Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszii
tag
Üdv!
Már egy ideje követem a fórumot, mivel én is ilyenre fogok beruházni, remélhetőleg hamarosan.
Egy kis segítséget szeretnék felajánlani azoknak, akik Magyarországról szeretnének rendelni a hivatalos OPO oldalról. Augusztus 31-ig kint vagyok Németországban, ezért pár embernek haza tudom vinni a csomagját, ha ki tudja várni azt a pár hetet még, cserébe nem kell csomagküldős szolgáltatásokkal bajlódnia, plusz pénzt fizetnie érte.
Addig az időpontig remélem valaki által én is szert tudok tenni egy meghívóra, és akkor nem csak mások telefonjának a dobozát tarthatom majd a kezemben.
Privátban keressen meg az, aki élne a lehetőséggel.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest