenne, ha itt is megoldható lenne valahogy.
Lecs@: yep, root adott.
-
kano
nagyúr
Egy meghívó, akinek kell. [link]
-
Kris87
aktív tag
Sziasztok!
Van 3 meghívóm, amit felajánlottam a lista első három tagjának egy napja, nem reagált rá egyikük sem. Írjon rám akit érdekel esetleg, vagy megy a levesbe.
-
G4bi89
senior tag
válasz
üzenetére
Nem sok értelme van a tesztnek főleg úgy, hogy az iPhone ellenfelének két olyan telefont választottak ahol a gyári felület a sok extrával nyilván sok ramot zabál.
Nexus5-ön megcsináltam és 1:32 lett első körben aztán a teljes teszt 2:23. Gyanítom lehet ezen javítani ha böngészőnek nem operát használok és nem foglal 100mb-ot a Nova launcher.
-
törölt tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Dehogy van... Sőt, be van kapcsolva a kernel samepage merging.
Opó is képes nagyon sok mindent memóriában tartani, de annyi mindent nem tudott, mint amik a tesztben voltak. Kipróbálhatnád te is ezt a tesztet. PS touchot meg kell venni, de van 2 órád refundra.

-
törölt tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
-
törölt tag
kíváncsiságból megcsináltam ugyan ezt, 2:55 lett az időm.

iPhone 6 vs. Galaxy S5 vs. HTC One (M8) Speed Test:
CPU-t visszatettem 2,5ghz-re természetesen
-
KBP
csendes tag
Sziasztok!
1 meghívó maradt, így az szabad préda.
[link] -
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Lehet, hogy az asszonyt is!

-
stickermajom
addikt
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Na igy mar vilagos, csak azt hittem a gyari kigyullad/elfustol/zenel es ezert akar mindenki ujat mostanaban.
Koszonom mindenkinek a valaszt! -
kano
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
Annyira nem cseréltem sokat, de pl most jött meg a Nubia Z7 minim és a 2 sim miatt néha muszály kiszednem az OPO-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A névjegyek nem fog hívni egyből.

Habár... Léteznek angol szupermodellek? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Remelem hamar lesz nekik ujra..