- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz cskamacska #8 üzenetére
Azért azt észre kell venni, hogy a legtöbb, jelentős kedvezménnyel árult játék már nem új, vagy ha mégis, eleve alig fogyott. A kiadónak meg tökmindegy, hogy online vagy boltban veszed meg, legfeljebb csak a kereskedőnek nem mindegy. Sőt, a kiadónak még kevesebb költséggel jár, ha online kereskedőtől veszed, mivel nem kell költeni a gyártásra és terjesztésre.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
cskamacska
addikt
"Mi van ezekkel, rájöttek ha olcsóbb több elmegy?"
Háát, éppen az már régen nyilvánvaló: Are games too expensive? Már amelyik kiadónak pesze.. Az biztos, hogy nem akarják, hogy az onlány terjesztés bezavarjon a bolti terjesztésbe. Pedig max a virágbolti terjesztésbe zavarna be, ha a játékok elérhetőbb áron kerülnének a nép elé.
Csak hát a kiadók úgy vannak vele, mint a magyar kormány a béren kívüli adóztatással. Így is, úgy is a pénzüknél lenénnek, akkor miért legyen jó a kisembernek?
De mint felvilágosodtam, a kiadók egy része már abszolút nem lát jövőt a PC-s játékpiacban, így nem csodálkoznék nagyon, ha nemsokára a PC-s játékok egy része PS2 konzolport lenne(tavaly volt rá példa..), 3x-os áron terjesztve.mod: Evil Genius über alles!
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
keIdor
titán
Vettem én is egy Mirror's Edge-t.
Mi van ezekkel, rájöttek ha olcsóbb több elmegy?
Az elmúlt napokban vettem 5 játékot, szép dolog ez, de máris egy 10-essel kevesebb van a zsebemben.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
válasz Psychonaut #2 üzenetére
És nálam pont most hülyült be a Steam, és hibaüzeneteket küldözget, amikor fizetni akarok.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Részemről Mirror's Edge, Monkey Island és Riddick.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest