Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
Értem amit írsz. Viszont nem tudom jobban körülírni, hogy ez nem képez semmiféle látható réteget. Nem lesz homályosabb, vagy olyan mint amire rászáradt volna valami. Polírtiszta lesz. Lőttem most hirtelen pár képet, semmi fénytörési probléma nincs. Továbbra is ugyan azt a minőséget hozza mint korábban a kamera.
Még mindig nem győzködni próbálok bárkit is, csak leírom a tapasztalatom...
(#8964) Pug :
A gyári carbon tokkal nagyon megvagyok elégedve. Passzentos, valódi carbon, és veszett jól néz ki... :-)
Mintha azt olvastam volna, hogy minden gyári tok carbon alapú, de ezt nem tudom konkrétan...[ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok