- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aksomatic
senior tag
válasz
szabi__memo #3697 üzenetére
Közvetlen eszközök között
-
Aksomatic
senior tag
válasz
milkabrams #3683 üzenetére
-
scream
veterán
válasz
-FreaK- #3687 üzenetére
Épp azt írtam, hogy amikor megvettem utánam (amíg belaktam) jobban merült és utána állt be a mostani szintre - amivel tökéletesen elégedett vagyok, 2 napot is kiszolgál az én felhasználási szokásaim mellett 90Hz-en.
Míg pl iPhone 7 eredeti, most cserélt 100-as akkuval 1 napra sem elég - azonos felhasználás mellett.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
milkabrams #3683 üzenetére
Nálam 92%, júniusban rendeltem OnePlustól. Készenléti fogyasztás nagyobbnak tűnik mostanában, de lehet, hogy csak valami beragadt program miatt.
-
rankesz
veterán
válasz
Aksomatic #3672 üzenetére
Tedd fel ezt a gyári tesztprogit, nézd meg mit ír az akkudra
Enyémre 94-et ír, szintén "a T raktárában rohadó készletből" -
ghiottone
nagyúr
-
Prowler
senior tag
válasz
Aksomatic #3657 üzenetére
Tegnap este töltöttem fel, azóta kb 20% Wifi - 80% mobiladat használat, folyamatos Bluetooth kapcsolat mellett (kocsiban zene + okosóra szinkronizáció). Így van kb 60% akku 3 óra SOT-al. Wifi + mobiladat vegyes használatban nekem 6-7 órát tud, ha csak wifin használom akkor 8-9 órát is elmegy egy töltéssel.
-
Aksomatic
senior tag
-
rankesz
veterán
válasz
Aksomatic #3660 üzenetére
54 %-on volt első bekapcsoláskor amivel én találkoztam T-s példány. Azért ne vicceljünk már hogy megfelelő gyári töltöttség mellett ezek elkezdenének ennyi idő után látványosan degradálódni
2 kollégám is rácuppant a t-s akcióra, mind a ketten elégedettek az üzemidővel, egyiküknek aki nem kütyüzik mobilon csak kb telefonként használja 3 napig elmegy
-
Kawauso
aktív tag
Jött a készletértesítő e-mail, csak azért, hogy ne legyen készleten természetesen.
A szombathelyi üzletek közül az az állítás is elhangzott, hogy soha nem volt nekik, de az eladó is sajnálja, mert magának is kinézte. 240eFt-ért a sima 8-ast azért ajánlja. Cool story bro. -
milkabrams
őstag
Általában 5,5-6 óra megvan, automata fényerővel és 90 hz-vel, általában kikapcsolt mobilnettel.
-
Aksomatic
senior tag
Milyen SOT-kat produkál a 7T-tek? Most sikerült vennem, az OP 6-om gyengülő akkuja miatt váltottam. Erre az új is 3,5 órás SOT-t produkál ami nem annyira kielégítő.
-
kammler
senior tag
válasz
Linkin1994 #3653 üzenetére
Én se sietek vele. Nem tudom milyen Samsungja van, de 200 ezer valamennyiért vette vmi.5G-s. Szóval kb. a teteje valahol. Arra kapta hét végén. Jó abból vannak nagyon nagyon drágák is tudom. Mindenesetre anno az 5-höz hamarabb jöttek ezek a frissítések. Egyik karácsonyra jött, még előbb is mint ígérték.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Linkin1994 #3653 üzenetére
Én most visszamentem stabilra a bétáról. A 11-es annyira nem hiányzik még. Pixeleken megnéztem, olyan sok változást számomra nem hozott.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
kammler #3651 üzenetére
Decemberben várható a béta utána meg valamikor a stabil.
Oneplus követi a Samsungot ott is csak január környékén jön a tavaly csúcsokra a 11 így nem sietnek.A Samsung fejlődött de még mindig lehetne miért picsán rúhni őket pl s20fe októberben jött ki erre csak februárban jön rá a 11. -
kammler
senior tag
válasz
bollokcs80 #3650 üzenetére
Mondjuk én nemigen figyelem, se a bétát. Van egyáltalán nyílt béta a 7t-hez? Remélem még nem csak most állnak neki tetvészkedni vele, mert akkor várhatunk márciusig az tuti a véglegesre. Egy ismerős Samsungjára épp hétvégén jött meg. Látom azok felül tudtak kerekedni a káoszukon.
-
kammler
senior tag
válasz
bollokcs80 #3650 üzenetére
2021-ben? Mikor majd március 20-án? Vagy Augusztusban?
Mindegy, én megelégszem vele 31-éig bezárólag. 2020 dec. 31-ig. Ezzel a majd kész lesz mikor kész lesz dumával le tudnak bökni.
-
bollokcs80
Korrektor
Hírek a 11-ről: [link]
-
Kawauso
aktív tag
Érdemes eBay-ről rendelni telefont?
Tele van jobbnál jobb ajánlatokkal, de az is ott van rengetegnél, hogy T-Mobile UNLOCKED. Nem tudom, hogy ez mit jelent. -
WinZol
aktív tag
Üdv!
Két napja használok egy 7T-s készüléket.
HTC 10 után a sebesség király.Egyetlen bajom van, minden hívást elutasítok.
Megszoktam, hogy csengéskor a kis kört felfele húzva veszem fel.
(erre áll rá a kezem).
Itt ez az elutasítás!
Át lehet állítani?Köszi
WinZol
-
pcnet
addikt
Vicces ez a Telekom. Ma felhívtam a Marcali üzletüket, nincs nekik 7T, de a hölgy szerint csak online rendelhető. Ok, megnéztem a webshopot, jelenleg nincs, iratkozzak fel. Feliratkoztam, rá 3 percre jött az email, hogy örömmel értesítenek, hogy újabb készlet érkezett. De persze megint nincs készleten, csak fel lehet iratkozni.
-
giroud199
senior tag
Azért az durva mennyi ember megvette csak a nyereség miatt ezt a készüléket...azért nem egészen 100ezer és 140ert kitenni eléggé vicces
persze savanyú a szőlő nekem is ,de a 110ezer még kevés .....
a használt árakról meg ne is beszéljünk ,ezekutan óriási esésnek fog indulni a 7t ára
sokan tudnak az akcióról -
-FreaK-
veterán
válasz
Aksomatic #3625 üzenetére
Én csakis a gyári tokokat (nem ami a dobozban volt), szerintem az a legjobb minőség. Abból is a piros szilikon tokot használom már régóta (nem a legférfiasabb szín, de lesza...
). Igaz, ez most nem egészen egy év után elszakadt alul a hangszórónál. Ennek nagyon jó fogása van, jól tapad a kézben, de így sajna a zsebben is, ez nyúzza nagyon, ezért szakadt el.
Van mellette még Sandstone, ami régi nagy kedvencem, lehet hogy most vissza váltok rá.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Aksomatic #3625 üzenetére
1 éve már ezt használom: Spigen Rugged Armor
-
Aksomatic
senior tag
Milyen tok ajánlott a 7T-re, mit használtok?
-
zzola
titán
Pécsett nem kapni a készülékből, viszont központi raktáron van! Állítólag ez egy hiba, hogy van raktáron, de a webshopban nem elérhető. Ha lett volna Telekomos előfizetés a nevemen, akkor üzletbe le tudta volna rendelni a készüléket, ennek hiányában viszont nem!
Ez így elég vicces.... -
Kawauso
aktív tag
Több helyen előfordulhat Szombathelyen, plusz Körmend is játszik.
Ha nem lesz, benne leszek a hírekben. -
Integrale
veterán
válasz
Kawauso #3616 üzenetére
Én azt csináltam vasárnap, hogy elmentem Tatabányára, remélve, hogy ott van. Nem volt, de megnézte a rendszerben, hogy hol vannak.
Pápán volt 2 meg Bp-n 1 db. Budapesti nálam van, erre cseréltem a "régit", a két Pápai közül egyik haveromnál, másik meg a zasszonynál.
Érdemes elmenni egy Telekom üzletbe, hivatalosba, nem a kis értékesítési pontokra, amik gyakorlatilag "alvállalkozók", és ott megkérdezni. -
Quarell
tag
Sziasztok,
Hogyan lehet beállítani, hogy az értesítések a lezárt kijelzőn megjelenjenek és ott is maradjanak amíg a telefont nem oldom fel? LG ről váltottamott az AlwaysOn ezt alapból így csinálta.
-
mukisrác
aktív tag
válasz
Integrale #3604 üzenetére
[itt is kikapcsoltad a helyesírás ellenőrzőt?
Bellállítások/Rendszer/nyelvek és bevitel -
Integrale
veterán
GBoard eseteben, hogy lehet kikapcsolni azt, hogy alahuzogassa a szavakat?
Szovegjavitas opcioban minden ki van kapcsolva, de ennek ellenere alahuzza?Megegyezo beallitasokkal a masik telefon nem. :D
-
scream
veterán
Van esetleg ötletetek, hogy a beragadt Google Play security package (October 1 2019) mi a megoldás? Hiába frissítgetem, nem talál újabbat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Messziről roppant megkapó a matt kék 7T, amely tripla hátlapi kamerát, Snapdragon 855+-t és 90 Hz-es képfrissítést kínál, ám közelről már előbújnak a problémák.
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fotók, videók mobillal
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest