Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Az Oneplust kellene nyaggatni, hogy csinaljanak 7 Pro utodot...

Szerintem is a kijelzo alatti kamera lesz a megoldas, en a Nubia Z60 Ultrara majdnem raugrottam, de inkabb varok meg, hatha.
Par generacio es jo lesz az.Jobb lenne jobb hardver lassan, meg nagyobb akku, de nem panaszkodom, szerintem ha ez eltorne vagy meghalna, en vennek megegy Pro-t, max a 7T Pro-t, abban kicsit huzva van a CPU

-
Szerintem lesz, csak nem ez az irány. Én is kezdem elengedni, már így is rekord időt töltött nálam a 7 Pro, a security update hiánya viszont egyre inkább zavar. Jó eséllyel a kijelző alá rejtett kamerák elterjedése hozza majd vissza a notch mentességet, bár kérdés, miért nem terjed jobban. Nem hiszem, hogy csak az áráról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Alienware 17r4 olvass
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest