- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
Új hozzászólás Aktív témák
-
agyas11111
tag
Na megneztem, ezeket latom, megnyugodtam vegleg
A fingerprint meg az OS version kicsit kisebb, mint a tiednel.Tetszik a telo, nagyon flott, nekem a szürke van, mert jobban tetszik, es nincs semmi baj a boritassal. A sim-vedö müanyag resz meg stabil es ok, viszont a haz egyik gyenge pontja.
Szetnyirtam ma a telot, mondjuk le is merült persze estere, de en allando szinkronokon vagyok, chatek, email stb, auto fenyerö, wlan otthon, amugy mobilnet, valtogatja a 3G-t meg a HSDPA-t (ez jo?), szoval igy lett meg olyan 5 ora kepernyöidöm. 2x töltöttem eddig, de estere teljesen otthagyom, vagyis sokkal hamarabb kesz, minthogy levegyem a töltöröl. Es reggel 100%-al indit. Ez igy ok? Mondjuk ilyen 24h meg több üzemidöket tenyleg csak minimal hasznalattal meg keves kepernyövel lehet szerintem elerni. Nalam 1 ora nyugta nem volt a telonak. Jo, persze meg uj...
-
agyas11111
tag
ok, majd megnezem, ha csak igy megy...
meg olyan erdekelne, hogy a push dolgokat hol lehet allitani, mert csak intervalokat latok mindenhol, egyedül a külön mail progiban van intelligent beallitas, de meg hirböl sem olvastam sehol a push szot... -
agyas11111
tag
Z520-ast vettem at tegnap. 1.5Ghz-t tudok leolvasni ezen kivül. De ahogy nezem valami speci program nelkül ezt nem lehet a telon ellenörizni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- NVIDIA® driverek topikja
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest