Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
Cthulhu Dawn #54 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy az esetről készült valamilyen felvétel, hisz az Astoria egy kisebb csomópont.
UPDATE került a bejegyzés végére.
-
Oliverda
félisten
Az iOS7-tel lehet nem vitték volna be a szervizbe garanciáztatni.
beefjeez: Gondolkozz kicsit! Nem mondom meg, stb. Kettő lefog, a harmadik kiüt, majd a telefonom mellett viszik a tárcámat is, plusz mellé még mehetek az ügyeletre vagy a balesetire is. Melyik a jobb? Köszi, én inkább futok, bármekkora szégyen is.
-
Oliverda
félisten
A Szigetre legutóbb az 5800-val mentem, de azért nem fogom szisztematikusan minden este 8-tól azt használni, ha éppen elugrok a belvárosba egy ismerősömhöz beszélgetni.
Amúgy szerintem erre a telefonbiztosítás lesz az egyik megoldás.
Kalandor: Olyan gyorsan történt az egész, hogy még magyarul is alig tudtam megszólalni. Legközelebb már valószínűleg máshogy fogok reagálni, de inkább ne kelljen kiderülnie.
-
Oliverda
félisten
válasz
Szatyor95 #12 üzenetére
Köszi!
Igen, egyelőre látok rá esélyt.
Mi történt a gombbal? A kezükbe maradt?
petipetya: Köszi! Ez egy nagy hivatalos márkaszerviz, nem egy sufni GSM bolt. A rendszerben mindennek nyoma van, így aki ilyet csinál, az minimum az állásával játszik, plusz ennek a büntetőjogi következményei sem elhanyagolhatóak.
-
Oliverda
félisten
válasz
Blindmouse #10 üzenetére
Vagy egy totál gyanútlan tag vitte be, akihez végül x emberen keresztül eljutott, vagy egy olyan, aki tudta hogy honnan származik. Utóbbi esetben kamu név és cím, valamint "eldobható" telefonszám, és sosem lesz meg az illető.
-
Oliverda
félisten
Nagyon remélem, hisz az bizonyíthatóan az én tulajdonom. Erre vonatkozóan nem mondtak semmit, elsőre szóhoz sem jutottak. Gondolom nem mindennap találkoznak hasonlóval. Holnap kiderül!
iSonic: A paprikaspray jó ötlet, mér nekem is megfordult a fejemben. Tény, hogy a tolvajoknál népszerű célpontok az Apple cuccok, de ez van.
Szerencsésnek is érzem magamat. Nem évente egyszer vagy kétszer fordul elő velem, hogy ilyen későn megyek hazafele, és eddig ez volt az első ilyen esetem, ráadásul "csak" a telefonomat vitték el. Ahogy a példád is mutatja, sajnos lehet sokkal rosszabb végkimenetele is egy ilyennek.
-
Oliverda
félisten
És ha kettő lefog, a másik ad egy gyomrost, majd viszik tőled ami mozdítható?
Egy cimborám haverját éjjel hazafele menet szinte a semmiből rúgták fejbe az egyik sarkon. Fog letört, telefon és pénztárca pápá. Ehhez képest én még viszonylag olcsón megúsztam. Ki tudja mi lett volna, ha nem veszem elő a telefonomat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Építő/felújító topik
- Házimozi haladó szinten
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest