Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Nem hiszem, hogy ennyire egyedi eset lenne telefongyártóknál, bár nem is sok készülékhez volt szerencsém manapság, úgyhogy elhiszem neked, hogy így van.
Jól látod, tényleg nem lehet a telefonban lévő hangszórót kicserélni jobbra ésszerű keretek közt, ám azért vannak lehetőségek:
- veszel normális hangcuccot, kábellel/bluetooth-al összekötöd
- bluetooth hangszóró
- fülhallgató
Meg még biztos sok más módszer létezik, csak a kreativitás és az anyagiak szabhatnak határt.Nálam a telefon hangszóró kb. csak akkor szól, ha csörög a telefon. Minőségi médiafogyasztásra alkalmatlan (mint szerintem minden mobil/laptop hangszórója), fizikai okokból kifolyólag. Továbbá nem szeretem, ha mások telefonnal generált zaját kell hallgatnom bármilyen környezetben, így inkább én is fülhallgatót használok. Persze ez egyéni preferenciák kérdése
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest