- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bullseye
addikt
válasz
Thunderzolee #17 üzenetére
nem olyan nagy kunszt emlékezni, hiszen még van... idéznék is párat onnan, de asszem ORTT örökre bezárná a PH!-t miatta (engem meg kinyírnának a bentiek)
-
-
nyunyu
félisten
Az se volt rossz, amikor 99 nyaran Guru taborban haver rovidgatya+polo+hona alatt focilabdaval beallitott az egyik fahazba, ahol ~14-15 eves kiscsavok toltak eppen az aktualisan raj enolok jatekot orrba-szajba.
Haver kerdezi:
-Jottok focizni?Valasz nagy kalasnyikov+MVP dorges kozepette:
-Fifa 97-tel, vagy 98-cal toljuk?(Szemuket persze nem birtak levenni a celkeresztrol...)
-
z0d1AK
nagyúr
"Karcsi üzenete:
amúgy az ideális nő:
rendelkezik n-core meghívóval
tud főzni
minden más betanítható"Ez mekkora LOL
Azt hittem ezt nem lehet tetézni, utána Mócinak sikerült
-
Az utolsó és #2 Móci sztori ávszome.
-
No-kia
addikt
válasz
Mr.Csizmás #9 üzenetére
bash.hu-ról van szöveg
-
"...rendelkezik n-core meghívóval"
Kár, h nincs időm mindet elolvasni...
-
-
Mr.Csizmás
titán
ilyeneket ne tegyél fel munkaidőben, mert ferdén néznek rám, hogy mi a fukkot fuldoklok magamban (a röhögéstől)
amúgy poliészter - epic fail
pistike - váááááááá
-
<NewL>
addikt
az utolso hattalmas
-
Én a Pistikésnél szakadtam meg a röhögéstől
-
vPhis
tag
<danamania> yay I fixed my laptops battery!
<danamania> it was so dead, nothing would charge it
<danamania> so I gave it the electronic equivalent of a kick in the head, by shorting the +/- terminals for 5 minutes
<gelfie> don't they have stickers on them that say they could explode or catch fire by doing that?
<danamania> yeah but it's ok, I took them off first. -
vPhis
tag
<Nub> Can someone explain to me how cells divide?
<K4rli> o
<K4rli> 0
<K4rli> 8
<K4rli> oo
--------------------
datagram: Hey
janelle: im janelles sister, im 16
janelle: she's away
datagram: Well hello there
datagram: Are you young and impressionable?
janelle: she warned me about you already
--------------------
<CShadowRun> windows keeps telling me i might be a victim of software counterfeiting
<CShadowRun> i don't think of myself as a victim, more of a benificiary
--------------------
<Seth> We were out fishing one time, and I was like, "So what would you do if I was dating your daughter?"
<Seth> And he goes, "I'd kill you."
<Seth> Straight faced, too. ;(
<Seth> And then he pulls out a knife, still straight faced.
<Seth> And then goes, "Just kidding man. She already told me."
<Seth> I damn near shit myself. ;< -
Móci
addikt
Ez se gyenge:
Ez hihetetlen... Bent vagyok a tescoba a haverjaimmal... piát veszünk...
erre mondom nekik kimegyek megkönnyeztetem a hernyót. bemegyek a wc be és mit látok benn??XD
két fullra beszívott csávó egy wc kefével(mellesleg tiszta kula volt a kefe) és egy wc pumpával kardoznak miközben az egyik csávó kiabálja
ÁLLJ ÁT A SÖTÉT OLDALRA LUKE...
Azt hittem ott hugyozok bede nembirtam kihagyni odakiabáltam nekik... Vader nagyúr a királyXD
erre abbahagyják a kardozást és felém fordulnak majd egymásra néznek és elkezdenek orditani... NEM VAGY AZ APÁÁNK!!!!
na ennyi elég volt elkezdtem kiszaladni és futottak utánam a wc kefével és a pumpávalD azt az 1. biztonságiőr ráugrott az egyikre és a másik meg aztmondta: Invázióóó vissza a hipertérbe és fejbebas*ta a biztonságiőrt a kefével majd elszaladt... Na azthittem hogy a folyosóra pisálok a röhögéstől....
-
Jók voltak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 83236(20:45:56) (csopi25) hogykell udvarolni???(20:46:51) (@MrSam|ZNC) elmész a legközelebbi faluba(20:47:02)...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest